Честитка Владимиру Путину

ПутинСвесрбско нацинално веће „СРБИ НА ОКУП“ честитало је председнику Владимиру Путину победу на председничким изборима у Русији. У наставку достављамо писмо честитке на србском и руском језику.

Председнику Руске Федерације Владимиру Владимировичу Путину

Поштовани господине и брате Председниче.

пишем Вам из Србије, из њеног срца, њене вековне земље која се зове Косово и Метохија, територије коју сматрамо српском Светом земљом, која је тешко окупирана од стране НАТО и шиптарских бандитских и терористичких структура.

Пишем Вам у име Свесрпске народне организације СРБИ НА ОКУП, која последњих годину дана делује и развија се под родитељском пажњом и благословом Владике Артемија, епископа Рашко-призренског у егзилу. Организација покушава да окупи широм света Србе који нису пристали на окупацију, који нису и неће капитулирати, који ће се борити за Србију као своју матичну, националну и слободну државу.

Честитајући Вам на очекиваној и убедљивој победи на управо завршеним Председничким изборима у Русији, преносим Вам и жеље српског народа, посебно оног на Косову и Метохији, да у добром здрављу и на многаја љета обављате, као и до сада, своју узвишену функцију одговорно и на корист многољудног, храброг и братског руског народа.

Господине и брате Председниче, потврда вашег вођства, коју Вам је племенити, мудри и државотворни руски народ поверио на Изборима, велико је охрабрење не само за Русију и њену будћност. Знам да препознајете и чујете вапаје свих народа и држава, на свим континентима, којима је угрожена слобода и опстанак државе.

Време у коме живимо карактеристично је по томе што се Зло зацарило и влада на многим местима и бројним државама и глобалним институцијама. Свет се налази пред одлучујућим биткама између добра и зла. Управо зато, видимо са колико нервозе и отворене мржње су снаге зла сусреле Вашу победу.

Ми Православни и Светосавски Срби, радујемо се што продужетак Вашег вођства наговештава обнову Свете Русије. Оне Русије која је увек знала да заштити свој народ и границе од освајача и варвара. Оне Русије која је била заштитник Православног хришћанства у целом свету. Оне Русије која је помагала борбу за слободу и равноправност свих народа који су тежили да буду своји на своме. Оне Русије која је обезбеђивала успостављање Божијег поретка и која је растеривала слуге и војнике зла.

Господине и брате Председниче,

посебно се радујемо да будемо Ваши саборци, да заједно са Вама и Русијом, раме уз раме, одлучно и до краја, до коначне победе, помогнемо да испуните свој задатак :

ДА ОБНОВИТЕ И ОЈАЧАТЕ СВЕТУ РУСИЈУ !!!

Искрено и братски Вас поздрављам,

Саша Касаловић, Зубин Поток, Косово и Метохија, Србија

Свесрпско национално веће

10.марта 2012. године


 

Президенту Российской Федерации Его Высокопревосходительству Владимиру Владимировичу ПУТИНУ

Ваше Высокопревосходительство,

многоуважаемый Господин Президент

и брат во Христе!

Пишу Вам из Сербии, из её сердца, её древнего края Косова и Метохии ̶ места, которое мы считаем сербской Святой Землёю, сегодня полностью оккупированной силами НАТО и албанскими бандитскими и террористичкими структурами.

Пишу Вам от имени Всесербской народной организации „СЕРБЫ, ТРУБИТЕ СБОР!“, которая вот уже почти год действует и развивается с благословением и отеческим вниманием Владыки Артемия, епископа Рашско-Призренского и Косовско-Метохийского в изгнании. Организация старается объединить всех сербов, где бы они ни были, кто не согласился с оккупацией, не собирается капитулировать, кто продолжает бороться за Сербию као своё главное, национальное и свободное государство.

Поздравляя Вас с ожидаемой и убедительной победой на только что прошедших в России Президентских выборах, передаю Вам и пожелания сербского народа, особенно с Косова и из Метохии, чтобы Вы в добром здравии и на многая лета осуществляли Ваше возвышенное назначение, как и до сего дня ответственно и на пользу многочисленного, храброго и братского нам русского народа.

Господин и брат Президент, доверие к Вашей руководящей роли, которое благородный, мудрый и державотворный русский народ подтвердил Вам на выборах, является великим ободрением не только для России и её будущего. Уверен, что Вы слышите и различаете, как вопиют на всех континентах народы и страны, свобода и государственность которых находятся под угрозой.

Время, в которое мы живём, отличается тем, что зло воцарилось и властвует во многих местах и многочисленных государствах и всемирных установлениях. Мир стоит на пороге решающих битв между Добром и злом. Видим, что именно поэтому с такой паникой и неприкрытой ненавистью силы зла встретили Вашу победу.

Мы, Православные и Свято-Саввские сербы, радуемся тому, что продолжение Вашего руководства возвещает обновление Святой Руси. Той Руси, которая всегда умела защитить свой народ и границы от завоевателей и варваров. Той Руси, что была защитницей Православного Христианства в целом свете. Той Руси, которая помогала в борьбе за свободу и равноправие всем народам, стремившимся быть независимыми. Руси, обеспечивавшей установление Божьего порядка и рассеивавшей слуг и воинов зла.

Господин и брат Президент! Мы особенно рады быть Вашими соратниками, чтобы вместе с Вами и Россией, плечом к плечу, решительно и до конца, до окончательной победы могли помочь в исполнении Вашей цели:

ОБНОВИТЬ И УКРЕПИТЬ СВЯТУЮ РУСЬ!!!

От имени Всесербского национального веча „СЕРБЫ, ТРУБИТЕ СБОР!“

искренно и братски Вас приветствует

Саша Касалович.

Зубин Поток,

Косово и Метохия,

Сербия

4 марта 2012 года