ОТРОВИ У ВАЗДУХУ: хемијски трагови са неба – кемтреилс

chemtrails

     Како нас Свето Писмо учи, кнез овога света (непомјаник) влада у поднебесју. У ова последња времена то је видљивије више него икад: што кроз разне приказе ванземаљских облика којима распаљује фантазије у људским умовима, а пре свега преко отрова којима нас глобална мрачна сила засипа са неба.

     2011-те је изашао документ у Србији којим се на најбољи начин објашњава ко, од када, како и с којим циљем врши геноцид над човечанством из ваздуха. Због важности свих информација изнетих у документу преносимо га у целости:

__________________________________________________________________________

ПРВО ОСНОВНО ЈАВНО ТУЖИЛАШТВОБЕОГРАД

Н/Р Г. Небојше Обрадовића

Предмет: КТР бр. 6302/11

 

PREDMET: Dostavljanje dokaza za javno iznete tvrdnje naopštenarodnom protestnom skupu održanom 5. juna 2011.godine u Beogradu,ispred Narodne skupštine, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, oprotivustavnom i protivzakonitom sprovođenju genocida nad stanovništvomSrbije od 2006. godine do današnjeg dana, kao dopuna zapisnika o saslušanjupred inspektorkom MUP Srbije, PU ,,Beograd”, Sonjom Sekulović.

 

OBJAŠNJENJE STAVA

Od potpisivanja sporazuma ,,NATO Partnerstvo za mir” 2006. godine, nanebu iznad Srbije počeli su da se ocrtavaju neki drugačiji tragovi aviona i pojavljujunovi, drugačiji oblaci. Šta god ti tragovi predstavljali, jedinstveni stav svihistraživača i posmatrača je da su to veštačke tvorevine, nova pojava i da nisunormalni kondenzacioni tragovi mlaznih aviona koje oni ostavljaju iza sebe.

 

METODA RADA

Za podršku stava Ekološkog pokreta Srbije su se koristili izvori informacijasa internet-a, na kojem se danas mogu naći gotovo svi relevantni podaci isvedočanstva različitih istraživača u svetu, kao i podaci skupljeni u Ekološkompokretu Novog Sada kome se građani obraćaju kao jedinoj organizaciji koja imahrabrosti da javno iznosi činjenice o hemijskim tragovima koje ostavljaju avioniširom Srbije i sveta.

 

KONDENZACIONI TRAGOVI-CONTRAILS (Condensational trails)

Na većim visinama, iznad 8.000 m zbog izuzetno niskih temperatura, vodenapara iz turbina mlaznih aviona trenutno se kristališe u kristale leda koji ostaju nanebu u vidu kratkog belog traga. Takav kondenzacioni trag se brzo istopi zbog čeganije dugog veka i mlazni avion ga praktično vuče za sobom vazdušnom putanjom.

 

HEMIJSKI TRAGOVI – CHEMTRAILS (Chemical trails)

Hemijske tragove aviona, tzv. chemtrails, karakterišu beli gusti tragovi kojiostaju na nebu iza mlaznih, ali i iza preuređenih klipnih aviona, kako Eko-pravnojzaštiti Ekološkog pokreta Novog Sada javljaju stručna vojna lica sa administrativnegranice na Kosovu i Metohiji. Ovi tragovi se rasprostiru s kraja na kraj horizonta uoštro ograničenoj pravolinijskoj formi, ostaju na nebu satima, polako se šire iprekrivaju plavo nebo.

Putanje ovih tragova su karakteristične, međusobno se ukrštaju pod oštrim ilinormalnim uglovima stvarajući slike štampanog slova iks (X) ili slova A koje sedobija kada ponovo preseku iscrtano slovo X u jednoj polovini ili iscrtaju nebo uvidu šahovske table.

Za vreme toplih dana (ali i zimi), kada se formira talas visokog atmosferskogpritiska, posebno ujutru i predveče, aktivnosti zaprašivanja se intenziviraju. Na nebuse uočava veliki broj aviona koji naizmenično preleću. Avioni se pojavljuju ugrupama od 3-5 u paralelnom letu i u neposrednoj blizini jedan od drugog.Ponekadse vidi i 10 aviona istovremeno, koji očigledno lete van propisanih aviotransportnihkoridora, kao na primer iznad centra gradova gde je inače zabranjeno preletanje

aviona.

Hemijski tragovi se ravnomerno raspršuju iza cele površine krila aviona(slika 1):

k

(slika 1)

 

To ukazuje da se izbacuju iz raspršivača.Hemijski tragovi ostavljaju vrtloge istatične tragove(slika2).

 k1(slika 2)

U roku od nekoliko sati ti tragovi se polako šire i pretvaraju u sivo-belukoprenu (slika 3), koja blokira prolaz sunčevih zraka , da bi na kraju formiralizatvoreni prekrivač na nebu.

k3(slika 3)

 

Hemijski tragovi mogu imati nagle prekide, (slika 4) što potvđuje da se radi ozaprašivanju hemijskim agensima, a ne o tragovima rada mlaznih aviona nadodređenim područjem.

k4(slika 4)

 

Za oblake koje formiraju hemijski tragovi takođe je karakteristično da su“razmazani” po ivicama što ukazuje na polimer kao nosača jedinjenja koja seraspršuju i koji stvara končaste oblike (slika 5).

k5(slika 5)

Posle zaprašivanja hemijskim tragovima primećuje se ‘uljasti’ kvalitetizmaglice na nebu: kada se posmatra Sunce kroz ovaj sloj vidljiva je žutonaranđžasto-zelena korona. Radi se naime oaluminijumskom prahu koji prelamasunčevu svetlost.

Na kraju dana, posle intenzivnog zaprašivanja, nad gradovima se uočava,,uljani” prekrivac na visinama od 150-500 m, koji se razlikuje od smoga i koji sezatim spušta na zemlju (1).

Po pravilu, zaprašivanje traje neprekidno u periodu od 3-4 dana, a zatimnastupa kiša, koja spira sadržaj hemijskih tragova na zemlju.

Sam izgled tragova na nebu je toliko upečatljiv (slika 6), da apsolutnoisključuje mogućnost da se radi o normalnim kondenzacionim tragovimaaviosaobraćaja na nebu, kakvim objašnjenjima se često pokušava umiriti uznemirenajavnost.

k6(slika 6)

 

SASTAV HEMIJSKIH TRAGOVA

Nezavisni istraživači iz Nemačke, Italije, Francuske, SAD, Kanade, Australijei ostalih država sveta ustanovili su da hemijski tragovi sadrže jedinjenja koja su svesamo ne zdravstveno bezbedna, još manje korisna. U hemijskim tragovimapronađeni su određeni teški metali, bakterije, gljivice, pesticidi, mikoplazma, larvenekih insekata nesvojstvenih lokaciji na koju se izbacuju, kao i neki oblici veštačkogživota proizvedenog nanobiotehnologijom.

William Thomas (2), nagrađivani kanadski istraživački novinar ineprikosnoveni autoritet sa preko trideset godina iskustva, koji je prvi obavestiojavnost o hemijskim tragovima, napisao je čitav niz članaka i knjigu ochemtrailsima, a snimio je i dokumentarni film. Na njegovim stranicama se mogu

naći mnoga svedočanstva, izveštaji, najnovija saznanja i TV reportaže o hemijskimtragovima. Thomas je prvi je sproveo hemijsku analizu kapljica i uzoraka padavinauzetih nakon zaprašivanja hemijskim jedinjenjima. Kasnije su i drugi istraživačipotvrdili njegove rezultate. U uzorcima chemtrails-a su pronađene sledeće supstance,hemijska jedinjenja i organizmi:

– Aluminijum oksid

– Barium oksid

– Mangan

– Gvožđe

– Stroncijum

– Bakterije Pseudomonas aeruginosa i P. florescens

– Bacili i enterobakterije

Streptomyces i druge vrste gljivica i plesni

– Dehidrirana ljudska crvena i bela krvna zrnca

– Dibrometan, kancerogeni dodatak za gorivo i insekticid (Ethylenedibromide – EDB)

– Enzimi i bakterije koje se koriste u postupcima modifikacije DNK

– Vlaknaste materije smeđe ili bele boje, slične paučini.

Čini se da se hemijski sastav vremenom menja. Rani izvještaji govorili su olepljivim ili želatinastim kapljicama koje su padale s neba nakon zaprašivanja, akasnije se češće spominju tanka mikrovlakna slična paučini. Po svemu sudeći, onikoji stoje iza ovog programa eksperimentišu sa različitim tipovima i mešavinamahemikalija tražeći najbolji rezultat, što objašnjava zašto se opažanja i efekti svremenom razlikuju. U svakom slučaju, mnogi ljudi su se razboleli posle direktnogkontakta s paučinom ili kapljicama pronađenim na terenu i objektima posle pojave

chemtrailsa.

 

NAČIN RASPRŠIVANJA HEMIJSKIH TRAGOVA

Na brojnim internet adresama se mogu videti fotografije unutrašnjosti avionasa ugrađenim metalnim rezervoarima umesto putničkih sedišta (slika 7), sahemijskim sredstvima koja se raspršuju širom sveta. Vide se i fotografije različitihmlaznica postavljenih na repu, podu, boku ili krilima aviona ( slika 8). Na intenetuse takođe mogu naći video snimci iz vazduha aviona u akciji tokom zaprašivanjahemijskim jedinjenjima (slika 9) na kojima se jasno vidi hemijsko zaprašivanje kakoizlazi iz krila i trupa, a ne iz turbina. Takođe se vidi i momenat uključivanjamlaznica za zaprasivanje.

k7 (slika 7)

 

Putnički avioni, koji su takođe uključeni u program zarašivanja, prepravljaju semontiranjem različitih mlaznica za zaprašivanje da bi tokom komercijalnih putničkihletova vršili zaprašivanje stanovništva otrovima. Cevi toaleta u avionu se spajaju sacevima rezervoara hemijskih jedinjenja što predstavlja jedan od kreativnih primeraprepravki putničkih aviona. Na taj način se značajno smanjuju troškovi raspršivanjahemijskih jedinjenja nad stanovništvom širom sveta i maskiraju akcije zaprašivanjaljudske populacije komercijalnim putničkim aviosaobraćajem.

Na pojedinim sajtovima na Internetu reklamiraju se aviokompanije koje nudeusluge montiranjа mlaznica raspršivača hemijskih jedinjenja u sve tipove putničkih,teretnih i vojnih aviona.

 

RASPROSTRANJENOST HEMIJSKIH TRAGOVA

Hemijski tragovi su prisutni na nebu svih država članica NATO alijanse idržava potpisnica sporazuma o tzv. Partnerstvu za mir, tako da se sa sigurnošćumože zaključiti koja država i koja vojna organizacija stoji iza trovanja stanovništvahemijskim jedinjenjima.

 

k8( slika 8) k9(slika 9)

 

ZDRAVSTVENE POSLEDICE ZAPRAŠIVANJA HEMIJSKIM TRAGOVIMA

Najčešći simptomi od posledica zarašivanja hemijskim tragovima su: uporankašalj, problemi sa gornjim disajnim putevima i probavni poremećaji, upala pluća,izuzetan umor, letargija, vrtoglavica, gubitak orijentacije, gubitak koncentracije,glavobolje, peckanje u očima, bolovi u zglobovima i mišićima, ukočenost vrata,krvarenja iz nosa, depresija, teskoba, gubitak kontrole nad bešikom, nervozni tikovi itd. Simptomi prvo pogađaju starije i oslabljene osobe kao i decu.

Michaela Pece-a (3), lekara iz Arizone, uznemirilo je naglo povećanje broja slučajeva opisanih smetnji do kojih je došlo posle pojave hemijski tragova u njegovom kraju: «Primetio sam da laboratorijske analize uzoraka kose, koje samnapravio na nekima od mojih pacijenata, bez izuzetka pokazuju VISOKEkoncentracije barijuma. Analiza moje vlastite kose pokazala je visoku koncentracijubarijuma.(…), što znači da barijum ili unosimo hranom ili našu kosu kontaminira

neki spoljni izvor.»

Aluminium je neurotoksin, prouzrokuje kognitivne disfunkcije i ostećenje mozga. Potrebno je više godina da se oštecenje manifestuje, u toku kog perioda aluminium polako uništava mozak. Postoje posredni dokazi koji povećane koncentracije aluminijuma u vodi i vazduhu povezuje sa drastičnim porastom obolelih od Alchajmerove bolest. (4)

Barijum se dobro razlaže u vodi i ukoliko se ingestira može da izazove poteškoće pri disanju, povišen krvni pritisak, stomačne iritacije, oticanje mozga, mišićnu slabost, oštećenje jetre, bubrega, srca i slezine. Barijum takođe može da izazove kancer. Posledice po zdravlje ljudi od udusanja barijuma nisu poznati. (5)

Prevelika izloženost manganu posebno utiče na respiratorne organe i mozak. Hronično trovanje manganom proizilazi od produženog udisanja prašine i dima i moze da dovede do stalne hendikepiranosti. Simptomi trovanja manganom uključuju: slabost, pospanost, emocionalne poremećaje, spazmatične grčeve i paralizu. Mangan sprečava razvoj životinjskih fetusa. Muškarci koji su izloženi velikim količinama mangana postaju impotentni. Sindrom koji izaziva mangan pokazuje sledeće simptome: psihičke poremećaje, tupost, slabost u mišićima, glavobolje i nesanice. Mangan takodje može da prouzrokuje Parkinsonovu bolest, plućnu emboliju i bronhitis. Simptomi trovanja manganom su halucinacije, zaboravnost i oštećenje nervnog sistema.

Još jedan sastojak uzoraka hemijskih tragova je i ethylene dibromide (EDB)(6), koji je visoko toksičan. Izlaganje ovom otrovu može da ošteti srce, bubrege, jetru i prouzrokuje infekcije disajnih organa kao i upalu pluća. EDB je takođe desikant (isušivač), isušuje tkivo sluzokože i kožu i izaziva jak svrab, crvenilo, otekline i ispucalost kože koja teško zarasta. EDB smanjuje broj spermatozoida, a pored toga deluje mutageno i kancerogeno.

Pad temperature krvi propraćen «gripom» bez temperature, znak je za hroničnu gljivičnu infekciju. Gljivice svoju prisutnost takođe pokazuju raznim autoimunim poremećajima, od hroničnog umora i fibromijalgije, do oštrih bolova u zglobovima, vrtoglavice, mentalne konfuzije i kratkotrajnog gubitka pamćenja.

Po svedočenju zdravstvenih radnika, u porastu su maligne bolesti, bolesti respiratornog sistema, poremećaji srčanog rada, kožni osip, astma, krvarenja iz nosa, hronični zamor, dekoncentracija, pad imuniteta, karcinom, agresivnost i posebno zabrinjavajući porast neobjašnjivih naprasnih smrti kod mladih ljudi.

Ono što posebno izaziva strahovanja su nove bolesti koje se povezuju isključivo sa sadržajem hemijskih jedinjenja među kojima je po posledicama najstrašnija Morgelonsova (Morgellons) bolest (dermatitis ichtiosa) (7), gde kroz kožne lezije na koži tela čoveka izlaze niti veštačkog života (slika 10) stvorenih bionanotehnologijom onih struktura koje sprovode monstruozno zaprašivanje stanovništva hemijskim jedinjenjima. Te niti su tako dizajnirane da se sjedinjavaju

u vlakna u telu čoveka od udahnutih čestica, od dodirnutog materijala iz paučinastih niti izbačenih iz aviona kojim zaprašuju stanovništvo. Po dizajnu, ova vlakna se kombinuju, ona imaju sposobnost međusobne komunikacije i povezuju se u mrežu koja se ugradi u biološki sistem organizma i napajaju se biološkom energijom organizma. One ulaze u mozak čoveka, menjaju mu svest, a od mnogobrojnih lezija na koži stiče se utisak kao da je koža čoveka prekrivena ribljom krljušti (slika 11).

Moguće je da je cilj ove strukture daljinsko upravljanje živim bićima.

k10 (slika 10)

k11 (slika 11)

 

ISTORIJAT HEMIJSKIH TRAGOVA

Zaprašivanje hemijskim jedinjenjima iz aviona, odnosno vršenje eksperimenata uživo nad ljudima nije novijeg karaktera, samo su razlozi drugačiji.

Sve je počelo sa razvojem biološkog oružja posle Drugog svetskog rata i usavršavanjem tehnike za masovno uništenje, da bi se došlo do izvođenja metoda genocida radi depopulacije stanovništva planete Zemlje.

Prof. Mc Donald (8) sa Instituta za geofiziku i planetarnu fiziku Kalifornijskog Univerziteta u Los Anđelesu i međunarodno priznati naučnik pisao je o geofizičkom ratovanju u svojoj knjizi “Ukoliko ne dođe do mira”. U poglavlju “Kako uništiti životnu sredinu” opisao je kako se mogu upotrebiti energetska polja Zemlje u svrhu manipulacije klime, uništavanja ozonskog omotača i izazivanje

zemljotresa. Još 1966. godine prof. Mc Donald je napisao da bi takvo oružje moglo da se primenjuje u tajnom ratu, a da žrtve to ni ne primete. Renomirani britanski dnevnik “The Observer” (9) objavio je 21.aprila 2002. godine da je od 1940. do 1979. godine britansko ministarstvo odbrane sprovodilo tajne eksperimente zaprašivanja stanovništva biološkim oružjem.

Vlada Velike Britanije je priznala da su nad stanovništvom vršena testiranja bioloških oružja i simulirane biološke pretnje. Ovi eksperimenti su se sastojali od ispuštanja potencijalno opasnih hemikalija i mikroorganizama na ljude, bez da je javnost o tome bila obaveštena. Za javnost se plasirala priča o istraživanju povezanim sa zagađenjem vazduha i meteorologijom. Iako se službeno tvrdilo da su iz aviona ispuštana hemijska jedinjenja i mikroorganizmi koji navodno nisu štetni po stanovništvo, na predmetnim lokacijama postoji određen broj dece s urođenim fizičkim i mentalnim nedostacima. Lokalne vlasti negiraju uzročno-posledične veze iako pogođeno stanovništvo misli drugačije.

U SAD je prof. Leonard Cole (10) 6. maja 1994. godine svedočio pred Senatom o testiranju bioloških pretnji nad stanovništvom SAD od 1949-1994. godine. Testiranja nisu obuhvatala posledice po zdravlje ljudi, jer se navodno verovalo da hemijski agensi nisu štetni, o čemu nije bilo naučne potvrde. Tokom vremena se pokazalo da su neki od korišćenih agensa ne samo štetni, već mogu da izazvu fatalne posledice. Posebno se napominje da takvi eksperimenti, bez obzira na fatalne posledice po stanovništvo, nisu u suprotnosti sa američkim zakonima, ako se

upotrebljavaju u mirnodopske svrhe i ako su Senat i Kongres na vreme obavešteni o sprovođenju eksperimenata: Zakonik SAD (11), glava 50, poglavlje 32, podgrupa 1520a, stav b.

Patent za modifikaciju vremenskih prilika tzv. Welsbach-Patent (12) iz 1991. godine koji potice iz “Lawrence Livermore National Laboratory” (LLNL) – prestižne biomedicinske istraživačke institucije kod San Franciska – služi kao tehničko uporište zaprašivanja hemijskim jedinjenjima iz vazduha (Chemtrails-a). Patentiran je od Američke državne institucije za patente US Patent 1991. godine i danas se koristi za manipulaciju klimom. Osnivač i direktor laboratorije LLNL dr.

Edward Teller (1908-2003), je inače bio otac hidrogenske bombe (jedinog oružja masovnog uništenja koje ne uništava infrastrukturu) kao i zagovornik detoniranja nuklearnih bombi duž obala kako bi se preoblikovale za ekonomske projekte.

Welsbach-Patent, koji su izradili biohemičari Chang i Shih za LLNL dospeo je pre nekoliko godina u posed najvećeg svetskog vojnog koncerna RAYTHCON (vlasnik različitih patenata zamanipulaciju klimom – HAARP). (1)

Welsbach-Patent se sastoji iz dva glavna sastojka: aluminijuma i barijuma kao i veštačkih jedinjenja tzv. polimera kao nosilaca tih elemenata.Barijum oksid i aluminijumski prah pored ostalog stvaraju difuzno električno polje koje može da se pulsira niskofrekventnim (NF) radio talasima. To stvara elektrostatička pražnjenja tzv. suve oluje, odnosno oluje bez kiše. Po tekstu patenta, mešavina polimera koji na sebe vezuje barijum i aluminijumski prah, mogu da zadrže hemijske tragove u vazduhu i do godinu dana.

Novinar William Thomas (13) je 2001. godine u svom izveštaju “StolenSkies” (Ukradeno nebo), objavio da je posle programa ispitivanja na terenu iznadSAD, Teller predstavio svoj WP patent “za biofizičku redukciju globalnogzagrevanja”, radnoj grupi unutar vladinog panela za klimatske promene “InternationalPanel on Climate Change” (IPCC), međunarodnom udruženju klimatologa koje radipod okriljem programa UN-a za smanjivanje kolapsa klime.(14)

Tellerov projekat je u maju 2000. godine dobio zeleno svetlo od IPCC i odonda se primenjuje globalno u režiji svetskog policajca NATO-a.

Upotreba aerosola (čestice koje su raspršene u vazduhu) koju je preporučioTeller i LLNL kao i upotrebu najsitnijih metalnih čestica u svrhu “reflektiranjasuvišne sunčeve svetlosti nazad u svemir” pozdravila je IPCC u svom izveštaju“Klimatske promene 2001. godine: Ograničavanje nanešene štete (Climate Change2001. : Mitigation)”.

Erik Meier, (15) član Evropskog parlamenta, postavio je Evropskoj komisijipitanje da li su svesni da građani SAD i Kanade upozoravaju na novu vrstu tragovakoje avioni ostavljaju na nebu od 1999. godine koji se ponašaju na jedan novi,drugačiji način. On je upozorio da su istraživanja tih pojava ukazala da avioniizbacuju hemijska jedinjenja koje građani nazivaju hemijskim tragovima(chemtrails) i postavlja pitanja o nameni zaprašivanja, u kojoj su meri prisutni nadEvropom, ko ih zaprašuje i ko to finansira, sa posebnim osvrtom na posledice pozdravlje stanovništva. U ime Evropske komisije odgovor je pružio Stavros Dimaskoji je izjavio da je Komisija svesna navedenih tvrdnji, ali da za te tvrdnje ne postojedokazi. Pitanja i odgovori su objavljeni na internet stranicama Evropskogparlamenta.

Pre Erika Meijera slična pitanja su 2005. godine postavili Italo Sandi i PieroRuzzante (16), pripadnici Italijanske demokratske levice u Italijanskom parlamentu,kasnije su to isto učinili Asimina Xirotiri i Fotis Kouvelis u Grčkoj, ali im do danasnije odgovoreno.(17)

Bivša ministarka za životnu sredinu Donje Saksonije i članica Bundestaga od1998-2009, Monika Griefahn (18), izrazila je zabrinutost zbog upotrebe mešavinealuminijuma i barijuma u vazduhu, zbog njihovog izuzetno toksičnog potencijala.

Dr. Leonard Horowitz (19), međunarodno priznati autoritet za javnozdravstvo, s brojnim titulama iz javnog zdravstva i humanističkih nauka sa Harvardu,veruje da su hemijski tragovi odgovorni za hemijsko trovanje stanovništva čija jeposledica pad prirodnog imuniteta. Tako građani postaju podložni infekcijama uvišem ili manjem stepenu, zavisno o izloženosti takvim agensima. Kroz svoj radizražava svoja saznanja, teorije i zabrinutost u vezi zaprašivanja stanovništva putem

hemijskih tragova.

Naučnik pod pseudonimom DEEPSHIELD, koji je radio na tom projektuLLNL na kompjuterskim simulacijama dugoročnih klimatskih posledica, jeodgovarajuci na pitanja jedne kanadske chemtrail internet stranice izašao u javnostsa informacijama da su naučnici koji su radili na projektu bili samo delimičnoupućeni u detalje tog projekta (need to know basis) i da su postojala jakarazmimoilazenja medju njima. Najviše ga je uznemiravala činjenica procene Svetskezdravstvene organizacije (WHO – World Health Organizatio) o dugoročnimposledicama hemijskih tragova po zdravlje i mogućom smrtnošću 40 miliona ljudigodišnje na globalnom nivou. Najugroženiji deo populacije su uglavnom deca, starijii ljudi slabijeg imuniteta. Po njemu, program je zacrtan da se sprovodi 50 godina ilako je izračunati da će se doći do broja od 2 milijarde ljudi koji će umreti odposledica chemtrailsa. (1)

26. septembra 2004. godine, saradnik LLNL instituta – Deepshield jenavodno izvršio samoubistvo u svojoj garaži trovanjem ugljenmonoksidom. Nijeostavio svojoj porodici oproštajno pismo.

Bivši šef FBI u Los Anđelesu, Ted L. Gunderson (20), potvrđuje postojanjehemijskih tragova koje naziva „smrtonosni tovar“: „Smrtonosni tovar, inače poznatkao hemijski tragovi, baca se i zaprašuje širom Amerike i Evrope“. U svom videozapisu takođe spominje da je na delu zločin protiv čovečanstva koji se sprovodi izneobeleženih aviona sličnih bombarderima.

Danas ne postoji sumnja da se program zaprašivanja hemijskim tragovimaizvodi najvećim delom iz specijalno opremljenih boing transportnih neobelezenihaviona NATO avijacije. Nijedna zemlja koja nije članica NATO-a ili NATO –Partnerstva za mir (PZM) nije u sastavu programazaprašivanja. Pored toga, članicepotpisnice NATO- PZM ovom odbrambenom paktu daju velike koncesije kojeuključuju prava nenajavljenih preleta.

U Evropskom programu zaprašivanja radi se o zajednički koordiniranom,usko povezanom poduhvatu vojne i civilne avijacije.

 

MOGUĆI RAZLOZI ZAPRAŠIVANJA HEMIJSKIM JEDINJENJIMA

Objašnjenja koja se mogu čuti kao nezvanični razlozi zaprašivanja stanovništvahemijskim jedinjenjima su:

– kontrola globalnog zagrevanja,

– upravljanje klimatskim promenama – geoinžinjering (Geoengineering),

– daljinsko upravljanje ljudskom populacijom

– izazivanje pada imuniteta stanovništva radi profita farmaceutske industrije,

– depopulacija stanovništva na planeti Zemlji (genocid),

– interes korporacija koje proizvode genetski modifikovane organizme (GMO).

,,Monsanto“ je, kao vodeća korporacija na tom polju, predao patent za genkoji je otporan na aluminijum, glavni sastojak hemijskih tragova.

Čini se da su najargumentovanije teorije koje chemtrails povezuju sa nekim oblikompokušaja modifikovanja klime (geoengineering), bilo na lokalnom, bilo globalnomnivou. U vezi s tim,

često se spominje operacija Cloverleaf, koja vuče poreklo odEdwarda Tellera iz Nacionalne laboratorije Lawrence Livermore.

Američka televizija CBS (21) je 2001. godine priznala da naučnici „tražedrastična rešenja za globalno otopljavanje, uključujući i manipulisanje atmosferommasivnih razmera“. CBS je potvrdila postojanje plana da se avioni napune metalnomprašinom koja bi „reflektirala dovoljno svetlosti da se podstakne globalno hlađenje“.

U studiji američkog vojnog vazduhoplovstva iz 1996. godine pod naslovom„Upravljanje vremenom do 2025.“ (22) opisano je kako specijalisti za delovanje naklimu raspršuju hemikalije iz letećih tankera u procesu koji vazduhoplovstvo zove„vazdušno zamračivanje“.

 

PRAVNI ASPEKTI ZAPRAŠIVANJA HEMIJSKIM JEDINJENJIMA

Pitanje preleta stranih putničkih aviona preko teritorije Republike Srbije jeregulisano Zakonom o vazdušnom saobraćaju (23) kojim je u čl. 13 stav 1 propisanoda ,,iz vazduhoplova za vreme leta ne smeju se izbacivati predmeti“, osim, izuzetnokada je ugrožena bezbednost putnika i vazduhoplova prema st. 2 istog člana, kapetanaviona može narediti izbacivanje goriva, dok se prema st. 3 istog člana ,,naročito nesmeju izbacivati hemijska sredstva“.

Isto tako, na osnovu čl. 28 Zakona o vazdušnom saobraćaju (23), svakivazduhoplov mora posedovati uverenje o emisiji gasova, koji se moraju kretati udozvoljenim granicama.

Ukoliko se dogodi, da strani vazduhoplovi nad Srbijom izbacuju radiološka,hemijska i biološka sredstva, to se može smatrati aktom agresije i tada se primenjujeZakon o odbrani (24), prema kojem je na osnovu čl. 6, tačka 1 i 2, predsednikRepublike Srbije dužan da rukovodi odbranom i isti donosi plan odbrane,

· na osnovu čl. 73 preduzimaju se mere zaštite i spasavanja po tački 5- ,,radiološkohemijsko-

biološka zaštita“ od agresije iz vazduha.

· Po istom članu Zakona o odbrani (24): ,,Ministar odbrane može da donese bližepropise o sprovođenju mera zaštite i spasavanja“.

Ukoliko se radi o zagađenju životne sredine i narušavanju zdravlja stanovništva tada

se primenjuje Krivični zakon (25) Srbije i to:

· na osnovu čl. 260 st.3 u vezi st.1 KZ je propisano da ko kršeći propise o zaštiti iunapređenju životne sredine zagadi vazduh, vodu ili zemljište u većoj meri ili naširem području (st.1) i ako je pri tome došlo do uništenja životnog ili biljnogsveta velikih razmera ili do zagađenja životne sredine u toj meri da je zaotklanjanje posledica potrebno duže vreme i veliki troškovi, učinilac će se

kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

· Za nepreduzimanje mera od strane nadležnih lica i organa prema čl.261 premast.3 tog člana, učinilac će se kazniti istom kaznom propisanom u čl.260 st.3 ivezi st.1 KZ.

· Čl. 258 st.1 KZ propisuje: Kazniće se zatvorom do 3 godine lice koje nekomškodljivom materijom zagadi vodu koja ljudima služi za piće ili životnenamirnice.

Shodno napred navedenom, članom 24 Ustava RS (26) je utvrđeno: ,,da je ljudskiživot neprikosnoven“, čl. 68 Ustava RS je utvrđeno da; ,,svako ima pravo na zaštitusvog fizičkog i psihičkog zdravlja“, čl.74 Ustava RS (26) je utvrđeno da; ,,svako imapravo na zdravu životnu sredinu i na blagovremeno i potpuno obaveštenje o njenomstanju“ kao i da; ,,svako je dužan da čuva i poboljšava životnu sredinu“.

Na osnovu navedenih zakonskih normi nedvosmisleno se može reći da nepostoji pravni osnov za zaprašivanje hemijskim sredstvima iz aviona nad teritorijomRepublike Srbije i da se ono vrši kriminalno, bez legalnog odobrenja i nasuprotUstava RS i svih navedenih zakona zbog čega se može svrstati u rang terorizma ilivođenja biološkog rata protiv Republike Srbije, odnosno vršenje radiološkohemijsko-biološke agresije.

 

ZAKLJUČAK

Na osnovu iznetih činjenica, obilja materijala, snimaka i videozapisa,sakupljenih materijalnih dokaza u vidu artefakata izbačenih iz aviona, svedočenjauznemirenih građana Republike Srbije i istraživača iz celog sveta, obolelih ljudi i stručnjaka iz medicinskih nauka, može se izvući samo

jedan mogući zaključak;protiv čovečanstva, sledstveno tome i protiv građana Republike Srbije, se vodiradiološko-hemijsko-biološki rat. Koje ga zakulisne strukture vode i iz kojih razlogamože se posredno zaključiti iz teksta o ciljevima Novog svetskog poretka uklesanogna kamenim blokovima teškim 600 (šesto) tona (slika 12), pod nazivom ,,AmeričkiStounhenđž“ (27). Na prvom mestu upisano je „Održavajte čovečanstvo ispod500.000.000 (petsto miliona) u ravnoteži sa prirodom“. (slika 13).

k12 (slika 12) k13(slika 13) Protiv čovečanstva je skovana zavera, zavera postoji, ciljevi zavere se javnopredstavljaju i sprovode, protiv čovečanstva se vodi radiološko-hemijsko-biološkirat. Što se to pre prihvati kao očigledna, neporeciva istina, biće sačuvan veći brojreprodukciono sposobnog stanovništva Republike Srbije.

Na Naslovu stoji ustavna i zakonska obaveza da utvrdi osnov ustupanjateritorijalnog integriteta Republike Srbije agresorima koji vrše radiološkohemijsko-biološku agresiju nad stanovništvom Republike Srbije, da utvrdirazloge neizvršavanja ustavnih i zakonskih obaveza odgovornih državnihorgana i funkcionera i da postupi po zakonu; podigne krivičnu prijavu protivodgovornih lica i o tome obavesti javnost.

 

REFERENCE / IZVORI

(1) http://www.chemtrails.ch/dokumentationen/JFW71.htm („Ukradenoplavetnilo – chemtrails u Švajcarskoj“ Journal Franz Weber, mart 2005, br 71)

(2) Willam Thomas:http://www.willthomas.net/Books_Videos/Chemtrails_Confirmed_Book_Extract.htm,

(3) Pismo dr. J. Michael Pece,http://www.anomaliesunlimited.com/Chemtrails/Pece.html

(4) http://www.alzscot.org/pages/info/aluminium.htm

(5) http://www.chemtrails911.com/docs/bariumhealth.htm

(6) http://www.carnicom.com/

http://www.carnicominstitute.org/perlingieri.html

(7) http://loveforlife. Com.au/content/11/03/30/chemtrails-crystalformations-morgellion-fibres-and-self-assembling-polymer-formatihttp://www.naturalnews.com/025757.html

(8) http://www.scribd.com/doc/30423012/Unless-Peace-Comes-How-to-Wreckthe-Environment)

(9) http://www.guardian.co.uk/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience/print

(10) http://www.scribd.com/doc/56199571/32/PITANJA-ERIK-MEIJER-A-%C4%88LANA-EUROPSKOG-PARLAMENTA-EUROPSKOJ-KOMISIJI ).

http://www.rense.com/general11/chemtraildeliv.htm

(11) ( http://uscode.house.gov./download/pls/50C32.txt ).

(12) Welsbach Patent: http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser? Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=5003186.PN.&OS=

PN/5003186&RS=PN/5003186

(13) Willam Thomas:http://www.earthisland.org/journal/index.php/eij/article/stolen_skies_the_chemtrail_mystery/

(14) http://www.ipcc.ch/organization/organization.shtml

(15) WRITTEN QUESTION by Erik Meijer(http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2007-2455+0+DOC+XML+V0//EN

(16), Piero Ruzzante

http://cieliliberi.blogspot.com/2007/03/interrogazione-parlamentare-del.html

http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=50

(17) Asimina Xirotiri and Fotis Kouvelis:

http://www.spectrezine.org/environment/Hall6.htm

(18) Monika Griefahn

( http://www.sauberer-himmel.de/weiterfuhrende-links/ )

(19) „Death in the Air: Globalism, Terrorism &Toxic Warfare“, L. Horowitz

http://www.consumerhealth.org/articles/display.cfm?ID=20051028145626

(20) Ted L.Gunderson:

http://aircrap.org/former-fbi-chief-ted-gunderson-says-chemtrail-deathdumps-must-be-stopped/33301/

http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Gunderson )

(21) Američka televizija CBS

http://www.cbsnews.com/stories/2001/01/15/archive/main264362.shtml

(22)http://www.fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/v3c15/v3c15-1.htm

http://www.fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/index.html

(23) Zakon o vazdušnom saobraćaju (,,Sl.list SRJ“, br.12/98, 5/99, 44/99,73/00, i 70/01 i ,,Sl. glasnik RSˮ br.101/05,)

http://www.regulativa.me/naslovi/30954-Zakon-o-vazdusnom-saobracaju

(24) Zakon o odbrani (,,Službeni glasnik RS“ br. 45/91, 58/91, 53/93,48/94)

http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_odbrani.html

(25) KRIVIČNI ZAKONIK REPUBLIKE SRBIJEStupio na snagu 01.01.2006. Najnovije izmene na snazi od 11.09.2009(„Sl. glasnik RS“, br. 85/2005, 88/2005 – ispr., 107/2005 – ispr. i 72/2009)

http://www.stojkovic.co.rs/pdf/krivzak.pdf

(26) Ustav RS (,,Sl. glasnik RS“ br.98/2006)

http://www.paragraf.rs/propisi/ustav_republike_srbije.html

(27) http://extraordinaryintelligence.com/690/the-unexplained/americanstonehenge-

the-georgia-guidestones/ 

(X) Prvi hrvatski isttraživački rad o Chemtrailsima, januar 2010http://blog.vecernji.hr/misak/2010/01/

 

DOPUNA IZVORA INFORMACIJA U DOKAZNOM POSTUPKU

1. Svedočenje Lidije Vujinović iz Malog Iđoša, Molski put br. 13, samob. tel.: 062-185-15-08, da je u nedelju. 14. avgusta bila svedokzaprašivanja hemijskim jedinjenjima iz aviona u vazduhu posle čegaje usledila padavina nekih svetlucavih paučinastih niti iz vazduha.

G-đa Vujinović je izrazila spremnost da svedoči u dokaznom postupku.

2. Svedočenje Aleksandre Petronijević iz Valjeva, Sinđelićeva 22stan 19 koja je napravila i snimke zaprašivanja iznad Valjeva i dostavilaih Eko-pravnoj zaštiti Ekološkog pokreta Novog Sada. Sprermna je dasvedoči u dokaznom postupku.

3. Svedočenje Gorana Vorgića iz Novog Sada koji je snimiozaprašivanje iz aviona na nebu iznad Novog Sada i spreman je dasvedoči.

4. Svedočenje Dragane Stanković iz Niša, ulica Milorada Veljkovića– Špaje 13/24 koja je napravila snimke zaprašivanja u Gradašnici,opština Leskovac.

 

Direktor

Nikola Aleksić, s.r.

______________________________________________________________________________________

    

     Оно што није речено при помињању баријума и алуминијумског праха (стр 9.) је да уносивши те метале у тело и сами постајемо пуни истих и временом можемо послужити као антене за пријем сигнала, који се емитују посредством ХААРП-а, који служе како за контролу понашања тако и за неке друге, људском уму тешко схватљиве, сврхе.

     Новина, до које бар јавност долази у задњих пар година, јесу и планови (који се већ увелико и реализују) да се аеросолима с неба пуштају и тзв. нановакцине који за циљ имају смањивање броја становника планете.

     Они који преживе свакако морају бити добро умно контролисани, без сопственог мозга, без душе и вере у Бога – био роботи3°.

     Ко је верник, зна да се све ово дешава по Божјем допуштењу и треба да схвати да је једини начин да се физички опстане исељавање на брдовита, планинска места на којима, Богом дани, ветар може да развеје опасне материје из ваздуха.

     О Божански Створитељу и Спаситељу, подари нам уши да чујемо и очи да видимо, и спаси тела и душе наше, јер нема спасења ван Тебе. У Тебе се Јединога надамо и Теби се Јединоме клањамо, и сада и увек и у векове векова. Амин.

18.04.2014.      

СРБИ НА ОКУП

Месни одбор Чачак 

 

ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, јул-авг.-септ. 2013. стр.34, „Стратешка питања будућности/Ратови будућности /до 2025/ – (Future Strategic Issues/Future Warfare /Circa 2025/) – документ из 2001.год.настао у сарадњи са НАСА: У презентацији се говори и о нано-технолошкој прашини као оружју. Ова прашина се дистрибуира у атмосферу као аеросол и удише, након чега се гомила у ткиву плућа, извршавајући различите патолошке мисије. Нано-технолошка прашина представља један од састојака који се избацују кемтреилсима, а на страни 42, под насловом „Неке „експлозивне“ могућности паметне прашине“ говори се о: 1. Оптималном позиционирању експлозивне прашине (експлозије ваздуха); 2. Стварању формација под називом „експлозивна сочива“ и 3. Инфилтрација дубоко закопаних мета.

ЗБИЉА, Бил Гејтс и смањивање становништва на Земљи, стр.37 – јул-авг.-септ. 2013.: Бил Гејтс под кринком филантропа проводи еугенику кроз вакцинацију. Овај „највећи светски филантроп“ на путу је да помогне развој „нановакцине“, које делују у додиру са људским знојем.Тако се, под плаштом доброчинства,спроводи еугеника „Оно што је ново у нашој методи је начин на који вакцина улази у тело. Наночестице притишћу кожу кроз фоликуле длака, распрскавају се у контакту са људским знојем и ослобађују вакцину – као код поленске сензитизације. Ова метода вакцинисања отклања болне ињекције иглом и има потенцијал да покрене имуни одговор у слузокожи“..

… Стога је (можда) право решење у развоју нановакцина које се активирају у додиру с људским знојем – ништа не боцка, не боли и, уосталом што је веома битно владајућој елити – не морате ни знати да сте примили вакцину – довољно је да се ознојите!

ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, јул-авг.-септ. 2013. стр.34:На страни 31, под насловом „Од изузетне важности“ документ открива да је један од најважнијих циљева програма: реализација неконтролисане и неконтролабилне само-репликације робота подељених у три групе: 1:Бриљантни роботи (информациона технологија); 2.Нано репликација (нано робота); 3.Груба репликација (био-робота)….

 Елита је заинтересована за трансхуманизам и у том правцу је усмерено деловање кемтреилса и нано влакана који се избацују у атмосферу (попут нано-роботских црвених крвних зрнаца која колонизују човека, преузимајући ћелију по ћелију и ткиво по ткиво, невидљиво без знања и дозволе), што представља почетну фазу првог протокола трансхуманизације. Обавезујуће коришћење „паметних бројила“ за потрошњу струје, гаса или воде повезано је са деловањм електромагнетног ЕМФ/РФ зрачења. Документ НАСА-е показује да су глобалисти били још 2001. године веома добро упознати са њиховим штетним дејством на људско здравље и потврђује да се иза глобалног наметања „паметних бројила“ крије реализација вишеструких планова у које спадају и масовна контрола ума и депопулација планете.

 k14