ПРОРОШТВО СВ.СТ.ТАДЕЈА O СРБИЈИ (СА ОБЕ ПОКРАЈИНЕ), ЦРНОЈ ГОРИ, РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

O TadejЗа Косово је рекао : „Шиптари ће прогласити независност. Али, то ће бити против правно. Битно је само да Српски политичари никада то не потпишу. Једнога дана, после великих страдања у која ће упасти Србија и читав Српски народ, услед богоодступништва српских властодржаца , али и једног дела народа, ипак ће доћи до уједињења највећег дела Срба. Срби ће се ослободити и ДОС владара. Ипак, после великих страдања Српског народа ( то је говорио после 1999.) изненада, Америка и Запад ће доживети страховити пораз, па ће се сва њихова војска повући са Косова. Тада ће Срби за веома кратко време ослободити своју духовну колевку. И Шиптара тамо више никада неће бити ни једног.

Говорио је да ће Црна Гора да се отцепи и постане независна. Такође је говорио да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори. И да ће безбожничка власт ударити и на Српску Цркву. Да ће у Црној Гори у једном моменту почети грађански рат, а на крају и рат са Шиптарима. Једном човеку из Никшића, који је стално ишао код Старца, рекао је да не купује стан у Никшићу, јер још није право време. Да ће Црна Гора ускоро постати независна, и да ће за Србе да буде много тешко. Ипак, да ће Срби на крају, после великих страдања, победити, али да ће цена победе бити велика. Највећи удар биће на СПЦ у Црној Гори, и Митрополију на Цетињу.На крају, Црну Гору ће мирити људи из Србије, и она ће поново ући у састав јединствене Српске државе.

И мошти Св. Василија Острошког једно време мораће да буду пребачене из Острога на сигурније место. Толико ће бити тешко у једном тренутку.

…Најопакији и најжешћи удар ипак ће доћи од Шиптара, који ће напасти Црну Гору. Страдања ће бити велика, али коначна победа је ипак на страни Срба из Црне Горе.

Ускоро ће Америка пући као балон, и да ће тек после краха Америке, Запада и Нато-а, Срби да ослободе Косово, јер ће се НАТО повући пре тога, и Шиптари ће бити страховито поражени, тако да више неће бити ни једног Шиптара на Косову. Што је трагично, да ће Срби да се врате Богу тек после жестоких страдања, и да ће Запад поново и војно ратовати против Србије.

Да ће Војводина кренути путем сепаратизма уз помоћ Запада, и да ће у Војводини и Београду бити најтеже, а најсигурније у Централној Србији.

Што се тиче Срба у Републици Српској- да ће се и они, на крају, после ослобођења Косова, Црне Горе и Војводине, придружити у јединствену државу.

Да Европском Унијом влада сам непоменик. У једној кружној просторији окупе се највећи капиталисти из Европе, и њихови политичари који их слушају, и они заједно директно призивају непоменика. Та просторија је скоро у потпуном мраку. Тај им стално директно даје упутства. Чак им отворено каже да док не укину Православље, и док се не прекину Свете Литургије, да неће моћи да успостави своју власт у читавом свету. И они зато и нападају најнепослушније њима Православне народе, Србе и Русе. Ту је највише Светих Литургија. То је главни разлог зашто нападају Србе и Србију, јер смо још у једном делу Христови.

Биће много опасно у једном тренутку. Доћи ће до скоро потпуног краха Србије, биће пуно страдања, али, понављам, после свега, доћи ће до уједињења Србије, Републике Српске и Црне Горе. Косово ће бити без Шиптара.“ То је често понављао. Тако је говорио и да ће Косово постати противправно независно, али то није важно, колико је важно да ми никада не потпишемо ту независност, и да се покајемо за неколико старих српских грехова, која и сада понављамо. Говорио је да су ти греси пре свега- нецрквеност, чедоморство, псовке, спиритизам, сујеверја, разводи, прељубе, неверства супружника једно према другом, содомија, не држање молитве, погрешно васпитавање деце, непослушност и пркос деце према родитељима.

Транскрипт: Уредништво „Срби на окуп“