Директно пљување фудбала и спортиста! (ФОТО)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oдигравање такозване међународне фудбалске утакмице  између ткзв. Косова и Хаитија у Косовској Митровици?

У јужном  албанском делу Косовске Митровице се налази једини стадион на свету који носи име терористе Адема Јашарија !?

адем јашари2

У јужном, албанском делу Косовске Митровице  налази се  данас једини  фудбалски стадион на свету који носи име терористе Адема Јашарија. На стадиону је већ поодавно и фотографија терористе Адема Јашарија са  терористичком униформом “УЧК“ из лета 1997. године.

У тадашњој легитимној држави Југославији ( Србија и Црна Гора)  Адем Јашари се још 1997. године  фотографише и слика у илегали са униформом терористичке “УЧК“ што је ортодоксна чињеница да је у то време био ништа друго до терориста и одметник. Значи, читаве две године пре сукоба на Косову и Метохији, Адем Јашари је пропагирао тероризам и злочине над Србима!

Званично , према подацима СУП –а у Србици 1997 и 1998. године против терористе Адема Јашарија  сами Албанци из општине Србица поднели су више од 30 пријава СУП- у  за малтретирање и друга злодела што је А. Јашари чинио  само према својим сународницима.

И данас , слика терористе Адема Јашарија се налази на стадиону у јужном делу Косовске Митровице где ће се 5. марта, одиграти такозвана међународна фудбалска утакмица између такозваног Косова и државе Хаити. Незнамо како ће реаговати фудбалери Хаитија када буду улазили  на стадион испод  слике наоружаног до зуба Адема Јашарија!?

Ако су свесни спорта и фудбала , иако су  играли и гледали међународне фудбалске утакмице , знаће да је најбоље да одустану од једне овакве , сигурно неспортске  манифестације. Па где још у свету  на стадиону стоји слика терористе, наоружаног  до зуба са пушком у руци!?

Ово је чиста антипропаганда фудбала и спорта у целини! Косова које није чланица ОУН и Косова које није чланица ФИФА.

Зоран Влашковић – Срби на окуп