ЕУ утемељује антиправо и антисудство на Косову!? ЕУЛЕХ перјаница и светионик безакоња на КиМ!

??????????????????????

Док се стотине албанских доказаних убице Срба, али и других,  пуста на слободу и не хапсе и не  процесуирају уопште, дотле се Срби , који нису ни имали ни носили оружје, неосновано  хапсе , оптужују и држе у притвору неоправдано!

 

У Европи, оној Европи која је тековина људских права, ЕУЛЕХ на Косову и Метохији је данас перјаница и светионик  утемељења безакоња, антиправа, антисудства и антицивилизације уопште. Овакав ЕУЛЕХ на КиМ је  истинска антиправна Гебелсова фашистичка организација која ради све против Срба  и ЕУЛЕХ –у  апсолутно није стало до права, судства, закона и истине када су у питању обесправљени Срби на Косову и Метохији.

Овакав начин рада ЕУЛЕХ –а , оптуживања, суђења, доношења  судских решења на КиМ , углавном само на штету и против Срба, је у потпуном складу подршке албанских убица, терориста , џихадистта, вехабиста и свега онога  што свет осуђује као највеће зло цивиулизације.

??????????????????????
Затвор у српском делу К. Митровице

Ослобађање  терористе Фљорима Ејупија од стране ЕУЛЕХ – а , кога је УНМИК – ово судство на основу доказа осудило на 40 година затвора  за тероризам, за убиство 12 Срба и  више од 40 лакше  тешко повређених код Ливадица , СО Подујево,  нехтење  и непроналажење ибица српске деце у Гораждевцу,  непроналажење убица 14 српских жетеоца у Старом Грацку код Липљана, непроналажење убица породице Столић у Обилићу и непроналажење и непроцесуирање још стотине и стотине албанских убица Срба само је доказ ЕУЛЕХ – ове  подршка тероризму, безакоњу и безвлашћу на КиМ.

Убиство 18  сведока Рамуша Харадинаја, ослобађање доказаних убица Албанаца , од самих Албанаца, у којекаквим  судским истрагама  такође казује само једно, да је ЕУЛЕХ на КиМ са великим успехом  утемељио безакоње, антиправо и антисудство!?

Док се на једној  страни ослобађају доказане албанске убице на другој страни ЕУЛЕХ оптужује, хапси и затвара невине Србе у затворима! Најновији случај неоснованог  дугог држања у притвор Оливера Ивановића, Драгољуба Делибашића, држања у кућни притвор Небојшу Вујачића као и Илију Вујачића и Александра Лазовића потврђује само једно , да је ЕУЛЕХ на КиМ  гебелсова фашистичка злочиначка клика која лажима намеће  наводно  право, правду и правосуђе?

Нико од горе наведених Срба не само да је починио неки злочин, што је ортодоксна Гебелсова фашистичка лаж, већ  нико од њих није ни имао ни носио оружје !?

Апсолутни циљ ЕУЛЕХ –а на КиМ  је  застрашивање и протеривање Срба са Косова и Метохије па због тога треба подићи  истински оптужницу против ЕУЛЕХ – а  пред Међународним судом и судом у Стразбуру да се ЕУЛЕХ протера  из Европе, са КиМ, као неко ко је већ утемељио безвлашће, безакоње и антиправо на тлу Европе! Неко ко подржава тероризам, злочине и убиства, јер ЕУЛЕХ је  то десетине и десетине пута то доказао стављајући се на страни убица , ослобађајући, албанске терористе и убице.

Логично је и питање какво је то косовско друштво из  Приштине, наводно држава Косово, у којој се данас слободно шета више од 1000 убица Албанаца , заједно са наводно европским представницима правосуђа оличеним у ЕУЛЕХ – у , који су  истински на страни терориста и убица Албанаца и који су  истински утемељили безакоње и антисудство на Косову !

Време је да се албанским убицама и терористима суди заједно са представницима ЕУЛЕХ –овог картела зла и безакоња.

Зоран Влашковић – Срби на окуп