Не насједајте на подвалу!

?????????????????????
Народ у Републици Српској јесте гладан.Промјене су потребне о томе не треба уопште расправљати.Али Срби у РС не смију дозволити да им се подвале ови „грађански и спонтани“ немири. Укратко сцене које се дешавају у нама сусједном ентитету упорно неко покушава да подметне и Републици Српској.

Хипотетички уколико народ крене да се буни и у нашем ентитету,странци ће вршити притисак на „Босну и Херцеговину“ тачније на РС да се крене у „пријеко“ потребне реформе(читај уставне промјене) како би се омогућио грађанима бољи живот,већа права и шта све већ буду измислили.

Из овога једноставног примјера се да видјети да немири нису ништа друго до унитаристички покушај одређених људи који се користи јадним народом коме је дозлогрдила економско-социјална ситуација у земљи.

Протести неће тад циљати на Додика и владајуће странке,но на саме институције пресједника,премијера,владе што значи на саме институције Републике Српске!Сходно томе позивам сву браћу у Републици Српској да одрже социјални мир и подрже Републику Српску!Изборна је година самим тим имамо прилику да изгласамо други политички програм уколико сматрамо да владајуће странке не раде добро свој посао али не смијемо да насједнемо на подвалу која се организује зарад остваривања унитаристичких реформи на штету Републике Српске.
Забринути грађанин РС