ЕУЛЕХ зрео за хапшење и прогон !?

Црква свете Троице у Ђаковици је једна од 12 избисаних са лица земље после 1999. године
Црква свете Троице у Ђаковици је једна од 12 избисаних са лица земље после 1999. године

Највећа евроунијска и антиправна ЕУЛЕХ клика на Космету  застрашује и прогони Србе !

Пошто су људи из ЕУЛЕХ –а  званично ослободили више албанских  доказаних терориста оправдано се сумња да је ЕУЛЕХ лобистичка светска терористича организација број 1. – ЕУЛЕХ  подржава подизање споменика албанцима са фашистичким униформама а не спроводи истраге за стотине убијених Срба

 

ЕУЛЕХ – ово судство и правосуђе на Косову и Метохији  је оличење антиправа, безакоња и директно  дување у леђа албанском тероризму и антицивилизацијском понашању.  То је епилог досадашњег рада ЕУЛЕХ – а на Косову и Метохији од доласка крајем 2008. године. Док се на једној страни ослобађају доказани албански терористи на другој страни ЕУЛЕХ без икаквих доказа , на основу рекла  – казала, и јавног застрашивања и протеривања Срба , хапси и затвара невине Србе.

Одмах након доласка на Косово и Метохију, крајем 2008. године , ЕУЛЕХ – ово судство је оослободило , са пресудом УНМИК- овог суства на 40 година затвора због тероризма Фљорија Ејупија, доказаног, и ДНК анализом, терористу за подметање  експлозива и убијање 14  и тешко рањавање 30 српских повратника код Ливадица у општини Подујево почетком 2000. године. Цео судски и онај други свет се згрозио ослобађајућом пресудом терористи Ејупију. ЕУЛЕХ је ослободио и албанске терористе за убиства Срба  у  Клечки, Лапушнику…

Исто тако, док ЕУЛЕХ – ово судство затвара предмете за терористичка албанска убиства српске деце у Гораждевцу, 14  жетеоца у Старом Грацку код Липљана , породице Столић у Обилићу и 1004 убијених  Срба од 1999. године до данас од стране Албанаца,  на другој страни, без икаквих доказа почео је да хапси Србе , Оливера Ивановића, Драгана Делибашића, за наводно неке злочине над Албанцима.

Истина је  једна једина, од јуна 1999. године до данас Албанци су равно 117 пута покушавали насилно , свим средствима, па и оружјем,  да уђу преко главног градском моста на Ибру у северни, српски део Косовске Митровице. И апсолутно су овде  само Албанци изазивали насиље и ни једном једином случају Срби. То ЕУЛЕХ не узима за чињеницу већ гебелсовским фашистичким лажима конструише неку своју квази истину која нема апсолутно никакво упориште у чињеницама. Због таквих лажи неосновано се хапсе Срби. Па се поставља питање зашто ЕУЛЕХ подржаава тероризам, убиства и  насиње Албанаца на  Србима.

Да је ЕУЛЕХ на страни тероризма , антиправа , антидемократије и антицивилизације уопште  говори и случај да никад и нигде није покренуо истрагу против Албанаца који су на две трећине теририторије Косова и Метохије уништили сва српска гробља и на њима више од 10.000 споменика. То су господо из ЕУЛЕХ –а стоодсстотне чињенице. Чињеница је , господо из ЕУЛЕХ –а, да су Албанци  до сада срушили и запалили 155 српских цркава и манастира а да су чак 12 цркава  избрисали са лица земље ! Је ли је то  оправдано цивилизацијско и Европскоунијско  ћутање !?

Господо из ЕУЛЕХ –а  зашто не покренете истрагу, ако сте судије, демократе и Европејци, против оних Албанаца или локалних самоуправа на Космету  који данас подижу, у вашем присуству, споменике доказаним албанским фашистима и то са фашистичким униформама на споменицима ? Зашто то подржавате ? Окрените се бар мало судству, правди и правици, демократији и цивилизацији и Европи која важи да је тековина људских права.

Србски народ на Косову и Метихији од вас господо из ЕУЛЕХ-а тражи и моли вас да не подржавате и да не легализујете тероризам и фашизам на овим просторима. И немојте да ова зла годподо из ЕУЛЕХ –а овде  инсталирате, а  на другој страни прогоните и застрашујете Србе !

Зоран Влашковић