СНП НАШИ ПИТАЈУ ПАТРИЈАРХА – КАДА ЋЕТЕ ОДЛИКОВАТИ МУРАТА И ХИТЛЕРА?

patrijarh irinej

После објаве да ће у манастиру Дечани од стране Патријарха Иринеја бити одликован шеф владине канцеларије за КиМ, министар без портфеља, Александар Вулин, орденом Светог Саве, СНП НАШИ поставља Патријарху Српском питање када ће постхумно бити одликовани и Султан Мурат и Адолф Хитлер?

Патријарх Иринеј је постао главни човек за спровођење НАТО плана „промене свести код Срба“ и главни креатор „неопатриотског“ модела српских хероја, па тако они који Видовдан називају и јавно промовишу „празником пораза“ и који тргују државном територијом за „виртуелне датуме“ добијају ордење Светог Саве, а они који позивају на борбу за Космет правдом, истином и правом бивају маргинализовани и оцењивани „нереалним екстремистима и непријатељима државе Србије“.

Одликовање човека попут Александра Вулина који ради против сопственог народа и против којег су се јасно изјаснили грађани Косовске Митровице су љага која се не може опрати са Вашег образа Светости.

Како би спречили даљу компромитацију СПЦ и блаћење светле традиције српских Патријараха који су служили својем народу и Богу, а не политичким партијама и политичарима, захтевамо да се повучете са Светог Трона Патријарха Српског и прекинете даљу срамоту!

Информативна служба СНП НАШИ