Док се Србија дави у поплавама, на њеном најсветијем делу данас је одржана геј парада! (ФОТО)

bn1hh1oigaertzm-large

Приштина, 17.05. – Истовремено када се одржава Сабор СПЦ, и када су поплаве потопиле неколико градова и однеле неколико живота, у јужнијем делу Србије, на подручју Косова и Метохије одржана је геј-парада у организацији сепаратистичке шиптарске владе. 

Мото геј-параде под изговором борбе против хомофобије одржане у Приштини био је „Хомосексуалност није болест, мржња је болест!“. На челу колоне од неколико десетина људи ишла је некадашњи портпарол УЧК и тзв. министарка за европске интеграције Вљора Читаку и Петрит Сељими, заменик тзв. министра за иностране послове. Обоје ових младих геј-активиста истовремено су блиски и узурпаторима манастира Дечани и Рашко-призренске епархије, Сави Јањићу и епископу Теодосију Шибалићу. Поред сепаратиста, на овој паради која није много презентована у јавности, су учествовали и представници окупационе власти Европске Уније, САД и В. Британије.

1w

 

Bn1Hh1oIgAErtZM.jpg large

„Министарка“ Вљора Читаку, Петрит Сељими и Данијел Жбогар, представник окупационих снага ЕУ.

pr

Bn1X4x3IMAA-hSH

 

Пре тога је геј-застава постављена у просторијама где заседа „влада“ сепаратиста у Приштини.

BnrC3DUIMAAoTjt.jpg large

BnrGXOsIgAAyskb.jpg large

„Влада“ Хашима Тачија, у којој има и Срба, и која је призната од Вучићевог режима из Београда заседа под заставом геј-лобија.

Пријатељство сепаратиста геј-активиста и монаха СПЦ:

bogolgmcqaa3goi-large-e1400351259429

Сава Јањић и Вљора Читаку, бивши портпарол УЧК.

 

culibrk petrit

Петрит Сељими, заменик сепаратистичког „министра иностраних послова Републике Косово“ са епископом Јованом Ћулибрком у Пећкој Патријаршији.

Патријарх Иринеј је, иначе, после почетка страшних поплава изјавио да се то дешава услед организовања геј-параде. Гледајући историју Цркве види се да су заиста Свети Оци сматрали да се услед умножења народних грехова и разврата дешавају и велике временске катастрофе. Тако су страдали и библијски градови Содом и Гомор. Ипак, део јавности му спочитује пристрасност, јер је прећутао да се катастрофе дешавају и услед падања у јерес црквених главара. Осим тога, постоји и схватање да је његова изјава била изречена услед оптужбе покрета „Наши“ да Иринеј помаже геј-активисте и дели им ордење. Тако је, само пре неколико дана додељен орден председнику Томиславу Николићу који је организатор параде промискуитета. Да патријархов позив није искрен говори и чињеница да он позива свемоћног Вучића да „подигне посрнулу нацију“. Сам Вучић, који се промовише преко читавог медијског апарата „европске Србије“ за великог вођу и има обрисе диктатора, је тиме и главни учесник у промоцији геј-лобија. Како он може да подигне „посрнулу нацију“ само патријарх Иринеј зна.

На страну то што постоје нагађања, која нису без основа, да су непогоде резултат издаје Косова и Метохије од стране Иринеја и Вучића. Патријарх Иринеј је заиста учесник и у издаји Косова јер је промовисао Вучићеву идеју да Срби уђу у сепаратистички шиптарски „парламент“. Отуда је изјава појединих Срба са Косова да је он један од криваца за оваквих катастрофа и да је својим делом оскрнавио свету косовску земљу којом данас парадирају поборници јавног промискуитета.

gresniku

Преузето са Фб странице „Глас Косова и Метохије“

У историји хришћанских народа нема познатог случаја, да цела једна војска, цео један оружан народ, буде запојен вољом за смрћу и да оде у смрт за веру своју. Не у смрт самоубилачку него у смрт херојску. Косово је уникум у дваестовековној историји хришћанског света… Отуда је Косово постало свето поље. -Св. владика Николај

Погледајте такође: Бивши портпарол УЧК посетила манастир Високе Дечане

Припремила екипа Фб странице„Православље живот вечни“