Издаја – Жандармерија Србије хапси Србе на КиМ

Krst u RudaruСаша Касаловић:

Људи моји ,браћо и сестре…да незнам да је 31.10.2012 године ,помислио би да је сасвим сигурно први Април ове,текуће године и онда би некако успео да као шаљиве разумем све догађаје и информације које сам данас чуо и доживео. Међутим ,управо сада ,вечерас на дневнику 2-РТС-а сам чуо следеће ,да је ухапшени Јовић кога су данас у Косовској Митровици ухапсили припадници жандармерије Србије у акцији киднаповања пред очима стотина људи ,ухапшен јер је у одбрани барикаде у месту Рударе код Звечана испалио рафал на припаднике КФОР-а и том приликом ранио два војника и угрозио животе осталих…

па му се по законима Србије ставља на терет учињено дело и одређен му је притвор. НЕВЕРОВТНО…. Значи да ће од сада Србија судити по србским законима свим србима који у самоодбрани покушају да спрече окупатора да им угрози безбедност породици. НЕВЕРОВАТНО…Србија ће од сада судити србима“криминалцима “ који по захтеву КФОР-а буду сматрани кривима јер је србск…и народ на северу криминалан и екстреман а КФОР је пријатељска мисија западних Дачићевих партнера…..НЕВЕРОВАТНО…Ово је порука свим Србима на северу покрајне да сада када се буде кренуло са спровођењем у дело Боркових споразума и када логично ми Срби са севера будемо кренули у отпор окупатору и домаћим издајницима,да ће србска жандармерија кренути да упада на север покрајне и једног по једног нас хапсити како би наш отпор био ослабљен и у потпуности угушен…. НЕВЕРОВАТНО на какве је бедне поступке спала србска држава …да застрашује свој народ који достојанствено брани колевку њеног настанка…НЕВЕРОВАТНО на какве су се све издајничке услуге окупатору приклонили и какви издајници воде земљу Србију…..СТИДИМ СЕ ШТО СЕ НЕКИ ЉУДИ У СРБИЈИ ЗОВУ СРБИМА…..

Изјава Тома Зорића, портпарола Републичког јавног тужилаштва за дневник РТС-а, а у вези хапшења Славољуба Јовића од стране жандармерије.

Срби на окуп