Бела Кућа слави злочине против Србије

Taci BajdenУ бескрајној бујици националних клеветањa, демократска администрација сада је позвала косовско албанског муслиманског мафијаша Хашима Тачија у Белу кућу. Потпредседник Џо Бајден састао се са Тачијем и раније (2010). Ово је наставак највећег злочина Америке 20. века: међународне крађе Косова од Србије, и стварања нове, источноевропске муслиманске државе и раја за сваку врсту медјународног криминала познатог човеку. Бил Клинтон је започео, Џорџ Буш је славио, а црни туђин афрички Комунистички муслимански издајник у Белој кући то наставља.

„Хеј имаш одличну косу, Хашим!“, каже Бајден косовском мафијашу Хашиму Тачију, шефу новог, Америком направљеног центара криминала у Источној Европи: Косова. Косово је буквално отето од Србије помоћу администрације Била Клинтона.

Хашим Тачи је идентификован од стране Европског суда за људска права као шеф Ослободилачке војске Косова (ОВК), насилне паравојне групе познате по трговини људима, људским органима, оружја, дроге, по рутинским убиствима, изнуђивању и бруталним премлаћивањима. Тачи је такође познат као шеф Косовског заштитног корпуса (КЗК), главног апарата мафијашке „владе“ Косова.

Хашим Тачи има дугу историју антагонизма против Србије. Постао је премијер Косова 2007, и обећао тада да ће Косово учинити независним од Србије.

Гардијан 2010:

„Хашим Тачи је идентификован као шеф мреже која је почела криминално рекетирање на почетку косовског рата 1998’99, и од тада одржава снажну превласт над владом ове земље.“

То је човек којег слави Бела кућа. Ово је херој у очима наше националне владе.

Америчке либералне вести све су веома свесни криминалног процеса на Косову. Тачи је пажљиво посматран неко време. Чак је Правда.ру честитала чудовишту прошле године:

Хашиму Тачију треба честитати. Он је успео себе да прогласи премијером једне земље која не постоји (и по међународном праву, никад неће), након што је био вођа једне од најмонструознијих терористичких организација која се бавила варваризмом и тероризмом, мучењем и силовањем, отмицама и убиствима. Он је пример Принца произишлог из монструма, неетички подржаног од стране припадника међународне заједнице, упркос издатом налогу за његово хапшење због терористичких активности.

Честитке Хашиму Тачију, бившем команданту албанске терористичке групе Ushtia Çlirimtare ë Kosovës, односно Ослободилачке војске Косова, групе за коју је признао почињена терористичка дела против цивилног становништва да би створио проблеме властима у Србији. Као лидер Partia Demokratike e Kosovës (Демократске партије Косова), он сада тврди да је, након законодавних избора овог викенда, премијер – први од самопроглашене „независности“ ове српске покрајине. Проблем је како он може да буде премијер једне земље која не постоји судећи по свим нормама међународног права?“

Одаје се утисак да Москва бар показује забринутост за Србију, словенску државу, више него за америчку-направљену муслиманску криминалну државу у Источној Европи.

BadEagle.com је поновио много пута у прошлости, грешка коју је Србија направила је била што је дозвољавала албанским муслиманима да мигрирају у Србију. Лекција Косова је једноставно довољна: када се усели довољно странаца, онда они захтевају територију. Али, како и зашто су Сједињене Државе су одлучиле да подрже такав међународни криминал, глобалну крађу, тако очигледну, тако нечувену, је мистерија која је још увек нерешена. Хероин, оружје, секс, шта год организовани криминал има да понуди, очигледно је било одобрено од Клинтона, Бушова администрација је то покривала, а Бела кућа отворено слави.

Бела кућа одаје почасти Хашиму Тачију. Ово је заиста ван памети. Ова измишљена националност. Нема достојанства, поноса, части, и нема снаге у Сједињеним Америчким Државама. То не може бити. Не сада. Ради се о моћи и новцу, у рукама неколико играча. Нације су само картице или чипови у игри, алатке у трговини. Државност није ништа за њих. Ови трговаци елитистичких снага стављају себе изнад нације, изнад човечанства.

То је богохуљење.

Изворни текст на енглеском језику можете прочитати на блогу badeagle.com, а превод кратке биографије др. Дејвида Јиглија можете прочитати у наставку

yeagley portraitДејвид Јигли (David Yeagley), написао је јуче пост на једном од својих блогова BedEagle.com о слављењу злочина над Србима од стране Беле Куће, као реакцију на вест да ће подпредседник Џо Бајден у Белој Кући угостити косовског мафијашког “премијера“ Хашима Тачија, који је тренутно под истрагом за трговину људским органима.

Др Дејвид Јигли је пијаниста, композитор (један од 4 образованих америчко-индијанских композитора класичне музике), писац, сликар потрета, политички коментатор, учењак, говорник.

Предаје психологију, књижевност, музику, филозофију на Оклахома државном универзитету.

Оснивач је и председник Бед Игл фондације, члан Команчи Нације, и директан потомак (пра, пра – унук) вође Команчија Бед Игл-а

Колумниста је у FrontPageMagazine.com, VDARE.com, AmericanEnterprise, Persian Heritage Magazine, и говорник за фондацију Млада Америка.