ОКУПАЦИЈА СРБИЈЕ и геноцид над човечанством новог светског поретка

medijska-manipulacija

Посетиоцима овог сајта и једном броју верног народа је јасно да је Косово окупирано и да је Србија, преко глобалног система деценијама (и вековима) ствараног и уз свесрдну помоћ марионета које се презивају на -ић, такође окупирана, на мало другачији начин. Али и у многим другим земљама на шару земаљском се дешавају слични процеси. Окупација која се спроводи војном силом када је то потребно (Југославија-Србија, Ирак..), али најпре савременијим методама – окупирани сте, а да то не знате – и огледају се кроз:

 

* манипулацију свешћу

–      медији, дезинформације,

–      политика геноцида

–      брисање и прекрајање, историје,

–      политички покрети и странке,

–      затирање ћирилице,

–      разбијање породице, депопулациона политика,

–      уништавање привреде, села,

–      узурпацију школског система, одлив мозгова кроз научно-истраж. станице,

–      уздизање егоа: риалити ТВ програми, Фејсбук…

* новчано ропство

–      зависност од глобалних финансијских институција,

–      мито, корупција…

* тровање становништва

–      ваздух-кемтрејлси,

–      вода-флоур, литијум,

–      храна-адитиви, ГМО,

–      лекови,

–      дроге..

* медицинску тиранију

–      вештачки створеним болестима које лечи фармацеутика наносећи више штете/стварајући друге болести,

–      епидемија канцера – куге 21. века

–      стварање неплодности,

–      вакцинација..

* религијску унификацију

–      уједињење свих вера,

–      екуменизам..

и разним другим видовима сатанских настраности кроз:

„сексуалне слободе“, педофилију, содомију, канибализам, криминал, алкохолизам, наркоманију, преједање, еутаназију, децу из епрувете, „владавину (ђавољег) права“…

 

Обзиром да се овај сајт углавном бави религијском окупацијом, која је спроведена преко „тајних кардинала“-клира с врха СПЦ, ми се ћемо покушати делимично да укажемо на остале видове окупације, кроз многе прилоге, ради очувања Србства и наше деце која су највише угрожена8°, а без које немамо будућност.

Нови светски поредак9° је предвидео елиминисање доброг дела становништва планете и роботизовање онога што остане. За православне нема места у њиховом програму10°. Против нас се води необјављени, мучки рат.

Нама једино остаје да се покајемо и молимо Богу да нас сачува, а ако Најјачег придобијемо наша је победа и у материјалној равни и царство небеско.

О Господе Исусе Свесилни, само ти увек буди са нама и помози нам да ми увек будемо с Тобом.

 

07.03.2014.

СРБИ НА ОКУП

Одбор Чачак
______________________________________________

Света Русија против хазарије, Светлана Грачова 2009.стр,182-3.: Али постоје земље које не признају тај ауторитет и неће да добровољно одустану од религиозног идентитета и државности. И такве земље, не желећи се потчинити, не виде у САД-у чак ни регионалног лидера. У овом случају код претедента на глобално лидерство постоје и друге, насилне методе којима он себе утврђује у својству лидера. Извор његове власти у тој ситуацији постаје насиље. Баш на њему је засновано лидерство. Глобално лидерство се учвршћује уз помоћ глобалног рата.

Обама овако пише о томе „:“Да би се обновило америчко лидерство у свету, ми морамо одмах почети радити на обнављању наших оружаних снага. Јаке оружане снаге су оно што нам је најнеопходније за подршку миру„. Истина у контексту Обамине идеологије – мир значи рат, а подршка миру значи умиривање, ликвидација оних који се томе противе, који не признају њихово лидерство и који неће да се са тим помире.

Стр. 92: Уопште, југословенски модел, који Запад и код нас покушава да реализује је релативно прост. У југословенском моделу акценат је стављен на три групе снага. То су опозиционе политичке и социјалне организације и групе унутар државе (свеопште систематско распаљивање протестног расположења и наступања); сепаратисти који експлоатишу етнички фактор; пета колона (од стране Запада корумпирани чиновници из владајуће елите, пре свега у политичким, привредним и војним круговима).

исто, стр.189.: укратко подсећам на главне Штраусове (Лео Штраус 1889-1973, оснивач неоконзерватизма, Хазар који је емигрирао из Немачке у САД) идеје које су постале фундамент политике САД-а и Запада у целини:

–       Усмереност на обезбеђење интереса и безбедности Израела.

–       Приоритетна улога оружаних снага (лозинка „ратом до мира“).

–       Људи се деле на оне који управљају и оне којима се управља (на више и ниже).

–       Власт мистичне аристрократије, која руководи човечанством и указује му шта је добро а шта зло (и природно право виших да управљају нижим).

–       Људима се може управљати само онда када су уједињени. а ујединити их можеш само против других људи.

–       Политички поредак може бити стабилан само ако обједињује те претње. Ако их нема, треба их створити.

–       Акценат на рат. Стални рат, а не стални мир је идеал.

–       Обмана грађана тиме да они који су на власти имају критично важан значај.

И на крају, основа кабалистичке филозофије је криптојезик. То је писање између редова. Штраус пише о томе у једном свом раду:“… аутор који хоће да се обрати само мислећим људима, мора писати тако да само пажљив читач може схватити право значење садржано у његовој књизи. … Писање између редова. Тај израз је очито метафора.“

Манипулација свешћу, Сергеј Кара-Мурза, 2008. : …“информационе производе“ данас на тржиште избацују велике приватне корпорације (суперкомпаније). Такве фирме већ од 70их година улазе у списак 500 највећих компанија у САД. Сем тога, од тада је дошло до срастања тих фирми с највећим банкама које су постале главни власници акција телевизијских компанија.

Света Русија против хазарије, Светлана Грачова 2009., стр.43.: …пошто су унутрашњи Хазари заузели многа наша средства јавног информисања и ТВ канале и чине све да би народ заборавио на своје хероје који су пример безусловног служења Отаџбини. Они нас кљукају информационим отпадом, који понижава народ, вређајући његово достојанство, терајући га да заборави своју историју и да је се стиди.

°-Довољан је само пример необележавања 900 год. од рођења оца нације Стефана Немање – Светог Симеона.

исто, стр.195.: У плану глобализације је и улазак новог светског поретка у сваку кућу, а Обама планира отићи много даље од својих претходника. Тако он у чланку говори о томе да планира да створи фонд глобалног образовања чији капитал износи две милијарде долара. Тај фонд треба. како каже Обама „да обједини свет по питању ликвидације дефицита глобалног образовања.“  Ми смо до сад навикли на појам „националног образовања“ који се примењује у сувереним националним државама. Прелаз са националног на глобално образовање, то је нешто ново што представља десуверенизацију једне од кључних сфера на којима је заснован државни суверенитет и сама државност. Та, као и друге Обамине иницијативе, потврђују чињеницу да му је наређено да прионе на свеопште глобалне промене које је он обећао америчком народу и човечанству које ништа не подозрева.

°У прилог томе:-у средњим школама програм за Министарство просвете ради немачка компанија

-у основним наша деца уче енглески по Оксфордским уџбеницима (чија сатанска тајна друштва претендују на глобално сатанско образовање-www.bibliotecapleyades.netesp_icke06.htm.docx) препуних сатанских симбола, било школски, било у приватним школицама;  у уџбенику Историја за 7.разред, Душан Т. Батаковић, уче историју европских и светских народа-86 страна ( на насловној стрaни уџбеника је повеља Француске буржоаске револуције када су масони дефинитивно преузели власт у овој земљи), Срби под страном влашћу-44 стране (формирање робовске свести), а где се ми углавном боримо за ослобођење-38 стр. (другим речима о Србији се у релативно позитивном контексту учи на 38, од укупно 168 страна); да у лекцији Реформација и противреформација се прича о јеретичком католицизму и протестантизму (намећу се и језуити као нешто нормално), али нема православља итд…

исто, стр.243.:Сатански умови су озаконили своје болесне работе у књигама Талмуду и Шулан аруху:“Одобрава се испитивање лекова на хришћанима који могу донети оздрављење или смрт“; и на крају, „Јудеју се даје у обавезу да убије Јевреја који је прешао у хришћанство“ (Иоре деа 158,1 Талмуд. Абода зара 26).

исто, стр. 191-2.: Тако је светилник демократије Обама добио пуну подршку таквих организација као што су: Национална лига за заштиту права на абортус (100% за Обаму), Национална организација жена које се залажу за право лезбејки (100% за Обаму) и Амерички савез за грађанске слободе који стоји на позицијама либерализма (65% за Обаму).

У држави Илиноис, Обама је иступио против Акта по коме деци која су се родила жива треба медицинска помоћ, односно заметку, преживелом после абортуса.

Међу првим решењима које је донео Обама био је указ о скидању забране на финансирање из државног буџета САД-а делатности међународних организација, које се у земљама трећег света баве послом планирања породице, које подразумева не само право на абортус него и пропаганду абортуса и стерилизацију, као и одгајање деце под фирмом тзв. сексуалног васпитања.

Позиција Обаме према абортусу није просто позиција политичара. То је сведочанство његове духовне позиције. Јер абортус је убиство и смрт. То је стање душе која је орјентисана на убиство и смрт, која ће их вазда сејати. Колену Данову, које се историјски клања Молоху, требају приношења људске жртве и њима је потребан такав владар – марионета за кога је убиство и смрт норма. А кад је тако, за њега ће рат који је тако неопходан светским банкарима, бити потреба.

8° исто, стр.245.: …У души огромног броја деце тај отров се јавља у лику Харија Потера. Притом га шире сами родитељи у свом слепом подржавању моде, не видећи какво страшно зло наносе својим чедима лишавајући их спасења и осуђујући на духовну смрт. Јер кад би им неко рекао да њихово дете хоће физички да униште, они би похитали да га спасу. Но, овде није реч о убиству тела него душе, о губитку не земаљског, него губитку вечног живота. Тако да они не схаватају да сами постају убице душа сопствене деце, неспособне да још самостално схвате где је добро, а где зло.

9° исто, стр.116-7.:… два темеља новог светског поретка (у материјалној сфери људског живота) и новог политичког поретка (у менталној сфери). Али нису оне главне. Хазари то знају. Чак и освојивши економску и политичку власт над светом, добивши економско и политичко лидерство, они не могу постати пуновласни лидери ако не освоје и духовну власт. Само укидањем традиционалне религије путем њиховог свесног изопачења и накажења, они могу на руинама људске духовности створити универрзалну религију за цео свет, да би човечанство не само прихватило антихриста него и страсно пожелело његов долазак као „спаситеља“ од тога хаоса који су они направили у привреди  и државности. … … Свемоћ у суштини не значи власт над земљама, па ни над регионима. То је власт над цивилизацијом чији је стожер религија. То је власт над душом човечанства, виша форма власти, која треба да припада само Богу. Њихове претензије на ту власт нису ништа друго него изазов Њему, сведочанство тога да у њима живи и дејствиј онај који је у чудовишној гордости устао против Њега и продужава да необуздано у својој претераној страсти овлада духовном влашћу над светом, претворивши све у духовне робове. За остварење те богоборачке идеје, тај револуционар и човекоубица је изабрао за своје оваплоћење најгоре од најгорих – дух колена Дановог. Дух који се из поколења у поколење персонификује у различитим видовима, у разним представницима хазарског религиозног антисистема. који жестоко испуњава сатанске инструкције и води човечанство у погибељ.

10° исто,стр.110.: Што се тиче масонерије, треба још једном напоменути да је њен главни циљ уништење хришћанства, пре свега православља, као и ликвидација националне државности у циљу стварања глобалне антидржаве – Глобалне Хазарије.

Лозинка „Великог истока Француске“ је: „завади па владај; доминирај да би диктирао; изопачи да би држао под контролом; убиј да би завршио“.