Вакцинисање с неба (1)

трагови

Значи одбијате да се вакцинишете и никада нећете дозволити вакцинисање деце коју волите и до које вам је толико стало…Хм, жалим случај, али немате много избора по том питању. Не, не говорим о обавезном или присилном вакцинисању…Погледај…у небо…то је птица…авион…не…то је систем испоручивања вакцина којег нисте ни свесни, на који никада нисте пристали, и вероватно никада не би, али ваш пристанак се и не тражи, нит је икада разматран !

Наравно да можете избећи вакцинисање рекавши „не“ свом лекару док трпите његове надмене и погрдне коментаре – запосливши се у компанији у којој вакцинација није услов запошљавања, или тако што децу нећете дати у дневни боравак или ученички дом…АЛИ МОРАТЕ ДА ДИШЕТЕ !!!

„The Liberty Beacon“ је ширио море информација најављујући коришћење ГМО хране као алтернативног система за испоруку вакцина, али и коришћењем атмосферског прскања (кемтрејлови) да би се заобишла све већа свест и отпор људи попут вас и мене – а то је предмет о којем не разговарамо много, и то је реалност. БИЋЕТЕ вакцинисани хтели то или не !

Током протекле деценије, независно испитивање атмосферског распрскавања хемикалија (кемтрејлова) је показало да опасна и изузетно отровна мешавина садржи (али се не ограничава на): наночестице алуминијума, живе (да, рекао сам), радиоактивни торијум, кадмијум, хром, никл, дехидрирану крв (која може а не мора да садржи мноштво специфичних вируса), баријум, споре плесни, жуте гљивичне микотоксине, етилен дибромид и остале неидентификоване органске материје.

За тренутак оставимо по страни екстремну опасност од наночестица изузетно токсичних метала које удишемо (буквално немате избора), и чињеницу да флуорисана вода коју свакодневно пијемо олакшава кретање ових токсичних метала преко крвно-мождане баријере и размотримо ово – погледајте (сигуран сам непотпун) списак састојака пронађених у потврђеном независном истраживању садржине кемтрејлова и реците ми…да ли препознајете било шта из ваших истраживања састојака вакцина ? Верујете ли да је то само случајност ? Зашто вам је потребна сушена крв ( која може а не мора да садржи мноштво специфичних вируса), чему жива, споре буђи, жути гљивични кикотоксини, етилен дибромид и други неидентификовани органски материјали ? Да рефлектују сунчеву светлост и хладе земљу а што је наводно циљ атмосферског прскања или геоинжењеринга ? Одговор је – не ! У прилогу ћете наћи обиман чланак први пут објављен 2012, текст који би требало да изазове озбиљну забринутост код свих нас. То је нешто о чему би требало да се расправља сада и озбиљно, али ми то не чинимо ? Зашто ? Зато  што то јавности није познато, чак текст није ни широко дистрибуиран међу нама који се чврсто одупиремо злу вакцина, а требало би да јесте. Овај чланак ће ићи много даље у објашњавању релативно непознатог (већини необразоване или несвесне јавности) механизма испоруке вакцина.

И ово се не дешава само у Америци…Аустралијанци су такође нападнути:

Није више питање да ли нас прскају или с чиме, питања су се претворило у „Који су здравствени ризици повезани с отровним коктелом који лије одозго ?“ и „ЗАШТО ?“.

У наставку: „Њу ејџ инокулација: аеровакцине и наносистеми за њихово испоручивање“

Аутор: Роџер Лендри
Извор: http://www.geoengineeringwatch.org/vacinations-from-the-sky/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп