Више од 60% албанских кандидата за посланике такозване Скупштине Косова убице Срба!

??????????????????????

Апсолутно нема ниједног разлога, ниједног услова ни повода за  излазак Срба на КиМ  на изборе Приштине!

Изласком на изборе  Срби легализују етничко чишћење, затирање свега српског на КиМ, сваки српски глас значи издају Србије и српства а изласком на изборе Срби легализују и квази наказу државу Косово !

 гробље

        И данас 15 година Косова и Метохије под протекторатом ОУН и пар година од илегалног самозваног проглашења такозваног независног Косова, апсолутно нема ниједног разлога, ниједног услова, ниједног мотива,  ни повода за  излазак Срба са Косова и Метохије на приштинске квази изборе!

Срби са Косова и Метохије треба да имају на уму да су Албанци са КиМ протерали више од 250.000 Срба и других неалбанаца а да  су управо ти Албанци главни кривци што не дозвољавају повратак протераних. Албанци се званично и у такозваној Скупштини Косова боре против повратка Срба !

Албанци су после  1999. Године  на две трећине територије КиМ уништили на више од 280 српских гробља више од 10.000  споменика!

Албанци су у овом периоду уништили 155 српских цркава и манастира а 12 црква је у потпуности избрисано са лица земље !

Албанци су од доласка УНМИК-а  и Кфора до сада убили 1004 Срба а да за то још нико није одговарао ни приведен ! ?

кфор учк

Зар је ово демократија и цивилизација за коју Срби треба да   сада изађу на изборе и гласају за антицивилизацијске  организације фашистичке Приштине  !?

Јож жалосније и трагичније је то да је међу кандидатима за такозване посланике Скупштиене Косова  више од 60 % Албанаца који су дирекно убијали  Србе као припадници терористичко зликовачке “УЧК“ : Тачи, Харадинај, Лимај, Љуштаку….

Зар Срби сутра да буду поред њих у такозваној Скупштини Косова и аминују тим злочинима а на другој страни да аплаудирају  зликовцима !

Сада је моменат да  апсолутно сви Срби изађу из такозваних косовских  антицивилизацијских  и антидемократских институција  и почну сами  у оквиру свог народа  и оних  који су уз њих, као Горанци  и други, да граде своје органе власти и институције у циљу опстанка, јачања и даљег просперитета.

Такозвано независно Косово апсолутно нема ниједан атрибут  државе ни државности а изласком Срба на изборе само се учвршћује мафијашко – нарко – криминално – терористичка  европска Колумбија на Балкану!