ДССС „Шчербина“: Бојкот избора самопроглашене сепаратистичке творевине зване Република Косово

scerbina 1

ПОКРАЈИНСКО ДРУШТВО СРПСКО-СЛОВЕНСКЕ СОЛИДАРНОСТИ

«ГРИГОРИЈЕ СТЕПАНОВИЧ ШЧЕРБИНА»

КОСОВСКА МИТРОВИЦА

 

САОПШТЕЊЕ

Друштво српско-словенске солидарности позива све Србе широм Косова и Метохије да бојкотују предстојеће парламентарне изборе који се одржавају 08. 06. 2014. године, а расписала их је Атифете Јахјага председница самопроглашене сепаратистичке творевине зване Република Косово.

            Својим изласком на такве изборе Срби би само дали легитимитет парадржавној творевини која је настала на темељу злочина и српске несреће.

Иако су 03.11.2013. године Срби бојкотовали локалне изборе које је расписала споменута Атифете Јахјага, договором Београда, Брисела ,Приштине и OSCE-a они су фалсификовани, тако што су се мимо свих норми а без гласања пуниле бирачке кутијe гласачким листићима. На основу поузданих информација иста техника тј. фалсификовање ће се применити 08. јуна независно од тога колико ће људи изаћи на такве изборе. Ако је већ тако, а тако јесте, само симболичан излазак Срба спречиће ову политичку изборну лакрдију.

Друштво српско-словенске солидарности подсећа све грађане широм Косова и Метохије да су Албанци дванаест година бојкотовали изборе које је расписивала држава Србија, па и дан-данас Албанци са југа Србије бојкотују изборе државе Србије да би остварили своје политичке циљеве.

Политички куриозитет је да Председник Србије мр Томислав Николић који је положио заклетву да ће штитити интегритет државе Србије поздравља излазак Срба раније на локалне а сада на парламентарне изборе самопроглашене државе Косово створене та тлу Србије.

У Косовској Митровици

       04. 06. 2014. год.

 Председник Друштва

Момир Касаловић, дипл. инж. ел.