Косово – дистрибутивни центар међународних терориста и тероризма!

Шокантно је да Косовом шета слободно 1500 албанских убица

У овом моменту у Сирији и Ираку има више од 150 албанских терориста са Косова док их је више од 10 већ погинуло! – Због чега је ове године 5.000 Албанаца са Косова затражило азил у Европи !?

     

Када су својевремено Америка, Немачка, Енглеска, Француска…. Запад  стварили терористичко, мафијашку, криминалну  и дивљу наказа  творевину Косово, и када су на власти у Приштини довели зликовце, убице ,  неписмене терористе из шуме Тачија, Харадинаја… није се ваљда очекивало да  таква наказа , наводно држава Косово, у свет извози академике, научнике, памет, индустријске раднике … Наравно, дивља квази држава, са пристиглим у Приштини  наводно амбасадорима са Запада, монструмима демократије, цивилизације  и права, у свет је почела легално да извози међународне терористе, у још већој мери дрогу , трговце белим роибљем и сва зла овог света.

Пропаганда терористичке ''УЧК'' је присутна и данас

Тако, у овом тренутку  у редовима џихадиста у Ираку и Сирији се бори више од 150 Албанаца, међународних терориста са Косова, оног Косова на којој су вољом Немаца, Американаца, Енглеза…. доведени из шуме  још пре 15 година без школе терористи на власти Тачи, Харадинај…

До сада је у Сирији и Ираку погинуло више од 10 албанских терориста са Косова а на самом Косову у последњих два месеца ухапшено је више од 80 албанских терориста који су се спремали на пут у Ирак и Сирију да се укључе у редовима међународних терориста. Све се то дешавало и дешава у присуство такозваних западних амбасадора у Приштини који су главни кривци за апсолутно све што се тиче албанског тероризма и терориста овде и у свету  ! Такви амбасадори су били и сада јесу главни ветар у леђа албанском тероризму и извозу терориста  у свет!

И данас се на Косову без икакве забране пропагира тероризам и такозвана “Ослободилачка војска Косова“  против које ниједан наводно западни амбасадор у Приштини не жели да говори нити да спречи њихове терористичке манифестације.

А американци су и званично “ОВК“ прогласили терористичком организацијом још 2001. године када је Џорџ Буш председничким указом и  прокламацијом број 452 и Указом број  13.219  ставио “ОВК“ на црну листу због пружања помоћи тероризму и терористима! На тој, црној листи је и десет албанских терориста, којима је забрањен улазак у Америку, а који се на Косову сада баве политиком углавном.

КФОР претреса потенцијалног албанског терористу

У увој години близу 5000 Албанаца са Косова и Метохије је затражило азил у западним земљама ! Београд на КиМ и Албанце нема никаквог утицаја  већ 15 година, па се не може говорити да Србија врши притисак на Албанце  , како су они то редовно приказивали до 1999. године тражећи  азил на Западу ! Од кога сада имају притисак Албанци па траже азил у Европи ? Ствар је у томе што и онда и сада Албанци имају циљ да се само укључе у редовима међународног тероризма, криминала сваке врсте … само то да није школа, ред, цивилизација и демократија.

У овом тренутку у земљама Европе у затворима чами, према званичним подацима ИНТЕРПОЛ – а  из Париза, 24.500 Албанаца са Косова због дроге, трговине белим робљем, тероризна, разних убистава, пљачке….

Ово су довољни разлози да земље света почну да повлаче своје одлуке о признању такозваног независног Косова и да такозвани амбасадори у Приштини полако почну да одлазе из криминално, мафијашко, дивље , терористичке творевине,  зване Косово! Све док су западни амбасадори у Приштини Косово ће бити  највећи светски дистрибутивни центар међународног тероризма, дроге, белог робља и криминала. Амбасадори у Приштини су за ова светска зла за сада албанска највећа логистичка подршка!

Питање је и хоће ли истински чланови такозване “ОВК“ одговарати за најављене ратне злочине против Срба, вађење органа киднапованим и несталим Србима ! Међутим, мало се говори о ратним злочинима терористичке “ОВК“ над својим сународницима Албанцима јер, су терористи “ОВК“ у току још 1996, 1997, 1998 , 1999. године, па и после убили, киднаповали па убили  више од 600 својих сународника који су само  радили у  српским предузећима, полицији и организацијама  и нису желели да напусте посао или пак нису желели да се прикључе терористичкој “ОВК“. За сада  највећи део ЕУ и Америка легализују терориѕам баш на Косову коме представници ових држава у Приштини поодавно дувају у леђа!

Зоран Влашковић – Срби на окуп