Пирејски Серафим: Јерархија СПЦ под притисцима циониста уклонила Артемија

pirejski03Након одржавања Симпозијума о Пост-отачкој јереси 15. фебруара, а нарочито након изрицања анатема Екуменистима, Римокатолицима и Папи Бенедикту 16, Протестантима, Монофизитима – Антихалкидонцима и другим јеретицима, у Недељу Православља, против Митрополита Пирејског Серафима у грчкој јавности своје гласове су подигли како Римокатолици тако и гласноговорници Фанара, захтевајући чак његово рашчињење!

Ево како је, између осталог, Митрополит Серафим одговорио на лавину оптужби и напада која се последњих месец дана сручила на њега.

Наша света Отаџбина није протекторат САД, него правна држава у којој се Православна Католичанска Црква, која је са њом у симфонији, управља Свештеним Канонима и њеним Законима.

Јерархија наше Најсветије Грчке Цркве не пристаје на принуде међународних Ционистичких Центара, као што је нажалост пристала Јерархија истославне Српске Цркве, ради Исламизације Косова, уклањајући неправедно и анти-канонски канонског Епископа рашко-призренског г.г. Артемија, што је више него јасно потврђено већ познатом Одлуком 1410/2010 Шестог Кривичног Одсека Врховног Суда наше државе Ареопага, која је у прах развејала лажи Српског Светог Синода против тобож „манипуланта“, а ваистину светога Епископа рашко-призренског г.г. Артемија.

Преузето са сајта ЕРП и КМ у егзилу