ОТРОВИ У ХРАНИ

otrovi u hrani

Од првих коментара у јавности о адитивима у хлебу, почетком 80-их прошлог века, прошло је преко 30 година. Данас су се индустрије адитива и емулгатора и боја и др. отрова у храни значајно усавршиле и на тржишту имамо преко 370 разних материја са ознаком Е. Пре неколико година се тврдило да су опасне једне, а друге нису; како је време одмицало све више је оних опасних, а највероватније да су све.

Неке отровне материје које се воде као Е ознаке1° изазивају хиперактивност, алергије, канцер разних органа (углавном су у свој храни која има у мегамаркетима), друге су усмерене на , метаболичке поремећаје и неплодност популације (као бисфенол А у пластици2°, неке боје у текстилној индустрији), треће атакују на нервни систем (појачивачи укуса-МСГ, аспартам, ц-листин у хлебу)3°, четврте садрже опасне транс масти (хидрогенизована маст)4°… Како је све то на шушкавим, шареним кесицама написано врло ситним словима, заиста треба добар вид и доста знања да би се знало под каквим именом се крију отрови.

О Е-ознакама се углавном зна, али већини промиче нешто што се задњих година масовно појавило, а то су производи који не изгледају нимало отровно, а такође су остварење озлоглашеног Кодекс алиментаријуса (геноцидне политике Родшилдових еугеничара о смањењу броја популације кроз тровање храном). „Крију“ се под обичним именима као што су кукурузни скроб, скроб, глукозни сируп, фруктозни сируп, сојино брашно, сојин лецитин и др. што садржи соју, кукуруз, а могуће и пшеницу… То су уствари генетски модификовани производи-ГМО 5°, за које у штампи кажу да је код нас нема (50.000 тона ГМ соје је као хуманитарна помоћ стигло после бомбардовања 1999.год. и до сада је вероватно освојило већину засада овом културом). Сојин лецитин је један од тих производа који се задњих пар година напрасно појавио у скоро свим слаткишима, не само код нас него и у другим Европским земљама. Аутор овог текста је од куповних слаткиша користио једино Менаж црну чоколаду, док у току прошле 2013. год. није утврдио да се и ту појавио сојин лецитин.

Деца и омладина су као највећи конзументи сланиша и слаткиша највише угрожена. Мајке и баке као стубови дома ту могу да одиграју велику улогу правећи својој деци слане штапиће, старе опробане колаче, нудећи им сушено воће и сл. Битно је децу што више одаљити од продавница и мегамаркета.

Све познате компаније које производе сланише и слаткише су у страним рукама. Или у рукама домаћих тајкуна иза којих стоји неки већи страни инвеститиор. Добар пример је Салфорд група6°, ( чији експонент је био до скоро битан човек Ротшилдовог клана – Борис Березовски, за кога су медији известили да је извршио самоубиство у марту 2013.), која у свом власништву има Књаз Милош, Бамби, Имлек, Суботичку млекару… и компанију за производњу амбалаже, а знамо да су Ротшилди неко ко активно учествује у смањивању броја становника ове планете кроз еугенику, фармацеутику, отрове у храни, запрашивање с неба, финансирање ратова…

Како онда веровати да у тој амбалажи од Књаз киселе воде нема бисфенола А који је одговоран за неплодност; или куповати и даље најпопуларнији домаћи кекс Плазму кад у њој има сојиног брашно-вероватно ГМО; или пити млеко, ако знамо да је у њему дозвољен ниво афлатоксина7°, без проблема, указом повећан 10х, након афере с овим природним канцерогеном који је дошао с неба преко кукуруза и крава у млеко?

Ко и даље верује производима из маркета или не може да их се одрекне, не остаје му ништа друго него да бар пре сваког конзумирања, потенцијално отровних материја, осени исту знаком крста. И да верује да је нечим другим заслужио Божје заступништво и да ће га милост Божја  покрити.

Скоро је на промоцији новог броја часописа Збиља гл.уредник испричао како су за време II светског рата католичке (не)часне сестре мучки убијале нашу србску децу изгладњујући их, и онда их пуштајући да пасу траву и пију воду од чега су им се надимали и пуцали желудци и умирали су у највећим мукама.

У масонским европским земљама нема многих отрова којих има у нашим слаткишима, вакцине нису обавезне итд. Морамо схватити да се против нас води мучки рат геноцидним тровањем храном целе популације. Не дозволимо да наша дечица и ми стално будемо овчице.

О Исусе Христе Просветитељу наш, просвети душе наше и дај нам разума да спознамо одакле вребају опасности и победимо злог духа стомакоугађања, а како би, сачувавши тело у здрављу, просветлили душе наше и пошли Теби Спаситељу нашем у сусрет. Амин.

 

24.02.2014.

СРБИ НА ОКУП

Одбор Чачак
__________________________________________________

 

Корисни текстови/линкови-www:  

Бисфенол А у пластици:  http://atma.hr/jos-uvijek-jedete-i-pijete-iz-plastike/  www.mojedete.rs/5927-Bisfenol-A-u-plastici-steti-bebama.html   

2° Адитиви ( шта се крије иза Е – бројева): https://obradovicbojana.wordpress.com/2012/04/28/

https://obradovicbojana.wordpress.com/category/биотехнологија/

www.fx-files.com/x-files/teorije-zavjere/449-cime-nas-truju-popis-otrova

PAZNJA-OTROVI_U_HRANI-Kurir; Vodič kroz emulgatore Hrana kao genocidno oružje; АКО ХОЋЕМО ДА ОПСТАНЕМО КАО НАРОД !: http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=7&t=14902  

3°MSG-ubojica Vašeg mozga:alternativa-za- vas.com/index.php/clanak/article/ monosodium-glutamat

Универзални зачини: http://www.bebac.com/forum/index.php?showtopic=2733&  

4°Bežite od hidrogenizovanih masti!:http://www.zdravahrana.com/ishrana/principi-zdrave-ishrane/bezite-od-hidrogenizovanih-masti.html

5° ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, јул-авг.-септ. 2013. стр.34, документ „Стратешка питања будућности/Ратови будућности /до 2025/ – (Future Strategic Issues/Future Warfare /Circa 2025/) – настао у сарадњи са НАСА: „Елита располаже знањима и методама заштите која задржава само за себе. „Према информацијама до којих смо дошли – каже Теварес – они се не разбољевају од рака; себи уграђују чипове који су у стању да одбију нападе фреквенција (Харп), не примају вакцине које мандатирно убризгавају људима, и ни под којим условима не једу ГМО. Британски парламент је 25.јуна ове године донео закон којим строго забрањује ГМО у ресторанима парламента.“   * документ је из 2001. год.

5°Листа ГМО производа – храна која има у себи генетски модификоване организме!: http://dzonson.wordpress.com/2013/11/12/lista-gmo-proizvoda-hrana-koja-ima-u-sebi-genetski-modifikovane-organizme-najnovije-saopstenje-o-gmo-hrani-u-srbiji/

Organska ili GMO soja u proizvodima, sojin lecitin i Plazma keks: http://www.vitkigurman.com/2013/02/09/gmo-soja-u-proizvodima-sojin-lecitin/

6°Ротшилдова окупација:  www.dejanlucic.net/Lat/hobotnica__rotshild.html

7° ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, јул-авг.-септ. 2013, стр.34: На страни 52, документа, говори се о „неким интересантним употребама биолошког оружја“. 1. На првом месту препоручује се ништа друго до АФЛА-ТОКСИН, микотоксин који је задао велике губитке српској пољопривреди почетком ове године (комбинован са тачком 4.) У загради поред афлатоксина дате су његове карактеристике:“природан“ карциноген. Следе ваздухом преносиве врсте Еболе, Ласе, итд; 2. Бинарни агенси који се могу дистрибуирати путем увезених продуката: витамина, одеће, хране; 3. Геномски циљани патогени; 4. Дугорочне кампање без остављања отисака прстију (за разлику од употребе биолошког оружја у операцијама типа „шокирај и застраши“). Од биолошког оружја Трансхуманистички манифест НАСА-е препоручује употребу Венецуеланског коњског енцефалитиса који се „лако преноси аеросолима, веома је инфективан и није га могуће лечити“.