МИЛИЦИЈИ БИВШЕ УКРАЈИНЕ

ranjeni berkutovci u kijevu

Хвала Господу Богу вештачке творевине Украјине више нема и ви милиционери се морате коначно одредити. Хоћете ли служити злу или добру, да ли ћете са фашистичком хунтом или са својим народом, хоћете ли бити нацистичка полиција или народна милиција? Вас милицију у Украјини су западни бандити највише вријеђали, нападали, понижавали, мучили и убијали свих ових година постојања вештачке Украјине, а у терористичким дивљањима нациста и фашиста по Кијеву у западној и централној Украјини од новембра 2013. год. до марта 2014.год. највише сте страдали. Беркут специјалне једнице милиције су показале невјероватну храброст, али и пасивност, но су биле баријера глобалистичким терористима и највећи страдалници.

Ми Срби смо сви подржавали Беркут, а свака част понеким и другим јединицама милиције и појединцима. Него, испоставило се након окупирања Кијева од терористичке хунте крајем фебруара и окупирања централне Украјине и још понеких крајева у марту 2014. да милиција не зна шта ради и на коју ће страну. Разумљиво је то, јер је извршен терористички преврат уз помоћ Запада (НАТО,ЕУ и Ватикана) те се милиција није снашла у неким случајевима, али како ви милиционери може те служити нелегалним и нелегитимним самопроглашеним властима у окупираном Кијеву? Истим онима који су вас толико понижавали и убијали. Нисте допустили да народ дотуче нацистичке и фашистичке терористе у Доњецку, Харкову, Луганску и другим мјестима, али зашто и како сте допустили да банде упадају на југоисток бивше Украјине заузимају здања и нападају народ? Како сте допустили долазак 5000 навијача, хулигана, разбојника и разних банди почетком маја прво у Харков, па у Доњецк и на крају у Одесу?! Како сте могли доустити онај злочин и погром над цивилима од стране терористичких бандита у Одеси!? Зар је могуће да хиљаде крвожедних бандита обучених пола у униформу,пола у цивилку са шљемовима на главама и са палицама, сјекирама и штитовима у рукама харају сатима по Одеси?! Све су ломили ,палили,пуцали из скривеног ватреног оружја и пребијали људе на мртво по улицама Одесе,док на крају нису направили монструзни злочин у Дому синдиката у Одеси са преко 200 невиних цивилних жртава. Мучки злочин!

Свака част појединим одредима милиције у Доњецкој и Луганској области,али шта је са вама осталима?! Народ вам је вјеровао, није вас нападао, чак су вам предавали ухваћене терористе из ,,Правог сектора,, и других банди,а ви ?! ШТА ЈЕ СА ВАМА? Хоћете ли то да служите терористичким бандама глобалистичке хунте из окупираног Кијева?! Уколико нећете, немојте ко часни појединци међу вама само отказати послушност и чекати док вас нацисти и фашисти поубијају као у већини случајева до сада, него се организујте и браните своја села и градове, браните себе и народ.

СТВАРАЈТЕ СЛОБОДУ, ОБНОВИТЕ НОВО РУСИЈУ. Милицијо бивше Украјине одреди се-МИЛИЦИЈА С НАРОДОМ. СЛАВА НОВОРУСИЈИ- ЖИВЈЕЛА НОВО РУСИЈА.

Игор Војиновић – Повјереништво СНО ,,СРБИ НА ОКУП,, Косовска Митровица
13.мај 2014.год.