ОДГОВОР „ДУШЕБРИЖНИЦИМА“

славјанск пунктови

Као што се и очекивало, већ су режимлијски квазипатриоти почели са нападима на сваког ко напише или изговори истину. Мој текст СЛАВЈАНСК-КИЈЕВ је изазвао велико огорчење и мржњу код издајника и незналица. Нападају и клевећу, блебећу, али ниједног аргумента немају. Битно је да одбране ,,лидера,,. Небитно је дал’ је у питању Лењин, Тито, Слобо, Ђинђић, Тадић или Вучић. Битно да је он велики зли господар, њих ситносопствених робова тоталираизма. Да,они исти су учествовали у издаји Крајине, а сад ,,стратешки,, предају руски народ у бившој Украјини фашистима и нацистима. Упорно се ките туђим перјем. Присвајају туђе војне подвиге.

Легендарна одбрана НовоРусије је успијех Стрелкова, Мозговоја и других витезова, а не Путина, који је све вријеме испоручивао оружије Укрима. * Они чак мисле да могу да глуме Бога и одређују да се мора слиједити Путин и само Путин, па макар Хазарија уништила Русију. То што је Кијев у терористичким рукама, као и скоро читава бивша Украјина, то њима незначи ништа. Путин је морао помагати руски народ, барем онолико колико је Запад помагао Укре, а не подстицати демоне да чине злочине.

Погледајте изјаве легендарног пуковника Игора Стрелкова и карту Доњецке и Луганске области. Све ће вам бити јасно. * Међу најгласнијима је неки режимлија Станојевић, који живи у бившој Украјини и све вријеме се залаже за једну јединствену Украјину, што је иначе шовинистички слоган Бандероваца. Он и слични који служе Вучићу и Дачићу, ма сваком режиму, нашли да паметују док подржавају геноцид над Ново Русијом. Гдје ли су били свих ових мученичких година? Увијек уз режим и гдје је новац. Нису били с нама у борби,ни у униформи, ни у цивилу. Омаловажавали су Крајишнике, исмијавали Босанце, са презиром гледали на Црногорце, а Херцеговце ни не примјећују.

Што се тиче Косова и Метохије ,ту су увијек били ,,хуманитарно,, што је режиму најкорисније. Не, нису он ризиковали живот у Далмацији, у долини ријеке Босне, нити против Милогорског режима, нити на улицама Београда, а камоли по Косовској Митровици или Брњаку. Они ће увијек наћи начин да оправдају сваку издају и тражити од других да гину, док за себе сматрају да имају право да ни не покисну. *

Драга разбраћо, не видите ви стотине хиљада избјеглица из бивше Украјине, 350 000 избјеглих Крајишника и 250 000 протјераних Срба са КиМ. Нећете да видите ни хиљаде затворених и мртвих Руса. Вама су они криви, јер се нису ,,добро,, борили,а Слобо и Путин су их баш ,,мудро,, подржавали и помагали. Како вас само није срамота? Покајте се и престаните да подржавате хазарске агенте.

Русија и Србија су вјечне. Долази руски цар, а с њим стиже слобода. Како радили, тако нам Бог помогао.

СЛАВА НОВОРУСИЈИ,

Игор Војиновић, 6.7.2014. СНО ,,Срби на окуп,,