Амерички продукт на Косову и Метохији најгори у историји Европе!?

taci jasari

Тачи највеће ужасно дело!

У историји цивилизације и човечанства, у историји Европе највећи,  најцрњи и најгори  амерички продукт је свакако и највеће ужасно дело  створено на Косову и Метохији – Хашим Тачи. Америка је једног неписменог, нешколованог, званичног терористу, убицу, први пут у историји света трговца људским органима, Хашима Тачија, произвела у наводног политичара!? Са таквим чином  унапређења Тачија, Америка је, али и сви они који подржавају овог наводно политичара, осумњиченог и за трговину људских, српских органа, од највиших  чланова Савета Европе, пљунули на себе, демократију, Европу као тековину људских права,  цивилизацију  и човечанство уопште.

Неписмени Тачи, који никада ниједну књигу није прочитао, који је  светлосним годинама далеко од интелектуалца, демократе и цивилизацијског хомосапиенса,  дрзнуо се сада да прогласи једну недовршену српску светињу, Храм Хириста спаса у Приштини  “ужасним делом“. Каква  оцена  неписменог наводно премијера, наводно независне државе Косово! Но, од неписменог човека, Тачија, ништа се паметније није ни могло чути!?

Као вођа терористичке  зликовачке  организације “УЧК“, коју су Американци, односно председник Џорџ Буш, прогласили терористичком организацијом и ставили  је на “црну листу“ због помагања терористима,  указом број  13.219  од 2001. године, терориста Тачи никако да крене путем слободног грађанина, већ сада  као неписмени “Косовар“ , наводно политичар, наставља са  терористичким речником и у долини српских фресака, Косову и Метохији,  једну српску светињу у центру Приштине  проглашава “ужасним делом“.

Баш захваљујући  терористичкој “УЧК“ и Тачију  они су на правили истинско ужасно дело на тлу Европе јер су из Приштине  протерали  40.000 Срба. Сви српски називи из овог града су протерани? Све српске бисте и српски споменици у овом граду су уништени? Све српско терориста Тачи заиста жели да избрише из Приштине. И шта је то него фашизам! Истинско  прерастање једног неписменог терористе у фашисту  најзлотворнијег кова. Протеривање и уништавање свега српског на Косову и Метохији је по истом  сценарију извршено и у другим деловима Косова и Метохије .

У Европи данас нема  већег  фашисте од Тачија, који се баш оваквим изјавама о српском културном наслеђу и светињама, изједначио раме уз раме са злогласним  Хитлером. Управо се оваква изјава  Тачија поклапа са Хитлеровом злогласном фашистичком теоријом из  “Мајн Кампфа“  : – “Ако једном народу уништите споменике, тог народа неће бити ту у другом колену“ ?. Заиста дорастао  фашиста Тачи се служи том теоријом  на терену!

Од 1999. године Албанци су  на Косову и Метохији срушили и запалили 155 српских цркава и манастира, а 12 српских црква је у потпуности избрисано са лица земље, јер на тим местима није остао апсолутно ниједан детаљ који би сведочио да је ту некада била црква. Такође, у овом периоду Албанци су у потпуности уништили и 34 српских села од којих се не може нигде приметити да су ту биле икада српске куће!?

Апсолутни албански фашизам је на делу на Косову и Метохији, са наводним премијером неписменим, највећим ужасним делом Америке у Европи, Тачијем, у наводној држави Косово!?

Зоран Влашковић – СРБИ НА ОКУП

Црква  светог Николе у Приштини нашла се у пламену 17. марта 2004.г.

Црква свете Тројице у Ђаковици је избрисана са лица земље

Црква у Грмову код К. Витине

Манастир Свети Архангели код Призрена су страдали марта 2004.гг.

Срушен манастир свете Тројице у Сувој Реци

У Призрену су све српске цркве запаљене у марту 2004.г.

''УЧК'' је званично терористичка организација

Храм Христа Спаса у Приштини