Бил Гејтс признаје да одобрава хемијске трагове

Chemtrails-1

Бил Гејтс подржава климатологе који лобирају за свеопшту употребу генетског инжењеринга (ХЕМИЈСКИХ ТРАГОВА)

Гео-инжињери се више не крију иза тајне „хемијских трагова“ с обзиром да су почели да се појављују извештаји о намерно смишљеним плановима за избацивање безбројних тона сулфата у атмосферу у борби против „глобалног загревања“.

Британски дневни лист Гардиан [Guardian], као и други медији,  извештава да се у ту сврху користе средства у вредности од више милиона долара која потичу из једног научно-истраживачког фонда који, узгред буди речено, финансира оснивач Микрософта [Microsoft] и страсни присталица вакцина [vaccine enthusiast] Бил Гејтс. На висини од 80.000 стопа један балон великих размера лебди над Форт Самнером [Fort Sumner] у Новом Мексику. Тај ће балон испустити сулфате у ваздух током следеће године.

Тврди се се да ће се испуштањем у атмосферу масивних количина токсичних сулфата постићи одбијање сунчане светлости назад у атмосферу и тиме охладити нашу планету. Међутим, многобројне групе које се баве заштитом животне средине заједно са многобројним поборницима здравог разума протестују против овако опасне замисли која може да доведе до непоправљивог оштећења еколошких система широм целе планете.

„Штетна дејства укључују могућност да се погорша оштећеност озонског слоја, поремете атмосферске кише, посебно у тропским и суптропским пределима, што би могло да угрози снабдевање храном милијарди људи“, каже Пет Муни [Pat Mooney], Извршни директор канађанске групе за заштиту животне средине „ЕТС“ [Executive Director of the ETC Group, a Canadian environmental protection group].

“Та замисао неће нимало смањити нивое гасова који су узроци ефекта стаклене баште у атмосфери, нити ће зауставити процес повећања киселости океана. Док ће сунчани гео-инжињеринг вероватно повећати ризик међународних сукоба повезаних са климатским условим, с обзиром да досадашњи математички модели указују на чињеницу да су земље јужне хемисфере угрожене више од земаља северне хемисфере.”

Међутим, група коју подржава Гејтс упорно настоји да гео-графитима ишара цело небо јер њени научници тврде да државне владе  нису довољно ангажоване у борби против наводно штетног дејства глобалног загревања [global warming]. Другим речима,  ако државне владе одбијају да уведу порез на емитовање угљендиоксида, и то порез  довољно висок да уклони ефекат стаклене баште, онда Гејтс и компанија немају другог избора и мораће да „спасу планету“ [save the planet] тиме што ће је отровати честицама сулфата,

Прскање неба честицама сулфата уништиће нашу планету брже него што то може да учини „глобално загревање“.

Међутим, честице сулфата су токсичне и представљају баш онај тип амбијенталне честичне материје [ambient particulate matter] коју америчка Агенција за заштиту животне средине [U.S. Environmental Protection Agency (EPA) ] сматра штетним загађивачем ваздуха. Узгред буди речено, намерно прскање атмосфере сићушним честицама било које материје је подједнако опасно за здравље дисајних органа код људи и код животиња, као и за воду, земљу и остале осетљиве природне ресурсе.

„Честице сулфата у киселој киши загађују реке и језера, станишта водених биљака и животиња, чије здравље а понекад и сам живот угрожавају,” пише у једном он-лајн приручнику о загађивању (http://www.water-pollution.org.uk/health.html). У једном извештају Универзитета америчке савезне државе Вашингтон пише да су честице сулфата „ један од узрока киселе кише, да изазивају надражење плућа и да су један од главних узрока измаглице у Великом кањону због које се Велики кањон не може јасно видети“.

Непропуштање сунчане светлости помоћу честица које одбијају сунчеве зраке лишиће људска бића природне изложености сунчаној светлости која је главни извор природнe производње витамина D у људском организму, а тај витамин је неопходан за човеково здравље. Да поновимо, Бил Гејтс је на челу пројекта чији је задатак да контролише климу вештачким средствима користећи токсичне хемикалије. То је подухват који ће свакако довести до свакојаких и то непоправљивих проблема за човечанство и нашу планету.

Извор: | TheGuardian | InfoWars

Превод: Косара Гавриловић