Саша Миленић: НАТО није извршио агресију, него ослободио Србију!

sasa-milenic

Саша Миленић, високи функционер УРС-а и председник Скупштине града Крагујевца, је у јучерашњем постовима на својим фејсбук и твитер профилима, а на дан обележавања почетка НАТО агресије на Србију, навео да је Србија вршила геноцид над свим народима бивше Југославије, да је НАТО заправо ослобађао Србију и запитао се да ли је тачна идеја идеолога усташког покрета Анте Старчевића да је сам назив Срби, изведен од латинске речи Сервус што значи роб.

milenic1

У другом посту, Саша Миленић наводи како је данашња омладина „уронила“ у православно / арапски фундаментализам „у мржњи према капитализму и УСА“.

398400-milenic2

У трећем посту, Саша Миленић наводи да је Србија извршила геноцид над албанским становништвом и да је Србија с намером ушла у рат са НАТО да би имали данашњу омладину „која мисли да је бранио земљу од агресора а не себе од суочавања са одговорношћу за геноцид“.

398412-milenic3

Посебан „зачин“ годишњици Миленић је додао путем свог твитер налога у коме је НАТО назвао „ослободиоцима“!

milenic tviter

У четвртом посту, Саша Миленић наводи да српска војска (приликом повлачења преко Албаније у првом светском рату) није могла бити заштићена и да је Албански краљ Зогу био немоћан да обузда мучке нападе од стране Албанаца а разлог за то налази у (само њему познатим) наводним злочинима која је српска војска нанела албанском становништву у балканским ратовима (као једино могућим ВЕЛИКИМ И СВЕЖИМ РАНАМА).

398424-milenic4

ikragujevac.com – АЛО.рс

Чланак је објављен 25.03.2013

Ставови и мишљења изнешени у коментарима нису ставови и мишљења уредништва, те у том смислу уредиштво не сноси никакву одговорност. Како за коментаре са фејсбук налога који се приказују на дну чланка на сајту, тако и за коментаре на самом сајту.