Вучић: „Дачић је природни лажов“ (ВИДЕО)

izdajnik vucic aca

Редакција Телепромптер.рс пронашла је један веома интересантан интервју Александар Вучића који на идеалан начин описује његов политички карактер. У интервјуу за недељник “Печат” из 2011. године, Александар Вучић Дачића отворено назива лажовом.

Према Александару Вучићу, пре избора 2012. године, Ивица Дачић је “лажов који слаже сваки пут кад нешто изговори”. После избора 2012. године, Дачић постаје мандатар и Вучић нема другу опцију него да се угризе за језик. Дачић постаје премијер, а Вучић његов заменик.

Расписују се ванредни парламентарни избори 2014. године јер Вучићеве замисли реформи нису могле да се реализују због одређених кочничара реформи унутар Владе. Избори се завршавају и Вучић осваја апсолутну већину. Народ који је гласао за Вучића и Српску напредну странку очекује од Вучића да сам направи Владу. Вучић поново позива Дачића да му помогне, али овога пута само замењују фотеље.

Међутим, вратимо се само три године у назад и послушајмо Александар Вучића како говорио о Ивици Дачићу.

Ако је Ивица Дачић лажов, а Александар Вучић жели да лажљиви Дачић уђе у његову Владу, онда нам остаје само да закључимо да се “слични са сличнима проналазе”.

Телепромтер.рс