Бандитизам ЕУЛЕХ–а или фашистичко застрашивање Срба на Косову и Метохији!

euleks hapsenja

Газе закон и правду, примењују насиље!

У каубојско терористичком маниру припадници ЕУЛЕХ –а на Косову и Метохији силом и насиљем у пракси према Србима  наводно остварују правду? – ЕУЛЕХ у служби протеривања Срба  и заштите убица Срба!

Фашисти и Хитлер су мала беба према ономе што данас раде на Косову и Метохији припадници ЕУЛЕХ – а  и то искључиво према Србима. Иако су овде дошли да примењују право и правду припадници ЕУЛЕХ – а су од старта у служби застрашивања, премлаћивања и протеривања Срба  са Косова и Метохије.

У свом каубојском терористичком  деловању према Србима спремни су да применом силе ураде ама баш све против Срба. Тако су поступали и у најновијем претресу куће Радића у селу Зупче код Зубиног Потока. Силом су разбили врата и ушли у кућу тражећи наводно  осумњиченог за убиство припадника РОСУ пре две године.

Еулех је чак издао саопштење поводом тога противно сваком здравом разуму за оно шта су радили у Зупчу па између осталог  кажу у саопштењу народу Зубиног Потока :

Те исте заједнице више не морају да живе под јармом организованог криминала који спутава локалну привреду, обезбеђујући тако да већина становништва живи у сиромаштву, док класа криминалаца ужива у плодовима криминалне активности”.

Господо из ЕУЛЕХ –а ( читај  бандити ) зар вас није срамота и стид  да народ  Зубиног Потока називате “класом криминалаца“. Наведите имена  ко чини ту “класу“.  Ви сте бандити ЕУЛЕХ – а, фашистички гебелсовци. Ви сте зликовци права, правде и закона !

Бандити ЕУЛЕХ –а, ви сте кривиминалци  највеће врсте. Па, почните једном да се бавите убиствима Срба, масовним убиствима Срба! Почните већ једном  да  се бавите у откривању убица  српске деце у Гораждевцу,  убицама 14 српских жетеоца  у Старом Грацку код Липљана, откривању злочинаца подметања експлозива под аутобус код Ливадица  код Подујева кад је погинуло 14 Срба,  откријте убице  породице Столић у Обилићу…  Откријте бар једном убицу Албанца над Србима од 1999. године а од тада је убијено, бандити ЕУЛЕХ – а, 1004 Срба.  Ви сте бандити ЕУЛЕХ –а  заштитници тих убица број један .

У бахатом терористичком застрашивању Срба  на северу Косова и Метохије говори и пример сталног ноћног али и дневног надлетања  белог великог хеликоптера над северним српским делом Косовске Митровице. Која је то оправданост ЕУЛЕХ – а  да у четири – пет сати ујутру или у 22 – 23  сата увече надлеће на 50 метара изнад зграда града. Ко је тај  бандит, разбојник, фашиста који наређује, и онај који  спроводи,  да хеликоптер лети над пуним  дечјим обдаништима и вртићима, над  пуним школама , над болесницима  болнице, над  мирним грађанима.

Зар бандити ЕУЛЕХ – а  то није дивљаштво и варварство над Србима које ви спроводите. Ако сте  из цивилизоване Европе, Европе која је тековина људских права, почните  да већ једном спроводите закон, право и правду и да се понашате цивилизовано и демократски.

Не стојите више  раме уз раме са убицама Срба, албанским терористима. Не измишљајте  гебелсове лажи и “ класу криминалаца“ на северу Косова и Метохије. Ви сте господо из ЕУЛЕХ –а каубојско – терористичко – фашистички криминалци, бар како сте то радили до сада на Косову и Метохији!

Зоран Влашковић – Срби на окуп