Протест „Никад граница“ испред Скупштине Србије – субота у 10:30

nikad-granicaПлатформа покрета НИКАД ГРАНИЦА није претрпела никакве измене у овом смутном међувремену: ненасилно али одлучно противљење сваком потезу извршне или законодавне власти у Србији, који је у супротности са важећим Уставом и националним интересима, остаје основни правац нашег деловања.

Прва следећа прилика за такво деловање јесте предстојећа седница Народне скупштине, у суботу 12. јануара у 11 часова. Пошто наша платформа нас обавезује много више него што београдске државнике обавезују њихове платформе, прилика неће бити пропуштена.

Протестна акција иницијативе НИКАД ГРАНИЦА почеће пола часа пре скупштинске седнице, дакле у 10.30, на платоу испред Народне скупштине. С обзиром на то да су припадници иницијативе посвећени заштити уставног и правног поретка државе Србије, протест ће у целини бити усклађен са прописима који се односе на овакве случајеве, што значи да ће, као и претходне активности иницијативе НИКАД ГРАНИЦА, испоштовати безбедносне мере наложене од стране органа јавног реда и мира.

СНО „Срби на окуп“ позива све своје чланове, симпатизере и све родољуде да сутра у 10:30 дођу испред Народне Скупштине.

НИКАД ГРАНИЦА / СНО „Срби на окуп“