Победила Србија! Фоторепортажа

???????????????????????????????

На утакмици Шесмаестине финала  купа Србије  у Косовској Митровици “Трепча“ – “ Војводина“

Победила Србија !

На утакмици Шеснаестине финала  фудбалског  купа Србије,  на стадиону у Житковцу код Звечана на северу Косова и Метохије , између ФК “Трепча“ из Косовске Митровице и премијерлигаша Србије из Новог Сада “Војводине“, победила је  Србија. Пре свега, навијачи  ФК “Војводина“  својим доласком, заједно са клубом показали су на делу да је Косово и Метохија била и остала саставни део Србије.  То је било можда и важније од резултата, и даљег проласка  и такмичења “ Војводине“ у овом купу. “ Војводина“ је победила са 1 : 0,  али је важније од свега тога било навијање навијача  овог клуба за “ Косово је срце Србије“  и што је домаћа публике непрекидно аплаузима  ту истину поздрављала.

Доношење косовскомитровичкиох параглајдериста лопте на терен, бесплатно посматрање утакмице и права спортска борба ма терену,  уз стално потенцирање да је Косово Србија, доказали су колико је овај спорстски догађакј за Србе на Косову и Метохији, био и више од спорстког догађаја. Фоторепортажа је најбољи сведок томе.

Зоран Влашковић – Срби на окуп

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA