Ево прође година

kandidati za siptarske izbore

Прошло је годину дана од шиптарских избора које спровела велеиздајничка влада ЕУ Србијице уз помоћ локалних издајника на Косову и Метохији.Било је ту локалних избора у више покушаја и тзв. општих ,којих ће такође бити у више покушаја. У сваком случају избора ,,Репубљике Косова,, као увода у ,,Велику Албанију,, а све на основу антисрбског ,,Бриселског споразума,,! Јединио су гори били ,,избори,, у бившој Украјини које управо фингирала фашистичка хунта уз помоћ Запада. Додуше и на Балкану није мала улога Запада. Овдје једино важи мантра звана Европска Унија.
Лагали су,пријетили,хапсили,затварали,отпуштали,пребијали и убијали само да се створе квазинституције ,,Косове,, а обесмисли Србија. Добро,шта је резултат свега тога након годину дана? Шта смо добили? Прва посљедица је била да од три Србина који су се кандидовали за ,,градоначелника косовске општине Митровица Север,, један је завршио у шиптарском затовору,други је убијен,а трећи је одустао и не живи више на КиМ. Формиране су ,,косовске,, општине. Уништен србски отпор. Утврђена граница ,,Косове,, према остатку Србије све са ,,граничним прелазима,, на Брњаку и Јарињу. Епархија узурпирана,додуше још 2010. СНВ КиМ не постоји. Србски полицајци прешли у ,,Полицију Косове,,( сад службују са онима које су до јуче јурили као терористе) Гаси се судство Србије,ЕПС прелази у ,,Косовску електропривреду,,.Над имовином ингеренције има КПА. Гаси се једна по једна србска институција,а озваничавају се ,,Институције Косове,,!Криминал и хаос су све већи. Болести и смрти све више. Људи лажу сами себе да ће опстати србско школство и здравство у ,,Великој Албанији,, и ето можда треба изаћи на још које шиптарске изборе ради коначног стварања ,,Заједнице србских општина,,!
Многи су жалили за законом и јединством,ево сад закона,додуше шиптарског и јединства у издаји.

Угроженост је све већа,народ је спреман за последњу сеобу са издатог и предатог Косова,али НАТО режим из Београда их и даље замајава разним манифестацијама(Хљеба и Игара).Законски је веома и отежано пресељење са КиМ у било који други крај Србије. Да,да,нису ваљда луди да допусте одлазак ,па да се види која је катастрофална посљедица њихове велеиздајничке пљачке.Држе Србе на КиМ као таоце због лажирања успијеха своје политике.
Битно је да су они направили непотребни кружни ток у Косовској Митровици на Тргу Шумадија и тако уклонили трг,бину и узели добре паре.Задњи пут се народ скупио на том тргу јесенас на митинзима за шиптарске изборе. Намјестили су игру тако да народ сам себе уништи.Додуше упозоравало се на то.Било је вапијућих гласова у пустињи,али авај…
У Ибарском Колашину спроводи се контрола саобраћаја од стране ,,Полиције Косове,, и по ,,Законима Косове,, .Што је до прошле године било НЕЗАМИСЛИВО. Арбанаси се играју са Србима ко са керовима. Пошто су обесмислили србске органе и озваничили шиптарске, сада им власти из Приштине одређују број радних мјеста и износ плата. Тако су одредили 43 ,,косовске плате,, (многи то зову ,,еври,,) за општину Зубин Поток у ,,косовском систему,, да би се сада стотине Срба свађале међусобно око тих плата ,као пси око костију.
Покушала се опрати незапамћена срамота велеиздаје КиМ преко поплава.Узимали дневнице,скупљали свашта и пред камерама слали некуда. Када оно пази,десило се очекивано: Обреновац још разорен,Крупањ исто,а у Републици Србској и не знају о тој помоћи. Не знам да ли би требало спомињати, што су покушали искористити поплаве да преотму власт у Шапцу? Кренуло је неколико хиљада изманипулисаних људи да брани Шабац од Шапчана. Град који има 60 000 становника и који је већ био зауставио поплаву.

Спроведоше ,,Параду педера,, Бог нам посла нове поплаве. Потом ,,игроказ,, војна парада на киши уз отимање Путинових слика и застава Царске и Нове Русије. Није прошло ни неколиоко дана ,та солдатеска Војска Србије се појавила поново на НАТО маневрима.

Сву ту спрдњу комотно користе сви наши непријатељи. Шиптари су нас понизили усред Београда и мирно отишли кући и још се жале на све стране., док их наш режим моли и клечи. Зато су се НАТО пандури језиво обрачунали са мојим имењаком ,који је пред камерама ,,Медијског јавног сервиса Еуропске Србије,, узвикнуо ДВА пута у преносу уживо,оно што се те вечери орилом цијелим стадионом. Не знам зашто им та сексуална одредница смета?! Управо се они залажу за форсирање педера.

Дуг је све већи,плате и пензије све мање,осим наравно режиму. Социјални случајеви морају да ,,зараде,, социјалну помоћ. Ето на примјер у Косовској Митровици су прво морали више пута да излазе на ,,косовске изборе,, па онда на србске изборе и да гласају за назадњачки режим и на крају сада уређују околину узурпираног храма Светог Димитрија.Браво,зарадили сте социјалу. Хвала Вулину.Свака част Вучићу.

Србија око нас се топи,а не све стране висе заставе Републике Србије,које мало па мало Аранаути скину и запале.Чисто из штоса. Неко је полупао шиптарске пекаре по Војводини након бруке на утакмици Србија-Албанија. Што ли баш у Војводини? Народ не криви ту агресивну националну мањину,већ режим,који вјероватно стоји и иза тих ломљава.Добро,пукоше прозори на пекарама,а то што остадосмо без Косова ником ништа?!

Годину дана након ,,косовских избора,, виде се посљедице – јад,чемер и биједа. Велика Албанија је јесенас стигла до Рашке,Куршумлије и Врања,а ове јесени и до Београда. Што би рекли у Старом Колашину : ЗДРАВО ДА ГА НОСИТЕ!

Игор Војиновић
СНО
Срби на окуп
3.11. 2014.
год.