ПУКОВНИК НЕМА КОМЕ ДА ПИШЕ

novorusija1

Дуго се мислило да ђенерал Ратко Младић и други србски ратни јунаци неће имати достојног насљедника,али се преварило. Пуковник Игор Стрелков је прави витешки насљедник ђенерала Младића. Белогардејски официр хришћанског кова изникао у бојевима у Приједњестровљу,на Кавказу и Балкану. Човјек који све вријеме рата у бившој Украјини аргументима,смирено и веома зналачки износи истиниту ситуацију,док уједно води одбрану руског народа од нациста и фашиста. У огњу и крви самоодбране НовоРусије пуковник Стрелков је постао јунак познат широм свијета. Неки га обожавају,други мрзе ,али га већина веома поштује.

+ Мислим да није згорег још једном поновити да је Русима бивша Украјина исто што и Србима Крајина, Црна Гора, Косово и Македонија. Сви они који упорно безобразно ДНР и ЛНР зову ,,самопроглашеним,, а Украјину не зову бишом, веома лагано народне борце називају ,,проруским сепаратистима и терористима,,! Њима су шиптарски терористи и сепаратисти ,,Ослободилачка војска Косова, а хунта у окупираном Кијеву влада Украјине. Значи самом терминологијом држе страну ,,Нацигвардији,, а праве се неутрални или као да подржавају руски народ. Не знам више колико се пута објашњавало шта је НовоРусија, Мало Русија, Крим, Закарпатска Русија, Буковина, Волинија, Подолија и Галиција.

Добро је што је већин схватила да су Укри класични крволочни демони,који чине најсвирепије и бруталне злочине над руским становништвом. Но, неће да се схвати да званична Русија не помаже НовоРусију и да су народни борци у све тежем положају. Није тешко увидјети,уколико неко хоће то да види.У данашње вријеме модрене технологије и посебности сукоба у бившој Украјини све се снима и фотографише,па онда поставља на интернет. Довољно је погледати карте које показују развој ситуације и саслушати извјештаје пуковника Стрелкова.Одмах се увиди да је НовоРусија пред падом. + Србска јавност је била згрожена злочинима Укра током преотимања власти, током заузимања и након заузимања територије већине бивше Украјине. Појавио се логични револт и бијес. Огромна већина Срба је свим срцем подржала Русе. Но,нису Хазари нимало наивни ,нити ишта препуштају случају. Задњим поступцима,који воде као општој свјетској катастрофи и поразу руског народа , Путин је навукао оправдане сумње да га контролишу моћници из сјенке са Запада. + НАТО, ЕУ, Ватикан, САД и све моћно што постоји на Западу помаже и гура терористе Укре, док с друге стране руски народ бивше Украјине званична Русија помаже сасвим симболично. Ем што је то одвратно и опасно, а довешће до геноцида над руским народом,још је и доказ слабости да у руском дворишу,на најосјетљивијем мјесту западни терористи могу да раде шта хоће.

+ Обманути, самообманути и квазипатриоте упорно тврдоглаво скачу и вирште на сваку аргументовану критику Путиновог повлачења и погрешних потеза. Њима је Путин Бог, они све што он уради величају ко невиђену стратегију. Да то и јесте невиђена стратегија. То ни Слобо није радио. Путин је помогао демонима својим погрешним дјеловањем да уништавају његов народ. Зашто га онда многи подржавају? Зато јер је људи више него хитно потребан јак руски владар. Они у њему виде руског цара, иако он то није. Чак је светог руског цара Николаја Романова назвао ,,крвавим,,?! Тешко је сада Србима објаснити да је Путин издао НовоРусију.

+ Нажалост, буђење и отрежњење ће бити болно и прекасно. У предходном мом аналитичком тексту сам најавио да ће квазипатриоте да нападну и мене и све оне који износе истину,те да ће потом власт РФ покушати направити раскол међу устаницима и на крају довести НовоРусију и РФ до нестанка. Није ми драго што сам управу. То што су мене прозивали мање је важно, нападали су и паметније од мене због истине о издаји. Најгоре је што су напали Стрелкова. Отежавају одбрану руског народа на сваки начин, а онда од оних који својом способноћшу одржавају ДНР и ЛНР захтјевају да изгину. Да,да , чим неко исправно дјелује, одмах навале кретени да траже његову смрт. Покушали су да оклеветају Игора Стрелкова, није успјело. Он је из опкољеног Словјенска извукао комплетну своју јединицу и народне активисте.Они који су остали да као цивили дочекају Укре, завршили су затворима и концетрационим логорима ко хиљаде других Руса по бившој Украјини.

+ Пуковник Стрелков је одмах реорганизовао народну војску по доласку у Доњецк и разбио терористичке снаге јужно од Доњецка према граници са РФ. НовоРусија је кренула у офанзиву! Запад то није смио допустити. Путин се враћао из јужне Америке. Активирана је класична западна подвала са цивилним жртвама.Оборен је путнички цивилни авион малезијске компаније у близини границе са Русијом на територији ДНР. Кренуло се са оптужбама на рачун Руса и Русије,на више начина.Као у случају Маркале и Рачак кад је Србима подметнуто да би били оптужени и нападнути. Логично питање-ШТА ЋЕ ЦИВИЛНИ ПУТНИЧКИ АВИОН У СРЕД РАТНЕ ЗОНЕ? на Западу не примјећују. РФ се правда и брани. Заустављена је офанзива устаника,Укри су спашени,Руси проглашени монструмима, злочини у Гази прикривени, а омогућено Укрима да уз помоћ НАТО крену у општу офанзиву на НовоРусију. Већина Срба и Руса се и даље заноси са објашњавањем око пада малезијског авиона(можда баш оног што је раније нестао). Пуковник Стрелков се обраћа јавности,опет упозорава,износи чињенице и тражи помоћ.Да ли је узалуд! ? Слабо га слушају. Неке квазипатриоте покушавају поставити ситуацију ко да Стрелков ратује за Путина,те тако понизити Стрелкова, а узвисити Путина.

+ Невјероватно је како заслуге Игора Стрелкова (који не жели да буде Че Гевара) и храбрих ополченаца у борби против Нацигарде, идиоти преписују Путину.  Да је РФ помогла ДНР и ЛНР ополченије би ушло у Кијев. Овако, мрка капа. Људи схватите,жртвовани су милиони Руса бивше Украјине,идеја НовоРусије,а нако тога ће нестати и Русија. Зашто се то допушта? Пишу се нека немушта и нелогична објашњења, као хоће Путин да извуче Европу од утицаја Америке и неће општи рат. Трагикомично,  управо овако иде ка тоталном рату, а ЕУ је сателит САД. Шта ће урадити кад Укри нападну Крим? Кад му САД организује Мајдан у Москви?

+ Подржавати опстанак Украјине и монструм нацију Укра је злочин. Русија не смије да ради против себе. Нису криви Руси и Русија,крив је Путин.Ко то хоће по сваку цијену заштити њега,а окривити руски народ? + НовоРусија нема помоћ ни за формирање државних органа,а камоли за војску,те самим тим не могу извршити ни мобилизацију,док хунта мобилише све редом и шаље на НовоРусију. Све чињенице говоре у прилог томе да се НовоРусија овако може тешко одржати.Све ово до сад што је остварено је величина Губарјева, Стрелкова, Пушиљина, Бородаја, Мозговоја и Болотова. Јунацима НовоРусије велико поштовање. Свака им част. Борити се тако добро у веома тешким условима могу само хероји.

+ Знам да ће ме квазипатриоте и имбецили сада опет жестоко напасти, покушаће наћи аргументе у симболичној војној и новчаној подршци РФ народу у бившој Украјини,али то њихово нападање истине ће само још више ојачати Укре и довести до нових злочина. Нада је у Бога,да ће сачувати НовоРусију.

Слава НовоРусији!

Како радили, тако нам Бог помогао.

Игор Војиновић СНО ,,Срби на окуп,,

О Светом Прокопију љета господњег 2014.