Жандармерија Србије на северу КиМ у координацији са Тачијем

ZandarmerijaЖандармерија Србије патролира ових дана севером Косова и Метохије у координацији са шиптарским институцијама, ЕУЛЕКС-ом и КФОР-ом, јављају шиптарски медији. Претпоставља се да је ово вероватно договор Премијера Србије Ивице Дачића и такозваног премијера Косова Хашима Тачија. Поставља се питање у ком својству они патролирају севером КиМ-а? Да ли да контролишу и хапсе Србе који не желе да прихвате сепаратистичке квазиинституције или границу са Србијом или нешто друго. Слушајући изјаве званичника Србије и пратећи шиптарске медије, долазимо до закључка да иако делује сурово, истина је да су они на северу КиМ-а да хапсе Србе, а не ратне злочинце шиптаре и трговце људским српским органима што би њихов посао требао да буде.

Овај наш закључак поткрепљује и чињеница да су припадници жандармерије Србије (а не Српска жандармерија, јер да је српска она то никада не би урадила) ухапсили србина Славољуба Јовића у северном делу Косовске Митровице и то у кругу болнице и опет мимо свих конвенција и правила, маскирани у санитетском возилу, а све под окриљем КФОР-а, ЕУЛЕКС-а и Хашима Тачија.

У сваком случају под суд ће свако доћи, па и сваки припадник било које полиције или војске, било суд земаљски или суд Божији. Ако и избегне овај први овај ће га други сигурно дочекати. 

Срби на окуп