Да ли постоји веза између ГМО и кемтрејлова?

gmo kanap

Барбара Петерсон је у чланку на farmwars.info сјајно повезала ГМО усеве и кемтрејлове ( „Монсантови патенти и кемтрејлови“ – “Monsanto Patents and Chemtrails”).

Петерсенова је завирила у Монсантове патенте којима се проширује генетски инжењеринг прехрамбених усева.

Инжењеринг у коју сврху ? Превазилажења деструктивног присуства тешких метала као што су алуминијум и баријум у земљишту.

То су метали за које често кажу да их кемтрејлови глобално распрскавају.

kemtrejls

Дакле, да ли ће то Монсанто, као одговор на кемтрејлове, понудити још једну верзију нискокалоричне и лажне франкенштајнске хране ? Ако хоће, да ли је у питању шири план ?

Како Петерсенова извештава, Монсантов патент је насловљен: „На стрес толерантне биљке и проистекле методе“ (“Stress tolerant plants and methods thereof”). Патентна пријава је 11 / 961962 , број патента 7851676, а датум публиковања је 14/12/10.

Ево цитата из релевантних делова:

„Овде су описани проналасци у области молекуларне биологије биљака и биљног генетског инжењеринга …Трансгене [ пројектоване ] биљке се одликују побољшаном толеранцијом на стрес.“

„Унапређење абиотичке стресне толеранције код биљака биће агрономска предност која ће узгајивачима омогућавати побољшани раст и / или клијање, на: хладним, сушним, плавним, топлим , УВ стресним, са повећаним озоном, изложеним киселој киши, загађеним, изложеним соном стреу и тешким металима, минерализованим земљиштима и под другим абиотичким напрезањима.“

Нова ГМО храна/биљке је пројектована тако да посебно буде отпорна на тешке метале присутне у кемтрејловима. Уз то, очигледно је планирано да биљке буду отпорне на све врсте загађења.

Наизглед, то је добра ствар. Али заправо значи: храна коју су пројектовале корпорације треба да нахрани људе у свету тамо где ће се игнорисати стварно уклањање токсичног загађења.

И испоставиће се да је нова ГМО храна, према досадашњем обрасцу, ниске хранљивости и да захтева све више прскања отровним хербицидима.

Да ли ми то гледамо решење горе од проблема ? Проблем: кемтрејлови. Решење: више ГМО хране.

Постоји јасна паралела у савременој фармацеутској медицини. Проблем: болест (који се често погрешно дијагностикује у самоуслужне сврхе). Решење: преписивање токсичних лекова.

Овде можемо видети исту врсту обрасца. Прво кемтрејлови; затим нова, хербицида пуна храна ниске нутритивне вредности која би требало да може да се одупре ефектима тешких метала; затим нови нивои пропадања усева и болести људи.

Запитајте се ово. Каква је то пројектована храна која изджава ефекте повећаног присуства тешких метала у земљишту ?

Да ли је то здрава природна храна коју бисте јели ? Или је нека химера хране, биљка која изгледа као права ствар, али је само љуштура без стварне супстанце ? Сенка некадашње.

Као да чујемо организаторе:

„Па, добро, због ових кемтрејлова и другог индустријског загађења и тешких метала у води, морамо створити нове усеве који се неће сасушити и увенути. Ми треба да направимо нешто што изгледа као, али није добра храна. Мора да изгледа као идеално здрав усев, али наравно да ће имати малу нутритивну вредност. Зато што су тешки метали веома отровни, нема шансе да прави прехрамбени усев преживи у њиховом присуству. Дакле, ми ћемо створити лажну храну. Биће то као на Божићној забави на којој су све лепе кутије умотане у папир у боји и омотане тракицама празне изнутра …“

Аутор: Џон Рапапорт
Извор: http://jonrappoport.wordpress.com/2014/05/21/is-there-a-gmo-chemtrail-connection/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

Да ли је ваш производ чист или је генетски модификован ? Покажите купцу ознаком
Миров лого  ekopokret-bez-gmo-smallПредставник акције “Без ГМО” Еколошког покрета Новог Сада за Западну Србију, Мирослав Драмићанин
Е-пошта: miroslav.miro.dramicanin@gmail.com
Телефон: 062 854 13 28