Проф. др Смиља Аврамов: „Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 тачака. Једна од тачака, била је – тотално уништење Православља“ (ВИДЕО)

smilja-avramov1

Србија и Трилатерална комисија – округли сто, 30.10.2014. (видео)

1.11. 2014. Борба за веруPokret za Srbiju

О овом тајном споразуму и уништењу православља проф. др Смиља Аврамов говори од 39-ог минута

Округли сто је организовао покрет за Србију, поводом заседања европске групе Трилатералне комисије у Београду од 31. октобра до 2. новембра 2014.

Учествовали су:

– проф. др Смиља Аврамов
– Милан Видојевић
– Љубомир Кљакић
– Горан Петронијевић, адвокат

Модератор: Оливер Вуловић

Када је Трилатерална комисија у питању, нема недоумица, нема тајне и нема мистерије.

Ово стога, што је од свог оснивања 1973. до данас, Трилатерална комисија једна од оних неколико утицајнијих организација које идеолошки, политички и пропагандно сервисирају америчку корпоративну олигархију, њен транснационални савез моћи и њен агресивни програм светске доминације. Реч је о традицији дугој читав један век.

kolaz

Ограничена демократија, тотални друштвени надзор и тотална контрола, системско и систематско искључење човека из одлучивања о властитом животу, перманетни класни рат корпоративне олигархије против човечанства и, нарочито, неприкосновеност корпоративних и геополитичких интереса САД у светским пословима, јесу догме којих се током протеклих четрдесет година Трилатерална комисија доследно држи. То је доктрина либералног фашизма са својим бројним дериватима. Београдски састанак европске групе Трилатералне комисије има да још једном потврди такво стање чињеница…

***

smilja_avramovaПроф. др Смиља Аврамов: „Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 тачака. Једна од централних теза овог споразума била је идеја о федерализацији света… Једна од тачака која је мене посебно погодила, кад сам читала тај споразум, била је – тотално уништење Православља. 

Православље мора бити избачено из светских комуникација, као религија, јер је то једини хомогенизирајући моменат православних земаља који има политичке димензије,  и глобализација уз Православље тешко да ће успети. Отуда уништење Православља, али и продор у Православну Цркву и бацање тешких пара да би се придобили поједини руководиоци Православља и да би се на тај начин уништила срж теологије православне. Јер оно што су констатовали, а што нама православцима, који верујемо у Православље, што је врло значајно, и што је констатовано на једном од њихових састанака, – да је једина теолошка мисао – православна, која се може везивати са цивилним схватањем друштва и са оним што они зову глобализација, уз онај минимум социјалног момента.“