Русији из Тексаса с поштовањем, The Lone Star Watchdog

руски војник

Већ ми је мука и уморан сам од неких са алтернативних медија што дају погрешну слику о Русији и украјинској кризи. Оно што чујем од људи који живе у источној и западној Украјини је с другачије тачке гледишта. Иду ми на живце ратни бубњеви алтернативних медија, више звуче као да су мејнстрим.

Прво, не трошим шта мејнстрим говори, не читам их баш много и не губим време. Такође им не придајем никакву пажњу, јер „главном току“ то даје лажни кредибилитет који они не заслужују. Чујем их како олајавају Русију и Путина, како говоре да криза од Русије прави полицијску државу. Па није Русија агресор у свему овоме, она делује у одбрани својих граница и безбедности својих људи.

А сада да мало раскринкам људе попут Алекса Џонса. Ако ниси био у Русији, немој их кудити. Да, можда хвалиш владу што људима плаћа да имају децу и што подстиче хришћанство, али ипак Путина називаш ауторитарним због украјинске кризе.

Истина је да Путин не слама протесте и не гуши слободу говора. Донет је нови закон који захтева да се НВО региструју као страни агенти. Пре него што је закон усвојен, ове невладине организације су рентирале руљу и инсценирале протесте новцем фондација изван Русије. Руска влада по овом закону не толерише покушаје НВО да дестабилизују Русију. То није руска тиранија гвозденом руком, то Русија штити своје интересе од страних утицаја.

Пол Крејг Робертс је у недељу рекао напола истину, да Путин неће ваљати како год окренеш. Проклет ако нападне Украјину, проклет ако је не нападне или не учини нешто. Робертс предвиђа да ће Путин бити непопуларан због тога што нема опција. Није тако.

Русија и Кина су управо потписале споразум да нафту и гас купују и продају само у сопственим валутама уместо да за то користе амерички долар, подразумевану светску резервну валуту на основу Бретон Вудс споразума. Са БРИКС савезом у који многе државе улазе, неће се амерички долар више користити за трговину. Ако много држава одлучи да не користи амерички долар за трговину, систем централног банкарства ће пропасти и амерички долар ће бити безвредан. Путин има много адута у игри рушења корумпираног система централног банкарства. Русија има економског рата картицу за игру без обзира на то колико санкција САД покушавале да наметну. Обама је тропа.

И да још нешто буде јасно. У Украјини нема грађанског рата. Постоји ЕУ / НАТО-збацивање изабране владе, јер је  одбила да постане чланица Европске уније. И „непријатељско преузимање“ од стране европских централних банкара. Снаге што кољу ненаоружане цивиле углавном нису украјински војници. То су плаћеници које плаћа ЦИА и Стејт департмент. Остало су борци Ал Каиде из Чеченије и то сачињава хунтине снаге. Већи део украјинских снага не прима наређења од Кијева знајући да није легитимна влада. Већина јединица се придружила проруским снагама.

Русија ради оно треба да се ради да се заштити свој интерес и суверенитет. Русија стоји на путу да глобалисти не овладају светом кроз приватно централно банкарство које издаје валуту. Руска економија и монетарни систем су веома изоловани од колапса западних економија минимизирањем негативних ефеката када држава одбаци долар.

И морам да признам, Русији иде боље него нама. Људима с којима разговарам допадају се услови у којима живе, тамо постоји већа слобода говора и већа слобода вероисповести. У Русији нема политичке коректности и тамо се не утерује страх у кости називањем некога расистом јер се једноставно с нечим не слаже. Русија нема грађана с двојним држављанством који подривају националну безбедност.

Волео бих да нови медији малкице поразмисле пре но што лану о Русији. Русија није савршена, дуг пут је прошла од распада Совјетског Савеза. Двадесет година касније, Русија је успешна. Руски народ има поноса и врло је националистички расположен према Мајчици Русији.

Русија чини све како треба, Америка тетура.

Аутор: The Watchdog
Извор: http://www.thelonestarwatchdog.com/2014/06/05/debuking-russian-myths-coming-alternative-mainstream-media/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

Да ли је ваш производ чист или је генетски модификован ? Покажите купцу ознаком
Миров лого  ekopokret-bez-gmo-smallПредставник акције “Без ГМО” Еколошког покрета Новог Сада за Западну Србију, Мирослав Драмићанин
Е-пошта: miroslav.miro.dramicanin@gmail.com
Телефон: 062 854 13 28