Некажњени злочини над Србима!?

За убиство српских жетелаца још нико није одговарао у Старом Грацом код Липљана

После великих и масовних убиства Срба на КиМ после 1999. године

Некажњени злочини над Србима !?

О каквој се то наводној држави ради кад стотине албанских убица слободно шета Косовом  са свитом  страних амбасадора који су пре свега овде монструми и зликовци  европске демократије и цивилизације!

Од доласка међународне војне и цивилне мисије на Косово и Метохију , оличене у КФОР – у и УНМИК – у, пред њиховим очима десило се на стотине појединачних и масовних убистава Срба од стране Албанаца а да за то још нико није одговарао! Но, како се ради о квази – монструм, наводно држави Косово, у којој царује безакоње, криминал и наркотероризам уз присуство европских и светских монструма демократије у Приштини оличеним у такозваним амбасадорима и конзулима, онда није ни чудно што се Албанци убице, терористи и зликовци не приводе правди  и закону.

Поред  убиства 13. августа  пре 11 година двоје српске деце и рањавање још четворо деце у Гораждевцу,нису расвељени ни бројни други злочини на Косову. У Старом Грацком код Липљана, 23. јула 1999. убијено је 14 жетелаца. Унмик је осумњиченог Маслума Битићија пустио на слободу после два месеца због „недостатка доказа“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Код Подујева је 16. фебруара 2001. дигнут у ваздух аутобус Ниш експреса, 12 путника је погинуло, а 43 рањено. За тај злочин је био осуђен на 40 година затвора за тероризамФљорим Ејупи, али је касније пресуда поништена од стране ЕУЛХ – ових судија.

Ливадице код Подујева страдало 14 Срба а више од 30 теже и лакше повређено

У Обилићу је 3. јуна 2003. убијена породица Столић: Слободан (80), његова супруга Радмила (74) и њихов син Љубинко (54). Истрага је покренута, али нема  никаквих резултата.

Одговорних нема ни за талас насиља Албанаца 17. и 18. марта 2004. када је убијено осам Србадок се двоје Срба још воде као нестали.

Тада је повређено 143, протерано 4.012 Срба, а порушено и запаљено 935 српских кућа и на десетине школа, домова здравља и пошта и 35 цркава.

У Грачаници је те године, 4. јуна, убијен Димитрије Поповић (17) испред киоска брзе хране. У Бошњачкој махали у северној Косовској Митровици 2. јула 2010. бачена је бомбу на групу Срба, убијен је др Месуд Џековић, а 11 особа лакше или теже рањено.

За те, али и друге злочине Албанаца над Србима још нико није одговарао. Па се поставља питање о каквој се то наводној независној Косово држави ради којом слободно шета на стотине албанских убица !? Слободно шетају са амбасадорима светских земаља на улици,  седе са њима заједно у ресторанима!? Па се и овде поставља питање да ли су то амбасадорили или монструми европске демоктратије. Пре је ово друго.

Зоран Влашковић – Срби на окуп