ЗАБРАЊЕН СКУП У СУБОТУ 12. ЈАНУАРА!

nikad-granicaБеоградски званичници који већ два месеца не успевају да нађу начин да приволе један споменик шиптарским терористима да се уклони сам од себе, одлучили су да забране један уредно пријављен улични скуп у организацији доказано ненасилне грађанске иницијативе НИКАД ГРАНИЦА.

Протестни скуп који је требало да буде одржан у суботу, 12. јануара, у 10.30 испред здања Народне скупштине, дакле пола сата пре седнице на којој ће се расправљати о резолуцији о Космету, писмено је забрањен у петак увече. Представници иницијативе НИКАД ГРАНИЦА ће, међутим, искористити своје грађанско право да се лично увере како се то у земљи Србији забрањује акција удружења посвећеног одбрани Устава, али се зато, унутар те исте Скупштине, поспешује и легализује даље противуставно комадање српске државне територије. У коришћењу тог грађанског права, представници иницијативе свакако неће кршити законе ни прописе, па ни оне који су режимским силницима омогућили да забране уредно пријављен скуп, док у исто време споменици терористима по Србији ничу као печурке после кише.

ДОПИС ПОСЛАНИЦИМА

Поштовани,

Од Вас се тражи да усвојите Предлог резолуције о Косову и Метохији и тиме лично преузмете одговорност за издају Србије.

Влада и Председник су паметно смислили да Ви, када се Србија ослободи, одговарате за оно што су они преговаали и договарали без Вашег знања и учешћа.

Три су основна разлога због којих је Предлог правно неуставан, а политички капитулантски и тиме издајнички.

1. Ви ћете бити одговорни за одобравање тзв. договора Тадић-Стефановић и Европске уније, којим договорима је успостављена граница са Косовом и Метохијом, а наши сународници и сви неалбанци гурнути у руке албанским сецесионистима. Ни Устав Србије, нити било који други устав на планети земљи предвиђа успостављање државне границе унутар сопствене територије,

2. Од Вас се тражи да противуставно придруживање ЕУ подигнете на ниво највишег принципа кроз који се тумаче све уставне категорије и државни интерес, што је директно супротно Уставу. Да вас подсетимо, Србија је заснована, између осталог, на европским вредностима и принципима, а не на придруживању било којој организацији, па ни ЕУ. Политичка организација каква је ЕУ, са израженом тенденцијом да прерасте у федерацију, је заправо страна држава. На овај начин се интерес стране државе предпоставља интересу Србије, што је апсолутно противуставно,

3. Ви треба да одлучите о Резолуцији која се има тумачити у духу Платформе, а Ви, као ни грађани ове земље, немате појма шта у тој платформи пише. То је захтев да усвојите тајни документ. Резолуција није тајна, али се тумачи на основу тајног документа, чиме и она постаје тајни документ, што је такође противуставно.

Уколико ипак усвојите Предлог резолуције о Косову и Метохији Ви ћете своје име додати подужем списку издајника и непријатеља Србије.

Ми ћемо урадити све што је данас у нашој моћи да сви Ваши суграђани знају да сте баш Ви гласали за издају, а све снаге ћему усмерити ка томе да капитулантска власт падне, Србија се ослободи, а издајници приведу правди.

Срби на окуп