Стали смо под омофор Владике Артемија

Sveti kralj MilutinОСНОВАНО ЈЕ ПРВО БОГОМОЉАЧКО БРАТСТВО ПРИ КАТАКОМБНОЈ ЦРКВИ

“Благо човеку који не иде на вијеће безбожнико,и на путу гријешничком не стоји и у друштву неваљалих људи не сједи“ (Псал.1,1)

Данас када је настало време коначног избора између земаљског и небеског, праведног и неправедног, Христовог и антихристовог у Србији је у пуној мери дошла до изражаја изрека: “Бог даје благод не безаконицима и одступницима и малодушним, него светим ратницима и борцима за Православну веру“.

„Врата пакла неће надвладати Цркву, али су надвладала и сигурно могу надвладати многе који сматрају себе стубовима Цркве, као што се показало у црквеној историји“ архиеп.Аверкије. Митрополит Амфилохије и владика Иринеј са поносом истичу како су за послушност награђени од римског архијеретика папе јудиним сребрењацима, бискупским крстовима и прстењем.

Благод Господња која такорећи само тиња у храмовима СПЦ (част малом броју свештонослужитеља), јер екуменистичко безакоње оних који управљају СПЦ нема границе, се у пуном обиму излива на прогнанике због своје вере према Господу, владики Артемију и његовом монаштву. Док су екуменистички безаконици у СПЦ са митрама на глави, мислили да су одбацили светог Христовог ратника владику Артемија, нису због мржње која их је заслепила видели да су они одбачени, а да је он постао угао новог зидања Христових цркава за последња времена катакомби. Екуменистички безаконици који су продали своју душу сатани због земаљског блага, подижу храмове и прекривају их златом и раскошем не у славу Господа него да им се диве људи. Такви храмови носе тек спољашњи облик Цркве, а унутра су пећине пусте у којима службу врше они који су се поклонили уместо Христу, римском архијеретику папи, а затим ће се поклонити антихристу. Насупрот њима, на радост и срећу не само малог Христовог стада на земљи, већ и Свете Небеске Србије, широм наше напаћене и од стране глобалиста и екумениста окупиране земље, која је прекриване мраком и безнађем, ничу острва светлости и наде. Верно Христово стадо на челу са владиком Артемијем, подиже храмове по кућама и под шаторима, катакомбне цркве, у којима се човек топи од топлоте и љубави и које сам Господ украшава. Док се у узурпираним и похараним храмовима СПЦ легу екумистичке гује у мантијама, чији је ујед смртоносан за душу, за то време у катакомбним црквама, које са Божијим благословом подиже владика Артемије, народ налази лек-противотров, односно спас за душе своје.

“Речи јеретика су весници смрти. Ко их прима, погубиће своју душу“.Ава Евагрије Супротно канонима Православне Цркве, владика Шабачки Лаврентије после молитве са јеретицима на миси у римокатоличком храму у Шапцу држи екуменску беседу.

Свети Лаврентије Черниговски (+ 1950) божанским откривењем прориче, показујући лик будуће екуменистичке цркве:„Долази време, и није далеко када ће много цркава и манастира бити отворено за службу Божију, уређиваће се, биће преуређене не само изнутра, већ и споља. Златом ће прекривати кровове цркава, као и звонике, али свештенство неће бринути о душама верника, већ само фараоновим циглама. Свештеник више неће мисионарити. Када се буду завршила дела, неће више моћи да се радују духовним службама у њима, јер ће доћи време царства антихристовог и он ће бити устоличен за цара“.„Нека вам је на знање о свему оном што вам говорим, јер се све припрема на веома лукав и подмукао начин. Све цркве и сви манастири ће бити у огромном благостању, препуни богатства као никада до сада, али немојте ићи у њих. Цркве ће бити отворене, али православни хришћанин који тада буде живео неће моћи да уђе у њих да би се молио, јер у њима више неће бити приношена бескрвна жртва Господа Исуса Христа. У тим црквама ће бити сва скупштина сатанска“

“Тада, иако ће се име хришћанско чути посвуда, иако ће посвуда бити дивних храмова и црквених богослужења, све ће то бити – само привид, а изнутра биће право одступништво“св.Теофан Затворник Владика Григорије, који се у име Светих Херцеговачких мученика извињава њиховим џелатима римокатоличком клиру и усташама, заједно са својим духовним оцем владиком у пензији Атанасијем, један је од носиоца екуменског безакоња у СПЦ. Храмове прекрива раскошем и златом, али без олтара и са службом како нису служили свети Сава и наши свети оци, у којима беседе држе и они који су благословили усташки нож римски јеретици.

На око 35 километара од Шапца према Бијељини налази се село Бадовинци у којем се на центру скреће лево према Лозници (Прњавору), а затим на следећој првој раскрсници скреће се лево у ул.Росића шор и на броју 139 се налази кућа и велико двориште, у којој је почела да живи катакобмна црква. Још једно семе које је посадио владика Артемије и које је заливено сузама верног Христовог стада у Мачви почело је да клија, односно на Преображење је почело Богослужење у катакомбној цркви у Бадовинцима која је посвећена светом краљу Милутину. Богослужења се врше под старим војничким шатором у којем се осећа неописива топлина и љубав, за разлику од храмова у којима служе екуменски безаконици који су златом прекривени, а изнутра су пусте пећине у којима се осећа језива хладноћа и отуђеност. Како је рекао свети Јустин Ћелијски:“Нема ИСТИНЕ без љубави, ни љубави без ИСТИНЕ“.

“Ево врата Господња, на која улазе праведници“(Пс.117-20) Света Литургија на Преображење у катакомбној цркви у Бадовинцима. Мало Христово стадо сабрано у скромним условима под старим војничким шатором, али зато верно Богу и роду и одлучно да по сваку жртву остане на путу ИСТИНЕ – спасења.

У складу са оним што смо досада радили, писали и певали, од 03/16.08.2012.лета Господњег ПНХЗ братство св.краљ Милутин се ставило под свети омофор светог Христовог ратника владике Артемија, односно ради при катакомбној цркви у Бадовинцима под духовним руковођењем јеромонаха Симеона настојатеља поменете катакомбне цркве. Са великим поносом истичемо да смо ми прво богомољачко братство које ради при катакомбним црквама које оснива владика Артемије и са надом да ће и други следити наш пример јер је дошло време коначног избора. Сви ви који сте слепи код очију и глуви код ушију, па не видите и не чујете екуменистичко безакоње против Бога и рода или уверавате себе и друге да се не догађа ништа нарочито, да је све нормално и дајете лажну наду да они који су потписали уговор са ђаволом, екуменистички безаконици у СПЦ, да ће се покајати, послушајте речи које је Свети Герман Нови Патријарх Цариградски упутио народу на Кипру, а исто се односи и данас на Србију: “Налажем свом народу Божијем на Кипру (Србији), који сте истинска деца Саборне (Васељенске) Цркве, да бежите главом без обзира од свештеника који су пали у латинску обману и да не залазите у њихове цркве, нити да благослов из њихових руку случајно примате. Јер, боље је да се сами у кућама Богу молите, него ли да са латиномислећима заједно у цркву идете, да не бисте заједно са њима наследили пакао“, као и заповест светог Апостола Павла: “Заповедамо вам, браћо, у име Господа нашег Исуса Христа да се клоните од сваког брата који живи неуредно, а не по предању које примише од нас“ (2. Сол. 3, 6) и аманет који је свети Николај Србски оставио свом народу Србском:“Народ не треба да следује својим слепим вођама кад га ови воде путевима лажним и удаљују од Бога и Божјег Закона“.

Шабац, дана 17/30.08.2012. лета Господњег

С љубаљу у Господа, верна браћа и сестре у Христу, Братство Светог краља Милутина- Шабац при катакомбној цркви у Бадовинцима

bratstvosvkraljmilutin@hotmail.rs телефон 066/352-536