ЕУЛЕХ на КиМ – мафијашко и лобистичко терористичка клика!

??????????????????????

Званичници Еулекса узимали мито, пуштали и ослобађали доказане терористе и криминалце . – Зар се од тавих, као Џонатана Ратела, може очекивати  праведно суђење заточеним Србима у Косовској Митровици

ЕУЛЕХ на Косову и Метохији је у правом смислу брука и срамота Европе, брука  демократије и цивилизације и највећа мафијашко и лобистичко терористичка клика која отворено, путем мита, узима новац за себе и која најотвореније на планети подржава тероризам, пошто ослобађа доказане албанске терористе и криминалце сваке врсте а оне друге пушта да се наводно бране са слободе !?

Главна тужитељка Еулекса Јарослава Новотна и бивши председник Судског Савета Еулекса Франческо Фљори у фокусу су прислушкивања Специјалне јединице против корупције, јер се верује да су укључени у незаконито окончање случаја терористе  Фатмира Лимаја, Илир Тољаја и у случају експлозије у локалу ”Секирача” у Приштини.

ЕУЛЕХ – ов тужилац Мариа Бамеи оптужује главног тужиоца Џонатана Ратела за спречавање истраге против њених колега као и у једном случају организованог криминала у који су били укључени политичари и бизнисмени. А Џонатан Рател, је високо неморални јавни тужилац у случају петочлане српске групе цивила неоправдано и без основа заточене у митровичком затвору, неки и девет месеци.

Правди Еулекса не верује ни њена најпознатија тужитељка Мариа Бамеи, која је обезбедила доказе да су двоје од највиших званичника Еулекса узели мито како би затворили најмање три случаја великог организованог албанског криминала.

Прст на Јарославу Новотну и Франческа Фљорија уз прилог конкретних материјала је уперила тужитељка Велике Британије на Косову Мариа Бамеи. Она оптужује, такође, главног тужиоца Специјалног тужилаштва на Косову Џонатана Ратела (до промене мандата Еулекса био главни тужилац), да је спречио сваку истрагу против њих.

Џонатан Рател у својству шефа тужиластва је спречио кривичне истраге и у једном случају организованог криминала против једне албанске групе више од 10 људи.

Тужитељка  Мариа Бамеи обавестила је ЕУ у Брисел документима о разним истражним случајевима, као што су уплитање споља, примање мита, претње тужиоцима. Помињу се сусрети Франшеска Фљорија са Ејупом Камберајем, Реџепом Гарајем, Имером Ајетијем. Помиње се да је Фљори имао 300 хиљада евра на жиро рачуну банке. И уместо да добије признање за откривање мита, корупције и мафијашких радњи самих чланова ЕУЛЕХ –а, Еулекс је  потврдио да је она  суспендована због наводно цурења осетљивих материјала.

То је  медијима  потврдила портпарол Еулекса, Драгана Николић Соломон.

Верује се да су  званичници ЕУЛЕХ – овог правосуђа допринели затварању кривичног поступка против  терористе Фатмира Љимаја, бившег генералног секретара Министарства здравља Иљира Тољаја и у случају експлозије у локалу Енвера Секираче, за шта су осумњичени припадници специјалне јединице Полиције Косова из региона Урошевца.

И док се отворено , на основу докумената, потврђује да је Џонатан Рател, тужилац у случају заточене митровичке српске групе, узимао мито и штитио албанске терористе, пуштајући их на слободу , он се и даље оставља да ради!

На тај  начин јасно се даје на знање  свету да ЕУ и Брисел на КиМ штите и лобирају за албански тероризам,  штите  криминал и инсталирају мафијашко, терористичко, нарко, наводно државу, звану Косово!?

Зоран Влашковић – Срби на окуп