Путин је унео страх од Бога у Нови светски поредак

vladimir_putin_15

Пред зору кримског референдума о независности, Хилари Клинтон рече да је руски председник Путин „нови Хитлер“. Збигњев Бжежински, бивши саветник за националну безбедност се с тим слаже, називајући Путина не само још једним Хитлером, већ и разбојником, претњом, мафијашем, чак и Мусолинијем. Западни мејнстрм медији одјекују тим детињастим надевањем погрдних имена.

Зашто се читав спољнополитички естаблишмент Запада толико плаши Путина ?

Зато што је Путин устао против агресије Запада – не само у Украјини, већ и у Сирији и Ирану. Текући покушаји Запада да дестабилизују ове и друге земље су само најновији примери деценијама старог обрасца агресије. Дугорочни циљ: потпуно уништење традиционалних народа и вредности, и стварање глобалне диктатуре Новог светског поретка.

Од ЦИА-МИ6 пуча у Ирану 1953 године, Запад користи исту формулу за збацивање легитимних, али некооперативних лидера: прво саботира економију земље; онда подмићује корумпиране официре и силеџије, плаћа рент-а-гангстере да створи хаос на улицама; док је следећи корак опционалан – подстиче насиље плаћањем снајпериста да пуцају у масу, можда и да се поставе неке бомбе, и; најзад, шаље војне јединице и гангстере да свргну легитимног лидера таргетиране државе, убију или затворе његове присталице, да инсталирају западну марионету на његово место – и објаве да је „ред поново успостављен“.

ЦИА је то урадила иранском демократски изабраном премијеру Мосадеку 1953 године, председнику Индонезије Сукарну 1965. и чилеанском премијеру Аљендеу 11. септембра 1973 године. Исту ствар су пре неколико недеља урадили украјинском легитимном председнику, Јануковичу. Апаратчик неоконзервативаца за промене режима, помоћник државног секретара Викторија Нуланд, ухваћена је како признаје да су САД утрошиле пет милијарди долара у збацивање украјинске демократски изабране владе, док се шеф дипломатије ЕУ, Кетрин Ештон, могла на снимку чути како дискутује о „вести“ да су снајперисти са Мајдана били део од Америке спонзорисаног пуча.

Народ Украјине треба да се забрине. Државни удари које спонзорише Америка могу врло брзо постати врло крвави.

ЦИА-ин преврат у Индонезији 1965. је био један од највећих холокауста у историји. Према професору са Принстона, Бредлију Симпсону, а како га је цитирао „Џакарта глоуб“: „Америчка и британска влада урадиле су све што је било у њиховој моћи како би осигурале да ће индонежанска војска вршити масовна убијања“ више од милион људи, после државног удара против Сукарна. Већина жртава је мучена пре убијања. Листу с именима људи које треба мучити и убити зликовцима које је ангажовала дала је ЦИА. Док се то све дешавало, петогодишњак Барак Обама је живео у Индонезији са очухом Лоло Сетороом, који је радио за америчке масовне убице.

Тако је: Обамин очух је био извршилац у холокаусту.

После ЦИА-ног пуча у Чилеу 1971 године, америчка марионета Пиноче је убио 3 000 људи и мучио њих 30 000. Ове акције су у потпуности подржали Пиночеови амерички спонзори, који су плаћали силеџије и мучитеље.

И на покољ у Сирији је најбоље гледати као на још један америчко-спонзорисани покушај државног удара.

У име Новог светског поретка Американци и њихови западни савезници су убили десетине милиона људи у овим ударима, интервенцијама, кампањама дестабилизације и необјављеним ратовима. Према „О тероризму Запада“, књизи Андре Вичека и Нома Чомског, укупан број убијених је преко 50 милиона људи од Другог светског рата. Ако се том броју додају мучени, шиканирани, затварани под лажним оптужбама, натерани да постану избеглице, или они којима је тероризам Запада уништио живот, број жртава достиже стотине милиона.

Данас, амерички терористи и њихови НАТО савезници изгледају мање заинтересовани за инсталирање марионетских влада него за утеривање читавих нација у хаос. ЦИА-НАТО удар против Гадафија је уништио Либију као модерну националну државу. Терор у Ираку који је исфабриковао Запад цепа ту земљу. Становништво Сирије је децимирано покушајем Запада да збаци Асада. И Венецуела се дестабилизује пучистичким трудом иза којег је ЦИА.

Укратко, Нови светски поредак – тајанствена група глобалних банкара олигарха намерна да заведе диктатуру над јединственим светом – покушава да свргне сваког лидера на кугли земаљској који јој се одупире. Руски председник се одупире. Зато га западна пропагандна машина назива погрдним именима.

Важно је напоменути да се Русија и Иран – две државе које се најуспешније одупиру променама режима Новог светског поретка – то раде у Божје име.

Према католичком интелектуалцу Е. Мајклу Џонсу, иранска револуција 1979. је била плотун глобалне реакције против деструктивности секуларизма и његовог уништавања традиционалних вредности. Као избор Роналда Регана 1980. ( вођен гађењем Американаца према тзв сексуалној револуцији, и појава пољског покрета Солидарност ( супротстављеног комунистичком атеизму), успостављање Исламске Републике Иран је догађај-оријентир који је сигнализирао крај милитантног секуларизма и атеизма 20. века – и оживљавање традиционалне религије.

Председник Путин ужива огромну популарност у Русији због његове одбране традиционалних верских вредности. У обраћању нацији децембра прошле године, Путин је рекао: „Многе евроатлантске земље су се удаљиле од својих корена  и хришћанских вредности… Спроводи се политика која на исту раван ставља породицу с више деце и истополно партнерство, веру у Бога и веровање у Сатану.“

Путиново помињање сатанизма је оштар прекор елити Новог светског поретка, која је – иако протура милитантни секуларизам друштвима које покушава да поткопа, потајно сатанистичка. Свако ко у ово сумња би треба да у претраживач унесе име  „Lt. Col. Michael Aquino“  ( потпуковник Мајкл Аквино). Акино, заклети сатаниста и веродостојно оптужени вишеструки дечји напасник, за своје злочине против деце награђен је именовањем за шефа Психолошког ратовања у Војсци САД. ( О сатанистичкој међународној банкарској елити и њеној скоро потпуној контроли над западним институцијама, можете прочитати у књизи Ника Брајанта „The Franklin Scandal „, поред радова канадског научника Хенрија Макова.)

Ударна војска у рату Новог светског поретка против вере и традиције јесу неоконзервативци. Терориста Мајкл Леден „Операцију Гладио“ овако објашњава: “ Креативна деструкција је наше друго име, у нашем друштву и у иностранству. Ми рушимо стари поредак сваког дана, од бизниса до науке, и литературе, уметности, архитектуре и филма, до политике и права. Наши непријатељи су увек мрзели ту ураганску енергију и креативност што угрожава њихову традицију (шта год то било) и постиђује их због њихове неспособности да одрже корак…Морамо их уништити да унапредимо нашу историјску мисију.“

Путин зауставља „креативну деструкцију“ Новог светског поретка у Сирији и Украјини. Он је део све бројније коалиције против Новог светског поретка – не само религијских традиционалиста, већ и прогресивних антиглобалистичких снага, укључујући Уго Чавезом инспирисане антиимперијалисте Латинске Америке.

Пред нама је епска борба између оних који прихватају свете вредности попут правде и пристојности, борба против оних који желе да униште све вредности.

Бог благословио председника Путина зато што уноси страх од Бога у Нови светски поредак.

Аутор: Др Кевин Барет
Извор: http://presstv.com/detail/2014/03/19/355259/putin-puts-fear-of-god-in-nwo/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп