Фашизам над фудбалом!

Потписи зликоваца на дечанским објектима
Потписи зликоваца на дечанским објектима

Након учесталих терористичко – џихадистичко – фашистичких акција Албанаца са Косова на Балкану !

Фашизам над фудбалом!

 Мало се говори истина да су Албанци на  утакмици Србија – Албанија у Београду промовисали  заставу Хитлерове фашистичке велике Алвбаније, значи чист фашизам !

 Албанско величање Хитлера и фашизма
Албанско величање Хитлера и фашизма

        Након учесталих промоција тероризма, џихадизма и фашизма   у неколико задњих месеци, а нарочито задњих пар недеља,   очигледно је да  су Косово  и Албанци  светски центар број један у инсталирању, спровођењу и дистрибуцији тероризма, џихадизма и фашизма у свету.

Такав рејтинг успона антицивилизације  и антидемократије, што значи тероризма, џихадизма и фашизма у Приштини доведених на власти терориста из шуме Тачија, Харадинаја, Лимаја, Љуштакуа… раван је почетку успона фашизма и Хитлера у Немачкој 1933. године.

Толика јавна албанска са Косова промоција зла  још нигде није забележана у Европи ! На Косову  никада и није престала промоција и величање терористичке “УЧК“ коју је и званично Америка прогласила терористичком организацијом !? Нажалост свет ћути о томе а  најодговорнији за  незаустављање терориста “УЧК“ су којекакви амбасадори  из Европе и света у Приштини који су се буквално сродили са терористима и са њима су у првом ешалону ?

Исписивање  џихадистичких графита на објектима манастира Високи Дечани  само је нов, још  жешћи  успон  албанских терориста овде али и сједињење албанских терориста и оних арапских у Срији и Ираку . Нажалост, и на масовну појаву џихадиста на Косову , опет свет, и наводно амбасадори у Приштини ћуте! Тим ћутањем они им само дувају у леђа давајући им подршку . Светски амбасадори у Приштини су истинска лобистичка подршка албанским терористима, џихадистима али и фашистима!

Да Албанци величају, пропагирају и спроводе тероризам, џихадизам и фашизам  најновија је потврда  промовисања  албанског фашизма на  утакмици Србија – Албанија у Београду. Мало се говори о томе да је на терен за  време утакмице убачена застава фашистичке Хитлерове велике Албаније ! Фашизам је тако од стране Алабанаца промовисан  у читавом свету путем ТВ – а !  А за промоцију фашизма Албанија је заслужила да бар две деценије буде избачена и европског и светског фудбала ! Питање је како ће УЕФА  гледати на промовисање  албанаца хитерове фашистичке крпе на стадиону где се играо фудбал!?

Зоран Влашковић – Срби на окуп