Срби се троструко угрожавају!

??????????????????????
Немачки Кфор на главном градском мосту у Косовској Митровици. Двоструко против Срба на Ибарском мосту

У Европи најтежи пложај Срба на Косову и Метохији?

Срби се  троструко угрожавају !

Срби се директно угрожавају од Албанаца, такозваних косовских институција и међународних организација попут ЕУЛЕХ – а и других

У члану 3. Универзалне Декларације о људским правима из 1948. године , једине Декларације  до сада у ОУН коју су потписале све земље, каже се : Свака особа има право на живот, слободу и сигурност .

Ова тачка  се једино данас не односи на Србе на Косову и Метохији, које је још под протекторатом СБ ОУН, Р – 1244, јер овде Срби немају ништа  од тога ? Срби на Косову и Метохији су  под директном и индирекном угроженошћу Албанаца, затим од такозваних косовскх институција као и међународних организација , попут  ЕУЛЕХ – а који на све начине настоје притиском, убиствима, отимањем српске имовине,  оптуживањем и затварањем Срба, недозвољвањем повратка  и ко зна све још накоје начине да застраше и протерају Србе са њиховох вековних простора.

Истина на транспаренту о ЕУЛЕХ - у
Истина на транспаренту о ЕУЛЕХ – у

Свака иоле дубља историјска анализа албанско-српских односа на Космету, води до закључка да је суштина сукоба културно-цивилизацијска разлика два народа од којих је један, Срби, носилац европске, хришћанске, а други, Албанци, оријенталне, исламистичке идеје. Оно што се данас одиграва на Космету парадокс је историје : Европа је на антиевропској страни ! На  страни антицивилизације, антидемократије, антикултуре… !

И на таквом Космету, Србији, као делу Европе , Срби су под троструким ударом антицивилизације, антикултуре, безакоња, антидемократије Албанаца, Приштине и европских институција које су на Косову и Метохији у искључивој функцији против Срба, значи против културе и хришћанства уопште !?

Косово и Метохија су  непрекидно, од јуна 1999. године, непресушни извор српских људских патњи, и место сталне деградације  људских права и стрепњи, понижавања, пљачкања, убистава и прогона од стране Албанаца! Од 250.000 протераних  Срба пред очима, војне и цивилне мисије из читавог света 1999 и каснијих година, до сада се на Косово и Метохију вратило тек од 2.400 Срба. Поражавајуће ! Срби се не враћају из страха, јер немају сигурност, слободу кретања, елементарна људска права , никакву заштиту а имовина им је уз све то и  узурпирана…. !

У овом периоду Срби су поднели више од 40.000 тужби против Албанаца за незакониту узурпацију земље, кућа и станова  а ни један одсто  случајева није решен? Више од 93 % повратничких породица је опљачано, нападнуто, провоцирано… од стране Албанаца?

Такозване косовске институције су неме на све то и на решавање свих српских поднетих тужни против Албанаца? Врана врани очи не вади !

На тај притисак Албанаца и ткзв. косовских институција од старта против Срба делује и ЕУЛЕХ који безакоњем, применом антиправа и антиправосуђа не хапси албанске убице Срба, а на другој страни оптужује, хапси, затвара и суди невиним Србима за апсолутно никада почињена дела ! ЕУЛЕХ на КиМ је зликовачка антисрпска творевина задужена за застрашивање  и протеривање Срба. ЕУЛЕХ је синоним у Европи  и свету за антисудство и антиправо ! Много пута до сада ЕУЛЕХ је на делу показао да је  на Космету  за подршку тероризму,  подршку убицама Срба  и за антицивилизацију уопште? Трострука угроженост Срба на Косову и Метохији  чине се да је најтранспарентнија баш  од стране ЕУЛЕХ – а, најмрачније европске камариле профашистичког рада против Срба!

Зоран Влашковић – Срби на окуп