Дрецуне, Не Соли Нам Памет!

milovan drecunОно што није било тешко очекивати од бившег четничког војводе, кумо-издајника и управника гробља, а данашњег предсједника Србије, и оно што није било тешко очекивати од великог комунисте и титоисте, а данашњег премијера наше напаћене отаџбине која комунистички јарам никако да збаци, било је у потпуности неочекивано од једног човјека као што је био Милован Дрецун. Врстан новинар и изванредан војни аналитичар, у српском народу био је познат по документарнима филмовима „Стрела“ и „Пакао Кошара“, у којима је професионално документовао и величао невиђено јунаштво српске војске у броби протви подивљалих терориста, злочиначке Европске Уније и њеног ментора.

Гледајући ова ремек дијела неустрашивог новинарства, неизмјерно сам захваљивао Богу што у српском народу још увијек постоје људи као што је Милован Дрецун, који имају снаге да зликовачке земље које су нас 78 дана непрестано бомбардовале, убијале наше цивиле, тровале осиромашеним уранијумом, убиле малу Милицу и нишку трудницу, назову правим именом: Агресори! Meђутим, прије неколико мјесеци доживјео сам катастрофалан шок, када сам сазнао да је господин Милован Дрецун постао члан про-европски оријентисане „Несрпске Назадне Странке“, чији је лидер и оснивач некада био велики „русофил“ и који је у то вријеме про-еворпском премијеру Србије поручивао „да је и Тито пред смрт имао проблема са ногом“. Са неизмерјним болом у души, питао сам се „шта ће Милован у про-европској странци бившег pусофила и пророка?“.
Прошло је већ неколико мјесеци од када је, након покрадених избора, странка господина Милована Дрецуна СНС ( Сви на Србију! ) формирала коалицију са следећим странкама: СПС (Социјалисти Против Србије), ПУПС (Партија Увијек Против Србије), ЈС (Јосипова Србија) и УРС (Уништити Распродати Србију). Од предизборних обећања господина Милована Дрецуна и његових страначких колега из СНС-а, не само да није остало ни мртво слово на папиру, већу су жестоко и свим силама ударили Сви На Србију (СНС), на њен територијални интегритет и уставно-правни поредак и урадили све супротно од онга што су обећали.
Овдје ћу укратко навести само некеколико лажних предизборних обећања странке господина Милована Дрецуна:
1. Обећали су да ће испитати изборну крађу, која је Двери и Српску Радикалну Странку спустила испод цензуса. Слагали су!
2. Обећали су да ће се одрећи пута у ЕУ, ако услов буде признавање Косова. Слагали су! Сада се јавно и отворено одричу Космета зарад труле и смрдљиве Европске Уније.
3. Обећали су да српска жандармерија никада више неће ићи на свој народ. Слагали су! Од када су Дрецун и његова компанија преузели власт, „несрпска“ жандармерија увелико хапси српске патриоте по сјеверном Космету, чува и штити грађевинске компаније које на Јарињу граде царину и праве границу у сред Србије.
4. Обећали су да ће поништити све договоре које је Борислав Стефановић постигао у Бриселу а који су нанијели огромну штету српским националним интересима и држави Србији! Слагали су! И поред тога што ови споразуми нису били потписани, нити су одобрени од стране народне скупштине и уставног суда, господин Милован Дрецун се свим силама труди да убиједи напаћени српски народ да су ови споразуми обавезујући и да нова власт мора да их испуни, јер смо ми наводно једна „озбиљна држава“.
Да смо ми једна „озбиљна држава“ као што тврди Милован Дрецун, премијер Србије не би преговарао са доказаним злочинцем и касапином српског народа, већ би послао жандармерију да га ухапси. Да смо ми једна „озбиљна држава“ као што тврди Милован Дрецун, грађевинске компаније не би градиле царину и границу на Јарињу и Брњаку, већ би обнављале ону на Ћафа Прушит и Врбници. Да смо ми једна озбиљна држава, Жандармерија Србије не би ишла да хапси и терорише Србе са Космета, већ би похапсила управо пристигле шиптарске „јунаке их Хага“. Да смо ми једна „озбиљна држава“ не би нама људи као што је Милован Дрецун данас солили памет!
И на крају, да смо ми једна „озбиљна држава“ као што тврди Милован Дрецун, он и чланови коалиције БЧ-ВК (коалиција бивших четника и вјечитих комуниста), би сви редом сједели, не у скупим одијелима у посланичким клупама, већ у пругастим пиџамама у соби два са два!
У протеклих неколико мјесеци, господин Милован Дрецун био је гост у великом броју радио и ТВ емисија у којима се свесрдно трудио да убиједи српски народ да ГРАНИЦА коју он и његова коалиција граде у сред Србије, а која одваја Срце (Космет) од Тијела (Србије), у ствари није граница. Поједини чланови Србијанске владе доста времена проводе у друштву шиптарских терориста и требали би јако добро да знају шта одвајање Срца од Тијела уствари значи за Српски Организам!
И поред тога што се споразум из Брисела јасно зове „Споразум о Интегрисаном Управљању Границом“, господин Милован Дрецун се својски труди да нас убиједи да Гранциа у ствари не значи Граница, већ да ријеч Граница има вишеструко значење које свако може да тумачи по својој вољи. Мени се лично чини да ријеч Граница за господина Милована Дрецуна једино има своје право значење кад је у питању његова посланичка плата због које је он спреман да преће све границе како би је сачувао!
Због велике горчине у грудима и огромног бола који осјећам зато што ми отимају срце, желио би да завршим ово писмо са једном поруком господину Миловану: Дрецуне, Не Соли Нам Памет!!!

9. Децембар 2012.
Душко Јанковић