Помаже Бог браћо и сестре и “ Бог се јави“ !!!

kosovoЕво, понесен размишљањем да је данас на “Богојављење“, ред да се сви ми који смо Божја деца на неки начин јавимо нашем Господу и покажемо Му да се неизмерно радујемо јер нам се оваквима какви смо Бого-јавио, те ћу ја ту моју радост поделити са вама, огласивши се понизно, браћо моја и сестре моје, у нади да ће ме и сам Господ Бог чути и помоћи нам да преживимо ова тешка времена која су се надвила над нама .
Разлог мог “ обраћања“ вама је забринутост што нам се као народу стално дешава нешто тешко и то на датуме када се радујемо неком од Богоугодних празника и датума.
Тренутни разлог моје забринутости је тај што се баш на празнике,као што је и “Богојављење“, као по обичају у ова последња времена међу нама Србима, појављују и јављају неки људи као суште негације свега лепог што је наш Господ, нас ради осмислио. Да пређем на оно што желим да вам кажем .
Данас на БОГОЈАВЉАЊЕ ,један “лажни бог“ а име му је Ивица Дачић ,вођен нечистим и мрачним силама ,игра се са напаћеним и измученим србским народом, а објаснићу вам како ја то видим !
Тај “лик“ је у сада већ добро познатој “серији у наставцима“ званој “Прешевски споменик УЋК терористима“ која и предуго траје ,решио да уради следеће ……
Намерним одуговлачењем да уклони споменик а чекајући да се и терористи огласе о евентуалној реакцији ако до уклањања “споменика“ дође,свесно је желео да подигне тензију у србском народу и да у тој игри ишчекивања уплете што више актера чак и оних из иностранства како би пробудио помало већ заборављено сећање на бомбардовање наше земље а све у циљу да у народу Србије изазове страх и панику од евентуалних реакција шиптарских терориста и међународне заједнице.
Питате се зашто мислим да му је ово била намера.
Па тај исти “лик“ је срамно прихватио да разговара са “монструмом“ који је Србе убијао и вадио им органе ,тај изрод се редовно састаје са тим монструмом-Тачијем и договара будуће потезе у којима смо константно ми ти који смо губитници. Време потврђује да је после сваког таквог састанка свака Тачијева изјава истинита ,а да нас овај “наш“ изрод обмањује и лаже. Па погледајте последњу објављену фотографију са последњег састанка, њега ,Ештонове и Тачија како се понизно и полтронски церека Тачију док га овај не зарезује ни за суву шљиву. Значи….тај “наш“ изрод је до детаља договорио све акције које ће њих двојица спровести. Зато ово око “споменика “ толико траје. Треба престрашити и онако збуњене Србе, треба скренути пажњу народа са Косова и Метохије, треба када до уклањања споменика и дође представити то као бескомпромисну реакцију државе. Ону исту жандармерију која је нама Србима са севера Косова и Метохије уклонила барикаде у међу-зони и прекопала нам путеве да би нас натерала да идемо на “граничне прелазе“ које је овај “изрод“ већ прихватио у преговорима, представити као јуначку, а не издајничку формацију полиције, и све то док у преговорима које води у Бриселу, издаје Косово и Метохију.
Како се зло оглашавало увек када је неки значајан верски празник у Срба, како је данас БОГОЈАВЉЕЊЕ, сутра Јован дан….имам разлога да сумњам да је овај “наш“ изрод у договору са тим злом прихватио да баш у ове дане зада завршни ударац Србском народу на Косову и Метохији.
Док ви у ужој Србији будете славили театралну победу и уклањање споменика у Прешеву, срећни што вас због тога неће бомбардовати ови са запада, неће вам ни паст напамет да се сада нешто буните што као реципрочну меру и Тачи предузима нешто ротив Срба на северу Косова и Метохије ….

Тако….ја сам осећао потребу да о овој издајничкој “игри“… овог “нашег“ изрода напишем коју реч не сумњајући да међу вама има оних који ово знате и на овај начин то сагледавате….али како је данас дан у коме се све јавља што је од Бога, и како ја себе видим као слугу Божјег коме је поверено да јавља ово земаљско и истинито јер у томе живим, опет по вољи Божјој…..ја вам своје размишљање јавих…..рекох да душу олакшам !
У нади да ће велика већина вас ово разумети,не дозволимо “лажним боговима“ као што је Ивица Дачић (а није једини) да нас преведу жедне преко воде…..ПОБУНИМО СЕ НАРОДЕ СРБСКИ, НЕ ДОЗВОЛИМО ДА НАС ГЛУПИМА СМАТРАЈУ….јер
данас се Бог јавља и говори нам да нас сви Свети -благопочивши преци наши гледају са небеса … “Какви будемо данас ,такви ћемо бити довјека“ !

Саша Касаловић СРБИ НА ОКУП