Шта Срби морају да знају да би опстали

Momčilo_Gavrić_i_major_Stevan_Tucović

Истина је увек негде другде

„Да овај народ не би више гинуо, јер је у двадесетом веку, а нарочито задњих 20 година много пропатио, треба да сазна неке истине које нигде у историји није могао да прочита. Кад такве истине знаш, лакше ћеш се оријентисати у будућности. Довољно је да не дозволиш мангупима да те лажу и стално жедне, за бољим животом, преводе преко воде!

Ми ћемо вам дати одговор на многа питања која вас сваког дана опседају. Морате да будете свесни истине да бисте могли да планирате будућност, да се вратите својој највећој вредности, а то је снага сопственог духа!“, каже се у анализи духовног стања Србије и света „ГРУПЕ 7″, коју по чл. 4 Закона о јавном информисању објављујемо у целини

Шта Срби морају да знају, да би опстали?

Да бисте планирали будућност, морате да знате шта је садашњост, шта је била блиска прошлост, а шта Србију и нас чека у будућности!

Пророк Озеј у Библији каже: „Изгибе народ мој, јер је без знања!“

Па пре него пређемо на причу о истини прошлости, владарима прошлости и садашњости, ред је да кажемо ко смо ми? Нас је седморо и дали смо себи име „ГРУПА 7″. Ми смо људи са доста великим животним искуством, неки са револуционарним, и оне комунистичке и ове демократске револуције, има нас лекара, инжењера, професора и двоје који су целог живота радили за Службу безбедности – ДБ. У души поштени према свом народу, без обзира што смо кроз живот можда несвесно радили и на његову штету. Али су нам идеје, увек, у глави биле поштене према народу иако смо данас свесни колико смо грешили. Већина пензионери, прошли све режиме ове земље, да бисмо на крају склопили мозаик наших заблуда, склопили мозаик људи који су били поред нас, високих функционера ове земље, у то време мислећи да и они као и ми раде све у најбољим намерама за ову земљу и овај народ. А онда смо увидели да је све то превара, да они који испливавају на површину нису уопште честити, већ добро неговани службеници страних служби, светских моћника који одређују да ли ће се ова земља развијати или тонути. А политичари, ови овде? Па они су ту да, само себи учине добро, тако су бирани да им је само новац важан, а људи, народ, то је променљива ствар. Кад овде не буде више овог народа, дружиће се са белосветским, живеће у другој земљи. Важно је да су се они финансијски обезбедили.

Гледали смо како медиокритети напредују, људи сумњивог морала, и увек заваравали себе да је то само случајност, да ће то неко кад тад приметити. Сад видимо да то није случајност, да то магична рука непријатеља овог народа повлачи конце и гура такве људе напред. Како, због чега, са којим намерама, о томе желимо да вам испричамо истину. Вас само молимо, немојте све ово да прочитате као кад читате дневну штампу. Ово је велика истина и путоказ којим се треба умно кретати према будућим временима. Да бисте заштитили своју породицу и своју децу, морате да препознете непријатеља! И оно што је најважније, да знате да му се супротставите, а најбоље његовим методама, тада се неће снаћи, клониће вас се, поштоваће вас! Ако нам будете веровали, покушајте ту истину да пренесете вашим пријатељима, познаницима, јер само масовно познавање непријатеља, помоћи ће нам да опстанемо. Онима који вам се буду смејали и причали вам да сте поборник светске завере само испричајте неколико истина и тражите да вам их објасни, инсистирајте на објашњењу! Лакомисленост и лично поштење у погледима на политику, велика је слабост овог народа, јер увек полази од себе и не може да верује да неко може свом народу да чини зло. Ми смо сада, као народ, дохватили дно и морамо се опаметити. Ову борбу ће носити онај слој људи који је намерно уништен, некадашњи средњи слој овог народа. Он је био покретач свих позитивних дешавања у овом народу и сада желимо да га вратимо у живот, не можемо материјално, јер о томе други мангупи одлучују, али ћемо вратити дух и снагу тих људи у овај народ. Да га се уљези плаше, као своје сенке! Због тога нам је њихова снага и умност важна, али су нам важни и као борци за боље сутра. Важна су нам њихова деца, као они који ће исправити све наше грешке и заблуде, али и као борци да овај текст преко интернета доспе у сваку кућу! Следе, разјашњења, једно по једно.

ЗАШТО ЈЕ СРПСКИ НАРОД ПРОГАЊАН И УНИШТАВАН ОД БИВШИХ САВЕЗНИКА, ЕНГЛЕЗА И АМЕРИКАНАЦА, У ЗАДЊА ДВА СВЕТСКА РАТА?

Нашем народу треба рећи истину која гласи:

Не читајте званично писану историју, она је склоп лажи, фалсификата… у њој су само датуми тачни, осим ако и њих не сакрију“.

Историју гледајте само кроз чињенице и дела, јер ће вам она рећи истину.

А чињенице су такве и показују да Енглези никада српском народу нису били пријатељи. Или је, ипак, боље рећи, они који годинама владају Енглеском нису нам били пријатељи. А Енглеском владају љиди којима је новац и зацртана стратегија – да једног дана владају целим светом – превасходни циљ!

Из отворених енглеских архива данас се види да су још много раније зацртали циљ, да српски народ треба дробити на што мање целине.

Стратег Енглеског односа према Србима био је Бенџамин Дизраели (син Исака Израелија, тада угледног Јеврејина у Енглеској), човек који је мрзео Русе, њихову веру и моћ, а преко њих у Европи највише мрзео Србе.

Своје хазарско порекло тера га на мржњу према Русима, а симпатије према сопственим коренима он види у Турцима, као претпоставку заштите Европе од Руса.

Јесте да он своју теорију заснива крајем 19. века, али његови наследници и даље владају Енглеском, а они у свом народу поштују умне и не одричу се њихових зацртаних циљева.

По енглеском рецепту, завршетак тог дробљења урадиће Тадић и Динкић са регионализацијом Србије.

За нас су Енглези још одавно створили тактику:

Србе треба спутавати у миру, јер су им државне амбиције велике и опасне, а треба их користити у рату, јер су изразито ратоборни“.

Енглези су увек били задужени за овај регион, сви главни актери догађаја били су њихови шпијуни или, боље речено, плаћеници, које су они доводили на власт, а затим склањали или на перфидан начин убијали.

Да, њихов је био Тито, Милошевић, Туђман, Изетбеговић, и сви су морали да раде по њиховом сценарију.

Тито је сва упуства добијао од Енглеза, чак и кад је прављен Устав из 1974. године, коме је циљ било цепање и слабљење Србије, упутство је добио од њих. Све то да би, када се буде цепала Југославија, за њих позиција цепања била Устав из 1974. Историчари добро знају колико су нам зла Енглези нанели током Другог светског рата, више је на југу Србије људи побила енглеска авијација, него Немци. Чак и онда када су знали да су се Немци повукли из тих градова. Да не причамо о лажној нади коју су давали Дражи Михајловићу.

Зар мислите да је случајност да данас само енглески архиви знају где је у Београду Дража сахрањен?

Све би се другачије одвијало да 27. марта 1941. њихови шпијуни нису организовали шачицу демонстраната у Београду, којима су комунисти прискочили у помоћ, збацивши намесништво кнеза Павла и постављањем свог човека, генерала Симовића.

Они су издали Дражу и инфилтрирали свог човека – Тита. Тек сада на видело излази истина, а обелоданио ју је прошле године енглески новинар Гај Волтерс, да су Черчил и Енглеска стајали иза спасавања и скривања Анте Павелића након завршетка Другог светског рата. Нормално, уз прећутну сагласност Американаца. Па да ли је онда случајност да у Јасеновцу, стратишту Срба, ни једном у току рата није покушано ослобађање логораша?

Онај ко не верује какви су Енглези према Србима, нека прочита књигу Николе Моравчевића „Албион, Албион“, све ће му бити јасно!

Све ово вам причамо не да бисте мрзели Енглезе, већ само да знате истину и да се чувате непријатеља.

И запамтите:

Бити непријатељ Енглеза опасно је, али бити њихов савезник – кобно је“!

Што се тиче Американаца, њихова политика је политика моћних банкара на челу са Рокфелером, Морганом, Ротшилдом. Банака које су у власништву најмоћнијих Јевреја овог света.

Бићете запрепашћени када вам кажемо да је амерички народ један од најнапаћенијих народа над којима је „Друштво моћних банкара“ вршило све могуће експерименте. Гурало их у све могуће ратове, да би из њих извлачили профите, сви експерименти вршени су прво на Американцима па тек на другим народима. Над хиљадама Американаца вршен је експеримент, без њиховог знања, са радиоактивним изотопима. На хиљаде њих намерно је озрачено у Невади, Лос Анђелесу… да би могли да посматрају ефекте радијације. И зато политика Америке није политика народа већ владара на чијем челу су људи као што је Рокфелер, Кизинџер, Бжежински… Они су им постављали председнике, одређивали спољну политику, водили их у ратове, хране их генетски модификованом храном, гоје их а онда им продају дијететске производе. На њима се експериментисало у вези са школством, које је за нас увек било школство за „глупе“. А у ствари, њима је то био циљ, јер су оне интелигентне одмах одвајали и форсирали у школовању, за њихове личне потребе. Све остале су систематски заглупљивали, формирајући становништво са суженом свешћу, ван околних научних и културних збивања. Такви треба само да раде и да ни о чему не размишљају.

Светски моћници знају да је подручје где су данас смештени амерички војници на Косову радиоактивно и да ће им војници, кад се врате кући умирати, исто као и војници Италије, Немачке. Они своје војнике употребе и након тога их не интересује шта је са њима. Једино су тајну умирања војника, који су били на Косову открили Италијани, али су је брзо заташкали под притиском светских моћника.

Политика Америке је политика „Комитета 300″, а Американци су само финансијери те политике, кроз порезе које плаћају, дрогу коју конзумирају трпајући моћницима милијарде долара у џепове.

Америчка политика је изневерила и највеће пријатеље Америке, какви ми Срби никада нисмо били. Такав је био Краљ Ирана Реза Пахлави, Сомоза у Никарагви, Чанг Кај Шек у Кини и многи други.

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У ЕВРОПИ И СВЕТУ? ОТКУД ТОЛИКА МРЖЊА ПРЕМА НАМА КОЈИ ЖИВИМО У СРБИЈИ?

Да бисте схватили шта се то дешава у Србији, морате да сазнате шта се данас дешава у свету, а једним делом ћемо се и историјски осврнути на важна дешавања, која нећете моћи да нађете у историји, јер је историја скуп лажи, којима се баца прашина у очи људима да не би видели суштину.

Светом данас владају много богати људи, који су изузетно интелигентни и који следе упуства стара чак и неколико стотина година. Усвојили су сатанистичко гледање на свет, због чега је побијено много милиона људи, жена и деце. За њих је то само начин за богаћење и постизање свог умно болесног циља – владања светом и људима, чији ће број они одредити, а даље рађање контролисати.

Они су се организовали у извршно тело које се зове „Комитет 300″ и већину чланова тог Комитета чине банкарски моћници, јер су они највећа финансијска моћ у данашњем свету.

А шта им је задњи циљ?

Цео свет под једном капом и са једном светском владом то је оно што се сада у свету назива Нови светски поредак. Веровали или не, али то је тежња коју они спроводе задњих 200 година, а сада смо у завршној фази, која ће највероватније трајати још 10 до 20 година. Основа коју су поставили пре 200 година, какав треба да изгледа тај нови свет, до данас је иста. Да би се дошло до тога требало је:

– Код људи уништити веру у Бога! Не само ову нашу православну веру, већ и католичку, муслиманску, будизам…,

– Уништити нацију као симбол корена сваког појединца, да би се изгубио идентитет сваке особе. Тиме ће се изгубити основа сваке групације људи, која као целина увек може да представља проблем кад се уједини око једног циља,

– Уништити породицу као основну ћелију сваког друштва,

– Уништити средњу класу као носиоца развоја и напретка сваке нације,

– Контролисати рађање! А пре тога следи насилно смањење човечанства на четири милијарде до 2050 године. Начини? Сви могући, ратови, болести, вештачке епидемије, а онда ће нам нудити вакцине које су генетски модификоване и које ће нас као такве усмртити за 10-20 година, природне катастрофе које ће вештачки изазвати!

– Уништити приватно власништво,

– Нови светски поредак биће сличан комунизму у Кини. Према томе није случајност што се Кина толико форсира у свим видовима напретка!

Сваку од ових тема ћемо посебно обрадити, наглашавајући циљ и историјски ћемо посматрати како се тај процес одвијао до данашњих дана.

Уништење вере код људи

Духовна снага коју човек има у себи, најјача је од свих снага и енергија овог света. Та снага је најјача код људи који верују у Бога и који знају да је овај живот пролазан, али га треба живети у складу са Божијим правилима. Кад кажемо Бог мислимо на Мухамеда, Христа, Буду… на сва божанства овог света. И нема те вере која ће човека натерати на зло. Таква вера је једино вера у Сатану, а сви они који данас владају светом у својој основи носе сатанизам, је им он дозвољава да убијају људе, започињу и воде ратове, уништавају породице, омладину наводе да узимају дрогу, да не поштују родитеље…

Објаснићемо вам зашто је историјски највећа мржња према хришћанству и због чега се темељито радило на уништењу те вере. У Комитету 300 најбројнији од свих су Јевреји, јер их међу светским банкарима има највише. Њихова историјска мржња према хришћанству потиче из времена изгнанства Хазара, народа који по бројности чини 90 одсто јеврејске популације, са подручја које се налазило на југу Русије и северу Турске. Они су као народ били протерани са тог простора, а Руска царевина је била она која их је протерала. Њих вера учи да дуго памте и да се свете за све што им је лоше урађено.

У томе су успели и на суров начин, кроз историју, враћали руском народу.

И сада ће многи од вас који читате овај текст бити запрепашћени кад чују истину која се суштински разликује од онога што сте у историји учили. Комунизам у Русији створили су и инсталирали Јевреји, тако што су моћни банкари Америке и Европе Рокфелер, Морган и Ротшилди у Европи исфинансирали Лењина, Троцког и осталу братију, испратили их блиндираним возом из Швајцарске, кроз ратом обухваћену Немачку. Каква је то организација била, можете и сами да замислите, кад је воз кроз Немачку ишао без заустављања, а Немачка је тада била у Првом светском рату. Када су преузели власт у Русији 1917, већ 1920 године 100 одсто генерала и 95 одсто челних људи у политици били су Јевреји, пет одсто Узбеци, Белоруси и остали, а – ниједан Рус. Резултат комунизма у Русији је 41 милион побијених Руса, пре свега побијен крем руског народа, а господин Шифрин, који је водио истраживачки центар за затворе и концентрационе логоре, тврди да су хришћани већински део тих жртава. Комунисти су руски народ одвојили од Бога и хришћанства, а гурнули у атеизам, алкохол, дрогу и проституцију. Сигурно се питате какво је стање у Русији данас? Рећи ћемо вам само то да је од 20 руских милијардера који су настали преко ноћи после слома комунизма, њих 18 јеврејског порекла, да је највећи руски националиста Жириновски Јеврејин, нормално постављен ту да контролише ту велику енергију национализма која се може јавити у таквом народу, да је… али то је сатвар тог великог и умног народа, а не наша!

Као што су Русима подметнули Лењина и Стаљина, тако су нама подметнули Тита. Прави Јосип Броз је човек који је умро у затвору у Загребу, неколико година после пресуде, јер је био осуђен у тзв. Бомбашком процесу 1928. године. Иста особа је замењена, на предлог енглеске тајне службе пољским Јеврејином Јозефом Валтером, обученим да успешно и брзо замени умрлог Јосипа Броза. Све то лично је надгледао Черчил. И такав човек као што је Тито доведен је на овај простор да у народ усади комунизам, разруши веру у Бога и испуни задатке које су му задали моћници и његови ментори Енглези. Сасвим је нормално да смо ми Срби најлошије прошли од свих народа, јер је и он био следбеник Дизраелија. Да је историја скуп фалсификата, чак и када је обична ствар у питању, види се по датуму Титове смрти. Стотине њих који су и данас живи знају да је умро још у фебруару месецу, али је за датум његове смрти одабран 4. мај, највећи празник Илумината.

Многи од вас у ту причу неће поверовати, тек ће време које долази донети неке од истина, али да су такве замене људи и довођење на чело неког народа рађене, а и данас се раде, навешћемо вам још један пример. Када је шаха Резу Пахлавија у Ирану заменио верски вођа Хомеини, који је годинама живео у изгнанству у Паризу, многи који су знали Хомеинија тврдили су да тај човек, који је дошао у Иран, није био прави Хомеини. Један од људи који је страдао у судском процесу и на крају био убијен био је и ирански премијер Амир Ховеида, који је лично познавао Хомеинија и који је изјавио: „Познавао сам га и уверавам вас да је имао само девет прстију. Овај Хомеини је варалица“. Након тога је изведен из суднице и убијен. То је било довољно свима који су знали истину да – ућуте. И тако је Иран кренуо странпутицом која ће се на крају трагично завршити за тај народ. Нажалост, са Хомеинијем се рађа „Муслимански џихад“, зло које ту мирољубиву веру представља као највеће зло човечанства, а америчког слугу у лику Бин Ладена, предводника муслиманског џихада. Али је сценарио вођен од светских моћника и трагично је да у тако великом и моћном народу не постоји снага која би стала томе на пут. А крајњи циљ је заузимање великог нафтног богатства Ирана и стављање народа Ирана у робовласнички однос!

Мржња према хришћанству и уништавање народа који верује у Христа, јесте и судбина Србије. Већ сутра то ће бити Грчка, коју ће разорити унутрашњим немирима, јер су је већ ставили под своју покорност финансијским задужењем, које Грци немају шансе никада да врате. Та мржња је толико велика, да су, када се Други светски рат већ завршио, а Јапанци нудили предају 14. фебруара, Американци „морали“ да баце атомску бомбу 6. августа.

И то, гле случајности, на једина два хришћанска града у Јапану – Хирошиму и Нагасаки. Случајност?

Како су разорили Католичку цркву и веру?

Тако што су „своје“ убацивали у Католичку цркву, а затим те њихове финансијски помагали и избацивали их у сам врх цркве. И први папа који је био њихов, био је папа Војтила. Пре тога су кроз финансијске малверзације преузели Ватиканску банку. Скоро је откривена једна од највећих тајни Католичке цркве. Веровали или не – Ватиканска централна банка је у приватном власништву. Да ли вас ово подсећа на Америку и њихову централну банку – Федералне резерве? Задњих 20 година све велике банкарске малверзације у Италији, од шверца оружја, прања новца од дроге, везане су за ову банку. Банка Амброзијана, у већинском власништву Ватиканске банке, 1981. године је осумњичена за прање мафијашког новца и са мањком у каси од 3,5 милијарде долара. Њен председник Калви био је високи члан масонске ложе П2, исте оне која је са црним племством стајала иза убиства великог католика и патриоте Алда Мора.

Да ли је све то случајност?

Не, већ намера, да би се у правом тренутку изнела истина на видело и католичка црква гурнула у блато. А онда је следило урушавање угледа цркве, све до данашњих дана и папе Бенедикта XВИ (некада кардинал Рацингер). За њега кажу да је Немац, али његово порекло је од једног другог народа, коме је Христ увек био непријатељ. Он је годинама припреман да би га поставили на место папе и намерно је био тај који је знао и подржавао педофилију у Католичкој цркви. Знао је за све педофиле у цркви, за Лоренса Марфија који је сексуално искоришћавао децу оштећеног слуха, преко 200 њих су били објекат сексуалног иживљавања, чак и ону млађу од 10 година. Данашњи папа, а тада кардинал Рацингер, знао је за сва та недела, али је тежио да се сакрију, не чинећи ништа да такве личности склони из цркве. Чак је као кардинал 2001. године написао закон „О тешким злочинима“ који изричито налаже црквеним веродостојницима, да се сексуално посртање свештеника држи у тајности. Зато данас намерно светски моћници износе прљав веш педофила у Католичкој цркви и показују човечанству да је католицизам накарадна вера и да је њен данашњи папа за све то знао. Е, то је прича која је годинама припремана и због које је задњих година почело масовно напуштање Католичке вере. Само у Аустрији преко 20 одсто након објављивања истине да је садашњи папа за педофилију свештенства знао и прикривао је. Тај исти Бенедикт XВИ је после Другог светског рата био оснивач Билдерберга, основне снаге Комитета 300. Они су му то великодушно вратили, постављајући га медијски и снагом личног утицаја, за личност која је „права“ за новог папу. Као такав он је идеалан за прљање и блаћење Католичке цркве и задавање завршног ударца католицизму. Али пре тога, омогућиће католицизму да прогута православље.

Муслиманску веру, по свим начелима племениту, претворили су у рушилачку, насилничку, терористичку веру која уништава културу и традицију Европе и света. А рецепт је једноставан: Бин Ладен је њихов агент и плаћеник који је „организатор“ тероризма у свету. Напад на куле близнакиње у Њујорку био је у организацији светских моћника али носи потпис њиховог слуге Бин Ладена. Сетите се само лика Џорџа Буша када су му саопштили да су куле близнакиње срушене, мртав хладан је наставио да се игра са децом у обданишту. То значи да је све то он већ знао и био припремљен на то. Већ сутрадан је евакуисао читаву породицу и родбину Бин Ладена из Америке у Саудијску Арабију, о трошку америчког народа.

Најгоре од свега је што они све три вере гурају у међусобне сукобе. Рат земаља старе Југославије је верски рат, а они су ти који су са својим шпијунима изазвали и потпалили ватру рата. За нас у Србији било је невероватно да Европа мирно посматра рушење православних манастира и цркава на Косову од стране муслиманских фундаменталиста. Једина позитивна реакција, али скривена, дошла је од италијанских војника, али не јавна, јер Европом данас владају они у чијој је вери сатанистичко схватање света. Јуче су рушили цркве по Косову, већ у наредном периоду биће то цркве по Европи, католичке, протестантске, хришћанске и то од стране муслимана. Да би финале свега била велика освета хришћана и прогон муслимана и вечна мржња ове две вере!

Запамтите: само једна вера од свега тога имаће користи!?

Американцима је рат са Ираком приказан као рат добрих хришћана против злих муслимана. А у суштини је уништавање и једних и других, да би се заузела богата налазишта нафте, а дубоко укоренила мржња хришћана и муслимана.

Тако се уништавају вере и народи, све док се једног дана не предложи човечанству једна јединствена вера. Тај пут се утире у Америци још од 1950. године кад је настао Национални концил цркава, са циљем уједињења разних вера, у који се седамдесетих година учланила и Сатанина црква из Сан Франциска. Таква ће нам бити нова вера за оне који хоће да верују, док ће безбожници у лику комуниста владати!

И зато: Немојте мрзети друге вере као што је католицизам, будизам, муслиманску веру, протестанте… знајте да оне нису криве за данашње зло. Криви су богати моћници, са циљевима Илумината, којима је свест помрачена у жељи да владају светом!

Уништење нације

Новом светском поретку највише ће сметати нације, као целине која се лако могу ујединити око било каквог националног циља. Један од најдрастичнијих примера је Немачка у И у ИИ светском рату, изабрана од моћника да кроз рат који су „сами“ повели, униште крем немачке нације. Нација као уједињена целина може увек да изазове проблем новој светској влади. Историјски гледано, они су увек имали лек за такве народе, јер су истог тренутка друге народе финансијски стимулисали да зарате са њима. Разбијање нација уследило је одмах после Другог светског рата. Код одређених народа доведени су на чело државе њихови људи, који су се представљали као мундијалисти и протежирали законе који дозвољавају давање држављанства досељеницима.

Показаћемо вам на примеру Француске како су њих као народ разбили. Француска је некад имала своје колоније, а онда је донет закон, од стране мундијалиста, да народи тих колонија могу да се слободно досељавају у Француску. Држављанство су добијала деца самим рођењем у Француској. Тако данас преко 30 одсто француске нације чине досељеници из Алжира, Марока и других колонија. Овим је француска нација аутоматски разбијена. То ћемо вам показати на једном очитом примеру. Да би на чело Француске довели Саркозија, у то време министра полиције, иначе по народности Јевреја (сам се представља да је француске националности) они су организовали велике побуне „обојених“ Француза, које памтимо нарочито по паљењу аутомобила по Паризу и југу Француске. И тада „велики Француз“ Саркози, креће у оштру борбу са иредентистима. Европска унија „протестује због бруталности“ министра, а он као „велики Француз“ каже: „Ко је Француз и воли Француску као државу, не сме да је пали. Ко није – може да напусти Француску“. Та реченица одушевила је старе Французе, тако да, када се Саркози кандидовао за председника државе после неколико месеци, глатко је добио изборе. Изгласали су га баш они, чију су нацију разбили људи који су Саркозија плански довели на то место. Они који су организовали паљење аутомобила нису Французи већ досељеници, који су под контролом светских моћника и били су само оруђе у рукама за постизање њихових циљева. Саркозију сада истиче мандат и он је покренуо нову причу – „Француску треба очистити од Цигана“, а прича је лажна само служи да привуче праве Французе да опет гласају за њега. Сад пре избора његова нова жена Карла Бруни остала је трудна да би се импотентни Саркози представио као „прави“ мушкарац. Само им једно није успело, она носи близанце, што је знак да је оплодња била вештачка, јер њима нико у неколико задњих колена није имао близанце. Шта су све у стању да ураде да преваре народ?!

Данас су челни људи Француске Саркози а министер спољних послова Кушнер (по народности Јеврејин), исти онај олош који је знао и учествовао у трговини људским органима Срба на Косову, заробљених па убијених тако што су им органе вадили. Он је био предводник хуманитарне помоћи „Лекари без граница“. За нас Србе, хришћане, несхватљива људска суровост. Ми хришћани не можемо да верујемо да људи могу да буду такви злотвори, али школа кроз коју су они прошли, школа Илумината, учи их од детета да буду сурови, јер су они рођењем владари света, а ми обични људи „стока“ коју можеш да убијаш без гриже савести, да би постигао свој циљ. Илуминати су били већина светских владара, а данас у Америци све важније позиције у државама САД држе они. Навешћемо вам само један пример монструозности америчког председника Буша Старијег, илумината, који је наредио да се 150.000 ирачких војника који су се под белом заставом повлачили из Кувајта, побије америчком авијацијом. Да ли сте некада чули за тај злочин? Никада, јер је то строго чувана тајна коју ни једне новине на свету нису смеле да објаве! Да човек не поверује какво монструозно дело. Али зато Србе криве за злочин Сребренице који је намонтиран, пре свега број жртава и начин на који су заробљеници побијени. Не желимо да правдамо свој народ, злочин је убити и једног заробљеника, али су аршини различити. Нека они који знају истину о Сребреници оставе писани траг, напишу књигу, нека остане траг о великој превари коју је запад смислио.

За неког постоји Хашки суд, а за неког награда луксузног живота, моћ, утицај и „уважавање“ светске личности (овде мислимо на Буша Старијег).

Када би се данас генетски чисти Французи, ујединили око неког заједничког циља, који би засметао Светским моћницима, добили би одмах побуну у својој земљи од стране досељеника. Разлог би се већ измислио.

Тако је и са другим народима, Немцима, Аустријанцима, Енглезима… Навешћемо вам још само један пример истине о томе. Светским моћницима у Аустрији, пре десетак година, сметао је један човек који је био патриота, католик, националиста, јер је стварно волео свој народ. Његово име је Јирген Хајдер. Једног тренутка популарност му је толико порасла да је већ представљао велику опасност у парламенту Аустрије. Очито је сметао плановима светских моћника у Аустрији. Следио је притисак Америке (читај светских моћника), да се Хајдер избаци из парламента, у противном Аустрији следе санкције. Након преговора са Хајдером, он је пристао да се повуче. Следи писмо председника владе Американцима, где их он обавештава, да Хајдер више није члан парламента, али он моли Американце да смање обавезу коју Аустрија има у вези са пријемом странаца. Та обавеза је била: 10.000 нових странаца сваке године треба примити у аустријско држављанство и 10.000 странаца примити у нови радни однос. То је велика бројка за малу државу као што је Аустрија, каже Американцима председник Владе Аустрије. Претпостављате, добио је негативан одговор. Тако ће странци једног дана бити већински становници Аустрије, а та ће нација заувек бити разбијена и уништена. Хајдер им је толико ипак сметао да су га морали убити, а „кажу“ да је сам погинуо у саобраћајној несрећи, исто као непослушна Леди Дајана, бивша снаја Краљице Елизабете! Или исто као непослушни председник Македоније Борис Трајковски, као премијер Србије Ђинђић… Свако ко смета и мисли да политику може да води како он хоће, једноставно мора да нестане!

Обавезу примања досељеника имају све земље Европе, а задњи ударац Европи биће задан пријемом Турске у Европску унију.

Уништење породице

„Свугде је породица извор снаге и храбрости, као и емоционална лука у време великих потреса и личне несреће“.

Да би се у човеку уништио морал и снага борбе против новог светског поретка, било је потребно уништити ту основну ћелију друштва, а то је породица. Како је уништити? Тако што ћете децу васпитавати кроз школство, медије, музику… да не поштују своје родитеље, да буду „слободни“, да узимају дрогу и слушају нову „прогресивну“ музику, седе на интернету и воде испразан живот. Правило које треба употребити према омладини, „правило новог светског поретка, гласи:

„Кварите омладину, одвојите је од религије. Заинтересујте је за секс. Начините је површном и уништите њену чврстину“. Зар вам светска а и наша омладина не личи на ово?

Породица се разбија форсирањем накарадних бракова, особа истог пола, легализацијом и уздизање на пиједестал значајних личности на свим нивоима живота а најпре политици, хомосексуалаца и лезбејки. Зашто? Новом светском поретку више одговарају такве личности. Хомосексуалци су вреднији и оданији послу од нормалних мушкараца који имају породицу. Јер, породица је обавеза, брига! Хомосексуалци немају порода, а новој светској влади је значајно да могу да регулишу становништво на планети земљи. Зато им породица није потребна и зато је разбијају.

Доносе се накарадни закони, да хомосексуалци могу да усвајају децу, шта мислите коју ће усвојити? Па нормално ону мушког пола, да би им сутра били медиј иживљавања и од њих направили нове хомосексуалце. Да ли сте чули да је у Хрватској 2009. године донет закон који дозвољава сексуалне односе у породици, између мајке и сина, оца и ћерке, брата и сестре, само је један услов, да су старији од 18 година! То је један од закона који католичку земљу води у Европу и који је донет по препоруци ЕУ. Да ли је то очит пример разарања породице? Данас су у Србији носиоци такве политике Влада Србије и медији. Медији који су под контролом, као што је ТВ Пинк и морбидна, болесна политика власника Жељка Митровића. Човека који је на тешким дрогама и коме други управљају. Он ради по рецепту светских моћника, зато му је дозвољено да се шири по региону. Ту су главни ликови Боки 13, умно болесни младић у лику жене, ту су морбидне емисије као што је „Тренутак истине“ Тање Војтеховски у којој дефилују ликови који признају да су имали односе са својим најближима, бабом, сестром, маћехом… спавали са кумом. Све морбидностри овог света постају ствари о којима се прича, а млади у њима виде своје сексуалне хероје, „Фарма“ са ликовима који представљају дно живота Србије и на којима се васпитавају младе генерације, а онда „сјај живота“ у „Двору“, где се домет живота представља у нераду и изопачености богатог света, који ништа не ради већ слуша музику и игра кривећи се пред камером у трансу. Само што нема игле и дроге да зачине све то. Али, верујте нам, врло брзо ћемо и то гледати, дрога је сада скривена у позадини. Јер да нам је неко причао пре пет година да ћемо на ТВ гледати Бокија 13 као највећу звезду, рекли бисмо да је то немогуће. А доживели смо то.

Немци за министра спољних послова имају хомосексуалца, који са собом води своју „љубав“ кад иде пословно по свету. Стварно је жалосно, да ми Срби жалимо немачки народ, због тога. Мислимо да они жале сами себе и своју немоћ!

Комунизам у Кини је нови модел по коме ће сутра функционисати нови светски поредак, а Мао Цедунг и Чу Енлај су особе које су тамо доведене да тај експеримент ураде. Разбијање породице у Кини рецепт је како ће се радити у будућности. Тај рецепт је написао Чу Енлај, мајке послао на њиве да раде, а увече после рада, иду на наставу у вечерње школе, у којима се уче мисли Мао Цедунга и друге глупости. А мајка је стуб породице! Кад се он уруши, породица се распада.

Кад једном уништиш моралне вредности друштва, а то су пре свега породица и вера, онда је човечанству понуђен „нови морал у лику слободног човека“! Стварно лепо звучи и сви смо се некако радовали тој слободи. Они максимално форсирају лик слободног човека, који ће без страха моћи да користи дрогу, да води љубав на улици или са особом истог пола, да ужива у сексу, алкохолу, нераду гледајућу спортска такмичења која ће по бруталности превазићи гладијаторске борбе. Од пре две-три године на нашој ТВ гледамо борбе људи у кавезу, где је такорећи све дозвољено! Лик слободног човека у ствари је лик усамљеног јадника, који има осећај, сам пред собом да је слободан, независан, а уствари је мали и немоћан, спутан дрогом, алкохолом, безначајним интересовањима, једноставно – уништен човек.

И да се опет вратимо на Кину! Економски гледано, никоме није јасно како је то Кина од сиромашне земље под диктатом комунизма успела да дође на овај ниво развоја? Нелогично? Одакле новац за такав развој, одакле знање, ипак су они векове провели у изолацији. Одговор је скривено једноставан, онда када је наређено да земље Европе и Америка стану са развојем (економија нултог развоја), тада је капитал стимулисан да се сели у Кину. И не само капитал него и висока технологија. Како су челни људи Кине под контролом светских моћника који су измислили и ту поставили Мао Цедунга, они контролишу тај развој, и то по регионима. А народ Кине, изузетно вредан, годинама у страху васпитаван да слуша водеће људе земље, стављен је у такав положај да „или ће да ради за шаку новца и пиринча или ће умрети“. Тај народ ради по 12 сати дневно седам дана у недељи, са само 4-6 дана одмора у току године. Моћници, светски банкари, хоће на примеру Кине да покажу како је то „исправан начин функционисања државе-света, јер се и у времену свих ових светских криза једино они развијају и напредују. Па ћемо нерад и нереде какви су у Грчкој, Тунису, Египту, Либији, а већ сутра свуд у свету, да заменимо светском владом по рецепту Кине. Свима ће то након година ломова, протеста, убистава, крађа… изгледати као „излаз из тунела расула“, а уствари биће то улаз у тунел из кога излаза бити неће.

Жао нам је што овај народ у Србији, плашимо оваквим показивањем планова како су га моћници замислили, али истину треба знати да би је спречили. Ми ће мо кренути да се боримо против наших плаћеника и лопова који уништавају овај народ и ову земљу, ми смо мали народ и свет и оно шта се ради у њему нас не интересује, довољно су нам зла нанели задњих 20 година. Ту велику борбу против светских моћника препуштамо великим народима!

И само још и то да кажемо, комунизам у Кини однео је 64 милиона живота, пре свега интелектуалаца и средњег сталежа, који је успео да оформи Чанг Кај Шек, уређујући Кину као домаћинску кућу.

УНИШТЕЊЕ СРЕДЊЕ КЛАСЕ ДРУШТВА

Очито је да је средња класа сваког друштва носилац развоја и општег успеха сваке нације. Основни рецепт за уништење средње класе сваког друштва до данашњих дана је инфлација. Када се томе дода рат и револуција, пре свега она која донесе комунизам, рецепт је 100 посто успео.

Навешћемо вам неколико примера, из којих ће те јасно видети како Светски Банкари то раде:

Велика Француска револуција је као узрочник револуције имала велику инфлацију, након чега следује режирана побуна народа у којој је побијена француска елита. Равно 300.000 најугледнијих и најбогатијих Француза губи главе. Године су морале да протекну да се Француска нација опорави.

У Америци 1920. године долази до просперитета фармера. Држава их стимулише да узимају кредите, да би куповали земљу. Банкари затим повлаче новац из оптицаја и фармери крећу са кашњењем у враћању кредита. Банкари полако крећу у откуп по багателним ценама земљишта које су фармери морали да продају. Тада пропада и преко 5.000 малих банака у Америци. Остају само велики и моћни, они који су све то организовали. Након овог успелог експеримента у уништењу фармера, крећу ка уништењу средње класе преко берзанских трансакција. Увек се мора имати у виду да је сваки од ових „великих потеза“ банкара имао неколико циљева. Сто педесет година моћни банкари на челу са породицама Рокфелер и Морган борили су се да створе у Америци систем Федералних резерви, оно што је код нас Народна банка Србије. Само је разлика велика! Федералне резерве Америке су у приватном власништву. Знамо да је за већину вас ово шокантна истина, али је то тако, све до данашњих дана. Федералне резерве су намерно штампале новац и давале јефтине кредите, што је довело до наглог развоја привреде Америке. Циљ је био припрема за пљачку и увећање богатства банкара, а други циљ било је уништење средње класе. Држава је намерно форсирала узимање кредита да би се трговало на берзи. Довољно је било 10 одсто учешћа да бисте добили кредит за куповину акција. А акције су непрекидно расле, тако да се свима чинило да ће лако вратити кредит. Нешто слично као Дафинина штедња. Испочетка сви добијају, али нико не одустаје, јер се новац стално увећава. И онда следи договор банкара да све банке хитно затраже од дужника враћање позајмљеног новца. Тог тренутка се кула успеха руши. Сви велики играчи, банкари који су све ово и припремили повукли су се са берзе крајем 1928. претварајући свој новац у злато, готовину и државне обвезнице. И онда долази до великог краха берзи 1929. године, који је уништио средњу класу у Америци. 16.000 банака је пропало или 52 одсто свих банака у Америци је банкротирало. Али су се зато они највећи енормно обогатили.

КАКО СЕ КУПУЈЕ НАКЛОНОСТ

Да би у Русији Лењин уништио средњу класу, он организује енормно штампање новца од 1921. до 1923. године, чиме се повећао број новчаних јединица рубље за 20.000 пута. Тако је он сав новац средње класе пресуо у државну касу. Оно што није успео да од средње класе уништи Лењин, касније је побио Стаљин.

У исто то време уништава се један од највећих европских народа, Немци. Након Версајског уговора, који је тако направљен да стави Немачку нацију на колена, све то изазива велику хиперинфлацију 1920-23. и уништење средње класе. Кажу да је инфлација и довела Хитлера на власт, тако је нестао бисер немачке нације. Нажалост, није случајно Хитлера изнедрила инфлација, беда и немоћ, он је Немцима био подметнут. Све што се после тога градило, градили су Немци, али је власништво било туђе!

И, сада желимо да вас подсетимо на нашу скорију историју. По савету Енглеза, Милошевић започиње енормно штампање новца 1993. године, правдајући то ратом и недостатком новца. Али све то је урађено намерно, да би се уништила средња класа у Србији и новац изнео из земље. Он је био банкар и добро је знао шта ће донети велика инфлација, али је исто био послушни слуга Светских Банкара, који су му дозволили да се он и његови пајтоси енормно обогате. Ни данас се не зна где је нестало неколико милијарди долара изнетих на Кипар. А Кипар и њихов банкарски систем је под контролом Енглеза, наших ратних савезника или наших злотвора? Тај новац је код њих! А истина је и да га је Динкић на Кипру пронашао, бар један део, негде око две милијарде долара. Питате се зашто га није вратио у Србију? Није смео да пријави да га је нашао, од банкарских моћника. Зато је за узврат добио њихову наклоност да задњих 10 година хара по Србији у сфери финансија, уништава ову земљу стављајући себи енормни новац у џепове. Али о томе касније!

Сада сте схватили како је уништена средња класа у Србији, без ње нема напретка овој земљи. А да се она поново створи, протећи ће десетине година, с тим што светски моћници, намерно, од криминалаца сада стварају средњу класу!