Издаја Србије, Срба и Косова и Метохије

Sednica 4 opstineНа данашњој седници 4 општине северног Косова и Метохије донешени су заклучци који су Србе охрабрили, у смислу да су остали разумни, послушали своју Владу, а опет с друге стране та иста Влада је имала маневарски простор да и пред људима и пред Богом каже: да ипак мора да сачека са ИБМ-ом док Уставни Суд не донесе своје коначно мишљење о томе. Влада Србије је позвала Србе са КиМ да имају поверења у њу и да закључке које су представници Срба са КиМ донели из Београда на КиМ, схвате као писмене гаранције Владе Републике Србије.

Срби су пристали да покажу добру вољу, да се повуку и да верују тој својој Влади која им гарантује да требају да јој верују. И повероваше Срби и људи са повукоше, кад гле чуда, та иста Влада Србије која позива Србе са КиМ на поверење према њој, само после два сата пошто су Срби показали да својој Влади верују, довлачи машине фирме Нови Пазар – пут који почињу са радом на изградњи границе, телевизију Б92 која снима по налогу шиптара да ће прелази профункционисати на време које одређују „ЕУ пријатељи“ и то све (читај велеиздају) обезбеђује српска полиција. Срби су опет преварени и то од својих људи, Срба са Ким и Срба из Србије који заједно учествују у овој издаји Србије, Срба и КиМ.

Питамо себе, а питамо и све вас да ли смо достојни потомци својих славних предака? Да ли заслужујемо боље и да ли заслужујемо благослов својих светих предака? Нека се запитају сви који у овој издаји учествују, на првом месту Срби са КиМ, да ли заслужују благослов или проклетство?

Нека нам свима Бог помогне и нека нам свима плати по делима нашим

Уредништво „Срби на окуп“