Вјештица из (поред) Блера

dddddddddddddddddddddddd

Београд је јуче посјетио, бивши премијер Велике Британије, Тони Блер. Он се око 15 часова састао са премијером Србије, Александром Вучићем.

И тако пљуште похвале на све стране, Србија само што није ушла у ЕУ, Блер говори да Србија има његову пуну подршку. Вучић који стоји задовољно и с поносом говори, како је замолио Блера да му „помогне“ у процесу европских интеграција Србије.

Премијер Србије је чак тражио и да му бивши британски премијер помогне и око формирања кабинета, јер је по Вучићевим ријечима управо ,,Блеров кабинет био најбољи и најефикаснији“. Штета само што је тај исти кабинет у Лондону био навјећи заговорник бомбардовања СРЈ 1999. године.

Српски премијер је, како је то већ свима познато, стручњак за снијежне намете, поплаве, да оцјењује докторске радове, али не тако давно био је и рецезент. Ништа чудно, рекло би се за оваквог човјека мултипрактика.

Чудно је само што је назив те књиге ,,Енглески педерски испрдак Тони Блер“, а аутор др Војислав Шешељ. Питамо се да ли да пошаљемо као поклон Тонију, ово издање?

Лука Влаисављевић – ИН4С