За чији рачун је ангажована оружана сила државе Србије?

Zandarmerija novoШиптарски злочинци су извршили најмонструозније злочине над Србима. Вадили су живе органе живих и здравих, углавном младих Срба. Незапамћено у историји људскога рода. И нико да одговара за то! Ових дана, ти исти, не ваде срце живим Србима, но самој држави Србији, јер србски народ је рекао Косово је срце Србије. Монструми и њихови ментори, хоће да заокруже своју монструозну творевину. Да ли ће им у томе помоћи и асистирати оружане полицијске снаге државе Србије? Или ће одбити такво велеиздајничко наређење?

Тешко је очекивати од просечног припадника снага безбедности да буде детаљно упознат са Уставом Србије. Они који су задужени за то, Уставни суд, кукавички ћути у овим преломним тренуцима за судбину Србије. Међутим сваком полицајцу је јасно да народ у међузони брани свој национални идентитет и своју државу Србију, јер не желе да од Срба постану „Косовари“ и од државе Србије да освану у монструм творевини тзв. независно Косово.
Оружане снаге војске и полиције су дужне да бране народ, државу и њен уставни и територијални поредак, а не режим на власти.
Народ који стоји у међузони на Јарињу нису криминалци, ни демонстранти, већ родољубиви, храбри и часни Срби. Њих одатле не могу померити ни Шиптари ни НАТО окупатор, већ само србска полиција. Вероватно су многи од тих полицајаца ратовали на Косову, многи су тада изгубили своју браћу и колеге полицајце. Уколико буду кренули на народ у међузони, нека прво скину заставу Србије са својих униформи па онда нека бију тј.поступе по наређењу (велеиздајничком). Тај народ тамо брани државу Србију. Нека дакле полицајци скину обележја државе Србије чија су оружана сила, као када су то урадили прошле зиме када су у цивилу и фантомкама претили младим родољубима баш на овом месту у међузони. Или када су хапсили (киднаповали) родољубиве Србе по Митровици за рачун и ћеф НАТО окупатора. Можда би најприкладније било да уместо ознака Србије на рамена прикаче шиптарске или ЕУ ознаке, да би све било у хармонији. Овако не иде да под заставом Србије ударају на темеље државе Србије, на њен народ, устав, историјско наслеђе, духовну колевку, свету и заветну земљу србску, срце или чак мајку како они сами ономад рекоше заклињући се пред Богом.

Уредништво „Срби на окуп“