СНП НАШИ – Зашто Патријарх ћути?

patrijarh irinej 1
СНП НАШИ поставља јавно питање Његовој Светости Патријарху Иринеју какве ће мере предузети СПЦ над организаторима „параде поноса„ и онима који их подржавају.

Да ли ћете Ваша Светости  и даље ћутати над страхотним стварима које се дешавају у Србији „јер их организују политичари„ или ћете коначно почети да се понашате као духовни пастир српског народа и јавно анатемисати све који су умешани у организацију параде.

СПЦ је увек сведочила истину без обзира ко је на власти и какве ће последице сносити, па зашто се тако не ради и сада?
Да ли се ћути због новца, лагодности, доброг односа са политичарима  који се добија од ћутања, или је у питању нешто друго?
Прво сте ћутали поводом потписивања Бриселског споразума, затим сте позивали српски народ на шиптарске изборе, а сада ћутите после срамотних дешавања.
За време од када сте постали Патријарх дешавају се  ствари какве су небивале у српској крстоносној историји и Ви ни на једну нисте имали одговор какав треба и како доликује Вашој позицији.
Да ли Вам прете?
Да ли Вас уцењују?Изађите пред народ и реците у чему је проблем.

Нико нема против Вас ништа лично, али имамо против Ваших поступака, односно непоступака и ћутања поводом урушавања државе и институције породице од стране политичара које одликујете и које не смете да казните по Канонима.
Молимо Вас као духовна деца Српске Православне Цркве, престаните да ћутите и коначно сведочите веру како Вам доликује.
Заувек одани Светој Мајци Цркви.

СНП НАШИ