- Срби на окуп! - http://srbinaokup.info -

ПОСЛЕДЊА ВЕСТ: Бачени „молотовљеви коктели“ на зграду општине Косовска Митровица!

molotovljev koktel [1]Председник општине Косовска Митровица Крстимир Пантић потврдио је за Телеграф да су непознати починиоци вечерас око 21 сат извршили напад на општинско здање

На зграду општине Косовска Митровица бачена су два молотовљева коктела, потврдио је за Телеграф председник општине Косовска Митровица Крстимир Пантић.

До инцидента је дошло вечерас, нешто пре 21 сат.

Није искључена могућност да бацање молотовљевих коктела на зграду косовскомитровачке општине представља почетак одмазде и одговор албанских екстремиста на јутрошњу акцију српске Жандармерије у Прешеву.

Подсетимо, јаке полицијске снаге су око 7.15 часова срушиле споменик терористима са трга испред зграде општине Прешева.

– Инидикативно је да су се припадници Кфора повукли, са локације – рекао је Пантић и нагласио да је “ово још један доказ да Кфор и међународна заједница не желе и неће да спрече нападе на Србе и да заштите имовину Срба на северу покрајине”.

– Међународна заједница подржава етничко чишћење које Албанци покушавају да спроведу на северу Косова и Метохије – додао је Пантић и најавио да ће од сутра “Цивилна заштита преузети одговорност за обазбеђивање личне и материјалне сигурности грађана општине Косовска Митровица”.

Телеграф / СРБИ НА ОКУП