Да ли се власт и новинари у Србији одричу Косова?

Vlast novinariДа ли власт у Србији и српски новинари раде у корист штете српског народа или у своју личну корист? – то је питање које се све чешће намеће, јер заправо највећи медији у Србији обликују и информишу јавно мњење у Србији баш онако како би желели да то исто чине и рецимо шиптарски или хрватски медији. а и изјаве које се чују од званичника у Србији наводи их на исто. Једном речју, један тим који ради против прошлости, против садашњости и против будућности Србије и Косова и Метохије.

Читајући вести о Косову и Метохији које се појављују у српским медијима ни у једном медију који преносе ове вести (било електронском, штампаном или неком другом), када се помиње такозвана влада самопроглашене државе Косово или неке такозване институције самопроглашене државе Косово, нигде не стоји префикс „такозване“ или „самопроглашена“, а који представља прецизно одређење шта се са Косовом заправо десило, шта се дешава и да Косово није држава. Све се више у српским медијима наглашава „косовски премијер“ или „премијер Косова“, као да је Косово држава (а није), умртвљујући и припремајући јавно мњење у Србији на нешто што треба да уследи. Чак и поједини званичници у Србији кажу „косовски премијер“ или „председница Косова“.

Намерно или случајно? Случајно – сигурно не, а намерно – сигурно да и то уз надокнаду шиптарског лобија који ништа не препушта случају.

Примера је заиста много и тешко их је све побројати, али закључак који се намеће јесте: „да је наше новинарство једино независно од истине, а зависно од новца и политике“.

Косово и Метохија је Србија и биће тако док се Срби Косова и Метохије (не дао Бог одрекну), а надамо се и Богу молимо да то никада неће ни помислити, а камоли урадити. Власт у Београду, која се Косова и Метохије на терену одриче, а говори и покушава да народ залуди изјавама да то не чини, него чини неке иновације у свету тиме што прави границу, а говори народу да не прави, е то треба разобличавати и на сваком месту понављати. И власт и медији у Србији служе истог господара са запада, тако да ово народ и не чуди, само народу треба представити и понудити опцију државности Светога Саве и Светог Владике Николаја (Линк ка документу о обнови Светосавске државности можете пронаћи овде), како би народ увидео у какву га пропаст води данашња „страначка Србија“, а како је лепо и узвишено бити хришћанин-светосавац који служи Богу и свом роду.

Желимо овим путем да апелујемо на власт у Београду и на српске новинаре и замолимо их да се речју и делима не одричу онога што је мученичком крвљу наших светих предака плаћено, а истовремено и упозоримо да нас све чека земаљски суд, суд историје и потомака и свеправедни суд Христа Бога нашег.

„Срби на окуп“