Мишљења Срба са КиМ о „РЕЗОЛУЦИЈИ О ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ и ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ“

sasa kasalovic„Већина ….огромна већина од укупног броја посланика народне скупштине је гласала за “РЕЗОЛУЦИЈУ О ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ и ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ“
Свака вам част Срби….велики патриотизам и велику мудрост сте показали овом својом одлуком да изгласате овакву резолуцију. Сада када је и Србија као држава стала на страну шиптара и ЕУ. ,….. и сада када је и у скупштини Србија трасирала свој “чврсто утабан пу…т“ којим ће ићи и помоћи шиптарима да учврсте своју власт и институције и помоћи им да ураде оно што они нису могли свих ових година, а то је да разграде наше легитимне,по Уставу Србије изабране српске институције,……. сада када по овој резолуцији више нисмо НАРОД него “национална заједница“ као и Египћани и Ашкалије ….и остали,…..сада када је потврђено да се овалашћују “наши преговарачи“ од стране скупштинске већине да до краја спроведу Тадићеву и Томину издају…….шта нама СРБима са Косова и Метохије остаје да мислимо и да урадимо ?????
…….дали нам остаје да се још јаче боримо против свих који нас сахрањују…..или можда да се полако селимо са Косова и Метохије….можда да се организујемо у мале групе ,као некад “ЦРНА РУКА“ и убијамо све Србе издајнике….или можда да се само-убијемо док нас све не побију на спавању….можда да послушамо “нашег лажљиво-издајничког премијера“ па да се политички организујемо и да не зависимо од Србије,што би “ОН“ и многи који га терају на издају ,много волели да урадимо……
ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ САДА ….????
Као и у осталим животним ситуацијама,када треба донети неку обичну одлуку која се тиче вас лично или ваше породице ,треба аргументовано сагледати и одмерити све околности и онда одлучити…..а какве су околности ,заиста ,какве су..?????
ПА ЕВО….
– Од сада и званично Србија издаје свој народ на КиМ. и пуста га низ воду да се као “национална заједница“ избори за своје парче неба у Тачијевој држави….
-Од сада и званично србски парламент ради против своје државе и свог народа……
-Од сада се Србија ,вољом “скупштинске већине“ обавезује да ће чинити још више уступака шиптарима како би се напокон са њима лепо и у миру живело….
-Од сада ће највиши “правни акт“ који ће нас штитити бити обострано договорени “УСТАВ КОСОВА“…а никако “важећи УСТАВ СРБИЈЕ“…….
-Од сада ће сви моћи да се заклињу у то да су резолуцијом исказали огроман патриотизам ,јер како се и каже у резолуцији “никада неће признати независност Косова“ али ће по тој истој резолуцији обавезати све преговараче да спроведу већ договорене границе,државне порезе,власништво над државном имовином а лични идентитет нам неће дирати укидањем србских личних карти и возачких дозвола….“док се другачије не договори“……
-Од сада је сасвим јасно да у Србији нема народа који препознаје о каквој и коликој се издаји овде ради,јер да таквог народа има ово се неби дозволило,него би народ на улице изашао и бранио себе а не нас са КиМ. Јер није Косово и Метохија кућа оних који на Косову и Метохији живе наго је оно нешто много више од тога, али то изгледа не мисли већина народа у Србији….
Од сада ….и још много тога “Од сада “………

Заиста ,много је тешко размишљати,одлучивати и борити се када ти твоји најрођенији забоду нож у леђа али то је чињеница,то су оне “околности“ о којима сам вам говорио са почетка овог текста и заиста…..шта урадити ????

МОЛИТВА….стална,искрена ,непрестална молитва….

Можда се после ње покаже решење…верујем да би тако било,али колико је нас који би умели да се искрено помолимо ???….Опет смо у застрашујућој мањини….,да…..,то је истина !!!
Шта чинити……????????
Мислим да знам !!!!
ТРЕБА ПРЕЖИВЕТИ,ТРЕБА СЕ БОРИТИ СЕБЕ РАДИ И СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ РАДИ,ТРЕБА СЕ БОРИТИ И КАДА ЈЕ СВЕ ИЗГУБЉЕНО,ТРЕБА ЈЕР ЈЕ ТО ПУТ КОЈИМ СМО ВЕЋ ЈЕДНОМ КРЕНУЛИ,ТРЕБА ЈЕР СЕ САМО ТАКО ЗАВРЕЂУЈЕ МИЛОСТ БОЖЈА,ТРЕБА СЕ МОЛИТИ МАКАР ТО ЧИНИО ВРЛО МАЛИ БРОЈ ЉУДИ,ТРЕБА ВИКАТИ ИЗ СВЕГ ГЛАСА….ИЗДАЈА::::ИЗДАЈА::::ИЗДАЈА !!!! ТРЕБА СЕ БОРИТИ ДО САМОГ КРАЈА МА КАКАВ ОН БИО ,ЈЕР СМО САМО ТАДА ТО МИ И САМО ТАКВЕ НАС ГОСПОД БОГ ПРЕПОЗНАЈЕ А НЕ КАО ЛИЦЕМЕРНЕ И ЛАЖЉИВЕ ;ПРЕВРТЉИВЕ И ПРОДАНЕ ЗАРАД МАЛО ЗЕМАЉСКЕ КОРИСТИ……….ТРЕБА СЕ И ДАЉЕ БОРИТИ ,ДА НАША ДЕЦА ВИДЕ И НАУЧЕ КАКО СЕ И ОНИ МОРАЈУ БОРИТИ……..А БОГ ЋЕ ВЕЋ СВАКАКО УМЕТИ ТО ДА ПРЕПОЗНА И НАГРАДИ !

ЖИВЕЛА СРБИЈА….!!!!!
А ЖИВЕЋЕ КОЛИКО ЈОЈ БУДЕ ВЕРНЕ ДЕЦЕ .

Саша Касаловић / СНО „СРБИ НА ОКУП“